Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
311
Favori
3.931.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 oyuncumuza teklif var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Yuh yav yuh elimizde oyuncu kalmayacak Abdülkerim de giderse Süper Lig seneye nanay .

Nelsson-Boey-Apokerim-Kerem-BAY muhtemelen

• - Dursun Özbek:

"5 tane oyuncumuza teklif var ama takımın bozulması taraftarı değilim. Şampiyonlar ligi için mevcut takıma takviye yaparak ilerlemek istiyoruz. Rüzgarı yelkenlere doldurmuşken eskiltmek bize iyi gelmiyor, geçmişte çok örneklerini gördük."

Mobildeyim, arkadaşlarla konuşmadan önce tüm silinen mesajları da inceleyeceğim.

Bazı durumlarda konudaki mesajlar tartışma yaratabilecek diye önlem amacıyla biz de siliyoruz. Aldığınız cezaların haksız olduğunu düşünüyorsanız da forum destek kısmına ticket açıp linklerini özelden bana iletebilirsiniz.

Sadece unuttuğunuz bir şey var, o da bütün moderatör işlemleri üst yönetimdeki adminlerin onayından geçiyor. Yani mod ceza isteminde bulunur, onaylamak admine kalır. Kaldı ki çoğu cezayı onaylamıyorlar yakın zamanda çok şikayet ettiğiniz için özellikle esneklik talep ettik.

1 gün ceza sadece sisteme uyarının düşmesi anlamına gelir, 24 saat içerisinde zaten açılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huso duymasın.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Hamsiler uğurcana girerseniz rashica gireriz diyolardı puhahahaha

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    Ceza değil mesele, yazar yazmaz siliyor bi denetime tabi değil. Keyfine göre niye siliyorsun diyoruz onu da siliyor kimse görmesin diye. Sonra da milleti inandırmak için dalga geçenleri siliyorum diyor.

Yönetici arkadaşımıza da herhangi bir üyeye de sorunlu diyerek hakaret edemezsiniz.

Memnun olmayabilirsiniz ama hakaret etmeyin.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Le Marke Sportstwitter
    “Joa Felix, Galatasaray'ı takip etmeye başladı.”
    https://twitter.com/lemarkespors/status/1666542509630148608
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Yahu konu kirlenmesin diye silinen yüzlerce mesaj var yapmayın. Biz de siliyoruz arkadaşlar.

Ben görüyorum silinen mesajları, inceleyeceğim tamam.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Sami Yen Habertwitter
    “Ludovic Blas için nabız yoklanıyor, menajeri Galatasaray için Nantes kulübünden kolaylık istedi. Henüz somut adımlar atılmadı.”
    https://twitter.com/_samiyenhaber/status/1666542743198261250

oyy güzel haber gardi yi görevlendirmiştik samiyen doğruladı

• Başkan dönen oyuncuları söyledi.

Saya saya bitiremedi.

• - Dursun Özbek:

"Kiralıktan dönecek çok oyuncumuz var ve bazılarını takımda tutacağız çünkü iyi performans sergileyen kiralık oyuncularımız oldu."

Baya dönecek oyuncu var başkan sayarken ben yoruldum :D

• Yapma Yanarızzzzzzzzzzzzzz&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Eyvallah hocam.

Ya hocam deli değiliz bizde değil mi ? Bu kadar adam bir şey diyorsa bi durum vardır.

Daha geçen fenerliler o forumda GS hakkında her şeyi yaziyorlardi hiç dokunmadı, gittim birisine cevap verdim kurallar dahilinde anında sildi burası bjk forumu falan diye. Yazdığımda bir şey yok diye ısrar edince yanlışla silmişim diye yalan söyledi bi de. Bu arkadaşın amacı da derdi de başka.

Edit : Ben o foruma yılda 10 mesaj bile atmiyorum, burada olay 1 kişinin sanki milletvekili seçilmiş gibi kafasına göre davranması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 7 Haziran 2023; 23:35:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.