Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
310
Favori
3.932.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

90 dakika maçını izlememiş PES-FİFA oyuncuları abarta abarta bir hal oldular Felix'i, sokakta görseler tanımazlar yüzünü.

• Son maçlarda kerem ve kazımcana kötü diyip her biri 40 yaşına merdiven dayamışları istemek güzel kafa ne diyim.Bu arada terimci değilim geçmiş mesajlarda nasıl terimi sevmediğimi görürsün.Keşke dediğin isimler gelsede şükrettirse şuanki kadroya seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 8 Haziran 2023; 1:41:49 >
  • İcardiye gelmeden önce burun kivirmistim içinden böyle bir hayvan çıkacağını tahmin edememiştim. Hayatımın en güzel yanılgılarından biri oldu.

Lakin Joao Felixin bizim ligde iş yapacağını düşünmüyorum UEFAda Benfica ile karşılaştığımız zamandan beri ara ara izlerim asla beğenmediğim şişirilmiş bir balon olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.

Bence mümkünse gelmesin 10 numarada dalyan gibi Zaniolo var Rashica'yi alabilirsek alalım alamazsak daha iyi bir kanat alalım. Felix yerine de mümkünse hayvanat bir orta saha daha alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarafta Joao Felix tartışılıyor. Suyun diğer tarafının konusunda ise başkan parayı basıp Dzeko'yu getirsin diyen gördüm demin &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Min Kin je gibi 2 tane topçu sattıkları için geçen sene "biz artık Benfica olcaz, Avrupa'ya parlatıp oyuncu ithal edeceğiz" havalarına giriyorlardı bir de &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Dalga geçme len adamlarla 😁 vizyonları o kadar 🤭

• İlk sayfada yer alacak görsel taslağını ekledim arkadaşlar. Güncellemeleri bilgi geldikçe eklemeye devam edeceğim. Sizin feedbacklerinizi de muhakkak dikkate alacağım. Şampiyonlar liginden elenmemiz durumunda arka plan değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 8 Haziran 2023; 2:7:11 >
  • Sast kullanıcısına yanıt

enteresan şekilde çıkışını seferoviçe yaptığı asistlerle olmuş&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

dzeko iyi topçu bu arada.kurt santrafor iyi iş yapar ama yoğurtçu beceremez dzeko falan&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• zotacing kullanıcısına yanıt

Bırak hocam laf anlatmayı forumdaki scoutlarımıza bıraksak 40 milyon € parayla Bayern'e kafa tutacak takım kurarlar 20 yaşındaki Meloları İcardileri, Tafarelleri, Hagileri, Barosları, Ujfalusileri getirirler.

• Yok hocam Dzeko'ya lafım yok da menerimin gençten oyuncu yetiştirip parlatma misyonu Ostarvolde'den sonra son bulmuş galiba. Yani 40'a doğru giden Dzeko'yu parlatmayı düşünmüyorlarsa &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Transfer 26 hazirandami aciliyo yani 18 gün sonra?

• Felix gibi süt bebesinin kaprisini çekemeyiz.
    Çek Anderson Talisca'yı,
    Çıldırt mızıkçıları..

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözleşme uzattı talisca

• Joa felix bana hep balon gelmiştir.
    A.madridin benficadan hayatının kazığını yediğini düşünüyorum.
    Bir kere çocukta futbolcu fiziği yok. Zargana gibi dolaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joa Felix transferi için Atletico Madrid büyük ihtimalle boey'i ucuza alır yada 20 milyon euro ya anlaşırlar. 25 e değil.

Ayrıca felix, kiralık gelir ve CL de parlaması için alınır. 1 yıl anlaşmak kaydıyla oda büyük ihtimalle. Yani futbolcu bizde kalsın fakat size para kazandıracağız anlamına geliyor bu transfer. Netlik kazanmadı henüz.

• İşimiz çok zor. Sağ beke Mert'i alsak 1 yıldır top oynamıyor. Zeki çöp. Uğurcan'a da güvenmiyorum. Bu takımın DNAsında yerli kaleci yok. Nelson'un yerini dolduramazsak mahvoluruz. Apo hamleli savruk bir isim Nelson dengeliyordu. Rashica'yı alıp Mert'le oynatmak mantıklı ama bu sefer Zaniolo'yu memnun edemeyiz. Sergio'nun Mertens'in Muslera'nın maaşları da bizi zorlayacak.

• Sast kullanıcısına yanıt

Hocam hiç belli olmaz bu işler. İcardi'ye de burun kıvırdınız sonuçta durum ortada.

Felix 1 yıllık kiralık alınıp denenir.. zaten lucas yerine alınacak tahminim.

Bu felix'in kariyeri. Benfica döneminde iken yükselişte idi. Atletico da biraz daha toparlamıştı ama şimdi boey ve nelson u satsan bonservisini alırsın durumuna düştü.

Yönetim kiralık olarak alabilir her şeye hazırlıklı olmak lazım. Zaniolo kalıyor, rashica alınıyor zaten. Bize mutlaka orta sahaya CL için adamlar lazım. Joa 1 yıllık kiralık gelirse iş yapar.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 8 Haziran 2023; 3:6:41 >

• sacha boey,barış,abdülkerim fiziklerini geliştirmek için alman bir şirketle çalışıyomuşlar.galiba önümüzdeki sezon tüm takımı fiziksel gelişim için bu şirketle çalıştırcaklarmış.geçen sezon ki sacha boey ve barışın fiziklerine bakarsanız farkını anlarsanız.tam anlamıyla izbandut oldular.fizik olarak gelişecektir o konuda sorun olmaz.tek sorun bizim ligde kasap gibi stoperlere karşı korkmadan oynar mı

• Hedef 24 hayırlı olsun yeni konu

• cg-TR dolar kurundan bahsediyorsun zannetim 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.