< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Giresunspor resmi olarak küme düştü, Borja Sainz fırsat transferi olarak kaçırmamak lazım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk balon değil ama çok yüksek paraya ve beklentiyle satın alındığı için ezildi. 40-50 milyon euroya transfer edilse çok başka şeyler konuşulurdu. Atletico gibi defansif oynayan bir takım tercihide büyük hataydı.
Hiç yazıldı mı bilmiyorum, Okan Hoca'nın bu başarısı inanılmaz bir ekip işiydi. Terim ve taifesinin son 5 yıldaki liyakatsizliği Terim'i bu denli başarısız yaptı bu dönemde. Florya'da A takım idmanından daha yeni çıkan veteran topçu, ertesi sene Terim'in yardımcısı oluyordu. Selçuk İnan'ı çok severiz de hocalık ne alaka? Bir de Necati Ateş gibi, Hasan Şaş gibi antrenörlük vasfını nerede, nasıl kazandığı belli olmayan adamlar GS'de yardımcı hoca oldu. Bunların hepsi bizim efsanemizdir, severiz ama Galatasaray'da evlatlar değil, hak edenler, çabalayanlar hocalık yapar.
Bu noktada tüm ekibin hakkını vermek lazım. İrfan Saraloğlu Hoca'nın en başta hakkını vermek gerek. Zico'nun, Daum'un vazgeçilmeziydi, Okan Hoca da ekibinde kendisini 2. adam yaparak çok akıllıca bir iş yapmış bence. Yönetim Okan Hoca lig başında ilk 5-6 hafta iyi gitmeyince derhal ekibe transfer yaptı. Moritz Volz geldi, Nagelsmann'ın yardımcısı imiş. İsmael Garcia diye bir adam geldi, duran top antrenörlüğü için. Okan Hoca da ego yapmadı, ekibe dahil olanlarla uyum içinde çalıştı, GS'nin maç analizleri, maç esnasındaki taktik varyasyonları, her şey daha iyiye gitti ekip güçlendikçe.
Şampiyonluğun mimarı önce elbette kumandanlık yapan Okan Hoca'dadır, büyük iş yaptı bunca yıldızı yöneterek, derbilerde şahane planlarla, cesurca sahneye çıkarak. Fakat Okan Hoca'nın arkasındaki müthiş yönetimi ve antrenör ekibini unutmamak lazım. Futbol artık ekip işidir. Ben biliyorum, doğrusunu ben yaparım minvalinde bir hocalık dünyada kalmadı. Artık teknik direktörler dediğim dedik bir tek adam değil, oluşturulan bir antrenör ekibinin lideri, onların arasındaki biraz daha önde olan kişi konumundalar. Pep Guardiola da böyle, Klopp da, Nagelsmann da. Okan Hoca da bu modelle çalışıyor. Ego yapmıyor, işin ehlini gerektiğinde dinliyor. İnşallah Galatasaray'da bu iş modeli uzun yıllar devam eder. Başarı artık burada saklı.
-
Muslera
Transfer Transfer Apo Kazımcan
Tielemans Torreira
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi
Bu düzende sıkıntılar:
1 - Zaniolo bir 10 numara değil. Kendisi de sağ açık oynamayı seviyormuş zaten. Ama Rashica ve Kerem vazgeçilebilir gibi değiller ve Rashica kalıcıyken Zaniolo seneye muhtemelen gidecek. Ama oynatılmayacak adam da değil. Mecburen 10 numaraya konumlandırıyorum. Gelecek sene de rotasyon oyuncusu olursa söver bu adam bize.
2 - O Kazımcan ne la, diyenler olacaktır ama bence iyi oynuyor. Arda'yı yok etti geçen gün. 17 yaşında daha. Arkadaşa süre verilmeli. O mevkiye transfere gerek yok bence Dubois de var zaten işimizi fazlasıyla görecektir.
3 - Muslera bence hala iyi. 1 yıllık sözleşmesi de devam ediyor. Uğurcan ismine güven hissetmiyorum. Muslera'ya hala maaş ödeyeceksem ben oynatırım. Kötü bir kaleci de değil. İşimizi fazlasıyla görecektir. Kaleci transferi bence yapılmamalı. Sezon sonu yabancı kaleci alınabilir. Muslera'ya bir yedek uydurmak yeterli, Okan gidecekmiş çünkü.
4 - Mertens ve Oliviera'yı çizdim. Ama eşek yüküyle maaş da ödüyoruz. 11'e yazmadık ama ödediğimiz maaş ya? Oliviera daha genç üstelik belki iyi oynamaya başlayabilir de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sergioyu umarım Arap takımları el atar alırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu kadroda Rachica'yı 10 numaraya yada sol kanada koyarım. İkisinde de oynayabilir. Kerem'le dönüşümlü oynayabilirler. Hatta 10 numarada daha verimli olacağını düşünüyorum ve ekstra defansa katkısı cabası. Torreira kadar dinamizmi var. Yaratıcı olarak hiç fena değil ve savunmanın üstüne dikine gidebiliyor. Ne kadar yetenekli olursanız olun artık fizik gücü ve mücadele olmadan Avrupa'da bir şey yapmak çok zor. Forvetin arkasında ki üçlü tüm rakip takımları çok fazla zorlayacaktır. Rachica 3 bölgede de oynayabiliyor ve aralarında ki kaymaları kolaylıkla yapabilirler. Bu rakip takımlarda ki savunmaların kafasını oldukça karıştıracak bir avantaj olabilir bence. Bu arada ben seneye yabancı sınırının kalkmayacağını düşünüyorum. Yeni Spor Bakanının buna karşı olduğunu herkes biliyor zaten. O yüzden bu seneden alabildiğimiz tüm kaliteli yerlileri almalıyız. Uğurcan, Berkay Özcan, Cengiz, Zeki Çelik, Bertuğ, Abdülkadir Ömür, Adil Demirbağ, Bünyamin Balcı gibi oyunculardan en azından 2-3 tanesi yerli rotasyonuna alınmalı. Seneye fikstür çok kalabalık ve bir sonraki sene yabancı sınırını bırakın kaldırmayı, düşürmeyi bile düşünebilirler bizim başarılarımızdan dolayı. Biliyorsunuz bizim ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz. Aynı Sneijder'li, Drogba'lı kadro zamanında getirdikleri yerli sınırı gibi. Çünkü bu gidişle Erden Timur'la beraber makas hiç kapanmayacak şekilde açılabilir. Şu anda bu fırsat elimizde ve bu yerlilerin kaliteli olanları da tercih edilirse şaka değil gerçekten Türkiye'nin Bayern Münih'i oluruz.
-
Santi Aounatwitter
Santi Aounahttps://twitter.com/Santi_J_FM/status/1666432208029241345?t=r0ZQzk5FW7WbeUeMXuGbuQ&s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Joao Felix: "Ruh halim karmakarışık. Nasıl birine dönüştüm bilmiyorum. Dün boşverdiğim şeye bugün saatlerce ağladım. İstiyorum dediğim şeyleri istemiyor, kırmayacağım insanları kırıyorum. Dengem bozuldu. Belki de deliriyorum ama bunların sorumlusu sadece ben değilim."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelsin rehabilite ederiz onu biz
-
Onu bakalım kim kapacak
Joao Felix'i sil benim adımı yaz cuk oturuyor. Adam beni tarif etmiş.
Gel Floryaya kardeşim suyu iyi gelir.
Edit: Adam yakın zamanda aldatılmış aga be...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 8 Haziran 2023; 11:24:51 >
Atletico Madrid lig şampiyonu olduğu yıl baya katkı sağladı. Ama sonra toparlayamadı ki toparlasa buraya gelemezdi zaten.
Aslında Atletico Madrid görmüş bir futbolcunun burada çok iş yapacağına inanıyorum. Bir forvetin başına gelebilecek en iyi ve en kötü şey Atletico Madrid forveti olmaktır.
En kötü şeydir çünkü istatistikleriniz defansif futboldan ötürü hep diğer futbolculardan daha kötüdür
En iyi şeydir çünkü Gol atmak için kendinizi öylesine geliştirirsiniz ki bir de bakmışsınız World Class forvet olmuşsunuz
Bütün forvetlerin döküldüğü Premier Lig'te Diego Costa'nın, Sergio Agüero'nun gol kralı olma sebebi de bu bence.
-
Febe konusuna girdim de Rossiyi oynatan adamlar Hazard'ı beğenmiyor.
Üçünün de ayı gibi olmasınınn sebebi belli oldu.
-
Legendray Futbol🏳️🌈⃠youtube
Yerli Ramos Abdülkerim Bardakçı #galatasaray #keşfet #ultraaslanhttps://www.youtube.com/shorts/pdXO_9daIR4BİZ DE YERLİSİ VAR ZATEN.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X