Şampiyonluğumuz ve yeni konu hayırlı olsun |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (7. sayfa)
-
-
Demirsporun kalecisi Ertaç olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olabilir hocam isim olarak bir şey demiyorum ama yerli oyuncuya bu bahsi geçen rakamlar felan verilmemeli , zaten lig maçlarında 2 metre yana pas veremeyen adamlara karşı oynuyoruz asıl yatırımı ilk 11 i avrupaya göre dizmek lazım umarım oralara harcanması gereken paraları kovacana vermezler
-
sol beke borna sosa adı çıktı.
www.transfermarkt.com.trBorna Sosa - Oyuncu profili 22/23https://www.transfermarkt.com.tr/borna-sosa/profil/spieler/293194 -
-
Zort. 6 yapacaklardı elleriyle ne yapcaklar. Başka birşey yok ellerinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen Konfedarasyon kupasını kazanma düşüncesi beni hiçbir şekildd azdıramıyor. Bak UEFA kupasına azarım. CL Kupasına kalbim dayanmaz. Ama Konfedarasyon ne ya. PTT Ligi Şampiyonluğu gibi bir şey. Cimbombom bu inancını vw temposunu sürdürebilirse UEFA Kupasını almak asla hiç olmayacak bir şey değil.
-
-
Hayırlı olsun yeni konu. Önceki konudaki eski mesajlarıma baktım. Fenerbahçe'nin daha iyi takım olduğunu sana bir arkadaşa aylar önce yazdığım mesajı gördüm. Anlıyoruz futboldan Bir tek sizde iyi hoca var demişim ama şu an ondan da şüpheliyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Haziran 2023; 19:55:23 > -
Erdem kılyoutubeTuncel Kurtiz - Etme Şiirihttps://www.youtube.com/watch?v=h3rUM5YXDg0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kayserispor'un kalecisi Bilal ile Hatayspor'un kalecisi Erce'yi de beğenmiştim geçen sezon ama en iyi yerli bence Ertaç'dı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 6 Haziran 2023; 20:1:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toulouse, Mostafa'yı istiyormuş, daha doğrusu geniş listesindeymiş
Rouault+2 milyona olsa keşke ama zor gibi.
-
Benim temennim gerçekleşti, sonuç yine yanıltmadı
-
Tielemanstan bir sürü ceza sahası dışı gol izleriz öyle bir kadro olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
iyi güzel ama işte bize Türk lazım o 3 Türk hangi mevkide olacak
ağız tadıyla kadro kuramıyoruz illa bir yer aksıyacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X