Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
316
Favori
3.921.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Finansbank yönetim kurulu üyesi Mehmet Ömer Arif Arasdan bahsediyor.

• araplar kimi görse saldırıyor.. inanılmaz paralar veriyorlar.
    Messi ye 500m teklif etmişler
    Zaha arabistana gitmiş.. icardiyi falan almaya kalamazlar inşallah.. gerçi gidermi oraya emin değilim ama..
    bizim bu yıl ki tek rakibimiz araplar olacak anlaşılan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamlar icardi alacak kadar çok kazanıyor mu hocam..

faizsiz icardi kredisi mi verdi takıma napti..

sahibi sandım bankanın ama yoneticisiymis

taksitli nakit avans çekeceklermiş hocam 1.36dan :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ohhh beee Ömer Sabancı devredeyse iş bitmiştir. O adam PSG'yi komple alabilir. Azıcık nefesi kesilir o kadar. Herif dolar milyarderi.

Süper oldu bu.

• bende tam bilmiyorum ne kadarlık destek verecekler.psg resmi sponsoruda qnb bu arada.finansbank ta qnb ye bağlı

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• 5 e yeri dolmaz. Yerine Türk bulmak da sıkıntı. 15-20 gelmedikçe akıl karıştıracak teklif değil.

Sana bana verseler o paraları bizde gideriz. İcardiyi bu araplara ateist deist gibi tanıtsak sosyal medyada belki o zaman istemezler 😂😂

• RedPyro kullanıcısına yanıt

sanki vol 2 olacak gibi de hadi neyse ama o filmin sonu mutlu bitti sanmıştık&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

bu arada bu resmi görünce kafamda otomatik haram oldu gençliğim talanda oldu çalıyor ne edit yapmışlarda be ozamanlar&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• İcardi transferi bitti gibi.

• Yav nereden söyledin o editi şimdi. Unutmuştum ben onu yemin ediyorum kalbim sıkıştı okuyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 6 Haziran 2023; 22:15:16 >

• Kısa sürdü maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 6 Haziran 2023; 22:16:13 >

• RedPyro kullanıcısına yanıt

nejat işler başkan yapma gibi takılıyorum evde&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• hocam maalesef öyle birsey yokmuş

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Çileeeeeekkk

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

1.36 çok hocam.. bari 0.99 dan versinler hem icardinin forma numarası :))

• Taliscayı acil almalıyız. Tam ihtiyacımız olan futbolcu. Aklı olan takım Taliscayı alır Bjk abubakardan sonra taliscayıda alırsa geleceksene ligin en büyük favoriisi olur. Bizim en helva yeri
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐miz forvet arkası. Martens olivera idare eder kıvamda oynadılar şutları etkisizdi pozisyonları gereği gol ve assistlerinin çok daha fazla olması gerekirdi. Onların yapamadığını kerem yaptı. Taliscayı alsak işler çok değişir. Zaten 1.90 boyunda kafa şut vs herşey var elemanda.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.