🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9. sayfa)
-
-
Finansbank yönetim kurulu üyesi Mehmet Ömer Arif Arasdan bahsediyor.
-
araplar kimi görse saldırıyor.. inanılmaz paralar veriyorlar.
Messi ye 500m teklif etmişler
Zaha arabistana gitmiş.. icardiyi falan almaya kalamazlar inşallah.. gerçi gidermi oraya emin değilim ama..
bizim bu yıl ki tek rakibimiz araplar olacak anlaşılan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adamlar icardi alacak kadar çok kazanıyor mu hocam..
faizsiz icardi kredisi mi verdi takıma napti..
sahibi sandım bankanın ama yoneticisiymis
taksitli nakit avans çekeceklermiş hocam 1.36dan :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ohhh beee Ömer Sabancı devredeyse iş bitmiştir. O adam PSG'yi komple alabilir. Azıcık nefesi kesilir o kadar. Herif dolar milyarderi.
Süper oldu bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende tam bilmiyorum ne kadarlık destek verecekler.psg resmi sponsoruda qnb bu arada.finansbank ta qnb ye bağlı
-
-
5 e yeri dolmaz. Yerine Türk bulmak da sıkıntı. 15-20 gelmedikçe akıl karıştıracak teklif değil.
-
Sana bana verseler o paraları bizde gideriz. İcardiyi bu araplara ateist deist gibi tanıtsak sosyal medyada belki o zaman istemezler 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sanki vol 2 olacak gibi de hadi neyse ama o filmin sonu mutlu bitti sanmıştık
bu arada bu resmi görünce kafamda otomatik haram oldu gençliğim talanda oldu çalıyor ne edit yapmışlarda be ozamanlar
-
İcardi transferi bitti gibi.
Yav nereden söyledin o editi şimdi. Unutmuştum ben onu yemin ediyorum kalbim sıkıştı okuyunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 6 Haziran 2023; 22:15:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kısa sürdü maalesef.
Sami Yen HabertwitterSami Yen Haberhttps://twitter.com/_samiyenhaber/status/1666160620478013442?t=_z_CyMBEXP-cSqBvhwu8yA&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 6 Haziran 2023; 22:16:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
nejat işler başkan yapma gibi takılıyorum evde
-
hocam maalesef öyle birsey yokmuş
-
-
1.36 çok hocam.. bari 0.99 dan versinler hem icardinin forma numarası :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X