< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5881. sayfa)
-
-
hocanın muslera açıklaması skandal
hocasından futbol şube sorumlusuna ondan başkanına tir tir titriyorlar muslera korkusundan
-
Şu çocuğa çok kızıyorum bir o kadar da üzülüyorum barış olmasa pozisyona giren yok.. Canın Sağ olsun Aslan Parçası..
-
bay ın yetenek tavanı belli asıl sıkıntı yunus da neden formayı aldığını neden taraftarın kendisini bu sezon desteklediğini anlayamamış
basit oynayıp geçişlerde bekine yardım etmeli
-
Orta Saha transferi yapılmayacak deniyor. Berkan Kerem le mi pastasını kestiğiniz uefa kupasını alacaksınız. Anca pastasını yersiniz. Yani her tranfer dönemi kan kusturmayı nasıl beceriyorsun ben anlamıyorum. Gömecek 25-30 paranız var. Gidin adam akıllı stoper orta saha kanat takviyesi yapın. Kulübe ptt seviyesinde bile değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknolojinin en kötü tarafı bu oldu. Eskiden deli bu diyip kimsenin umursamadığı, konuşturmadığı tipler, sanki fikirleri önemliymiş gibi orda burda heryerde yazı yazabiliyorlar.
-
Rapid wien de ki çocugu istiyoruz takviye düşünülüyor orta sahaya
Bir mevkiye iyi para basılcak kalanı kiralık diyolar
-
Bunun eleştiri kültürüyle alakası yok zaten. Bu toplumun çıktısı, bu insanlar işte, çok aklı selim adam çıkmıyor.
Şu rodop denen dede sırf etkileşim almak için böyle sıkmıyorsa bir şey bilmiyorum.Ortam zaten çok gergin şöyle haber yapmak çok art niyetlidir
Zaten bir tane tutturduğun haberin yok milleti galeyana getirme bari bunak herif.
-
Rodop yok demiş en son. Burhan da yapılacak deniyor. Kendi ipini çekerler yapmazlarsa. Bunların işi lafta. Ben yapacaklarını düşünmüyorum.
Kupa düşünen adam kaleye bile tranfer indirir. Muslera maşallah geleni geçeni alıyor. Hala devam et diye ayağına kapanıyorlar.
Bournemouth'ta oynayan Justin Kluivert Hollandalı Kluivert'ın oğlu mu? Tip olarak çok benziyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 18 Ocak 2025; 17:39:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Psgnin kiralık hakkı doldu diyolar.Schira pek güvenilir değil zaten
-
ben dünkü maçtan sonra şampiyonluğu kaçırdığımızı düşünüyorum.
17.01.2025
(Kendime notlar.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben böyle düşünmüyorum. Ancak kalbimden istiyorum. İnşallah 2 puanla şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırırız. O zaman belki Okan hoca ve futbolcular hiçbir maçın ve rakibin küçümsenmeyeceğini anlarlar. İşte bu kadar kızgınım Galatasaray'a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elophidae -- 18 Ocak 2025; 17:57:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir düzgün transferle bencede tam tersi.. inşallah benim dediğim olur..
enteresan takım gün geçtikçe.. defada geriliyor ama akan oyunu ve geçiş oyununu daha iyi oynuyor.. bakalım..
Ahmed kutucu bile yeterli olabilir.. birde orta saha tamamdır. mütevazi transfer bile olur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GS taraftarı bu kadar karamsar olamaz. Hali hazırda FB yense bile 6 puan öndeyiz ve FB ile maçımız içerde. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı.
-
Bazilari hala kucumsedimiz icin puan kaybi geldi zannediyorlar
Kucumsemekle alakasi yok. 3 aydir kotu oynuyoruz kötü. Kadro cok yetersiz. Yunus'un Baris'in tavanlari belli. Orta sahada alternatif yok.
Yahu sag bek yok. Kaan Ayhan orda oynuyor. Yonetim cikmis acelemiz yok diyor.
Okana filan kizmam artik. Herseyin sorumlusu yonetimdir
Yahu sen dunku kayiptan sonra soyledin. Ben 2 haftadir bas bas bagiriyorum. Takviyeler gelmezse 8 puandan sampiyonluk verecegiz diye. Cunku bu kadro bu fiksturden sag cikamaz. Darmadagin olur.
Adı geçenlerle rakip bile değiliz :) adamları takimi kivamina getirdik her sene tokat manyagi oluyorlar. Bu ligde artik rakibimiz yok malesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barış maçın içine etti ,yunus içine edemedi çünkü oyunda yoktu Okan hoca orta saha sız koştur koştur futboldan vazgeçmesi lazım.Osimen çıldırdı adamla duvar yapacak kimse yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X