Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Batman , Batman , matherica , matherica Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
117.704
Cevap
352
Favori
2.215.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 58785879588058815882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA'nın malum konu sebebiyle "sen gelme lan" deyip kulağından tutarak dışarı attığı bir takım var. Bi de o takımın utanmadan yapı diye ağlayan adalet avcısı (sözde-yersen) neferleri var. Dün şu kepazelikle ilgili tek bir laf ettiklerini gördünüz mü? Göremezsiniz. Onun yerine künefe, dürüm falan paylaşır bu çakma adalet avcıları. Gidip şunu göstersen "bi kere de size böyle olsun bla bla" derler. Bu "bi kereler" ile yapı diye bağırıp götürmedikleri puan kalmadı. Her hafta ayrı bir hırsızlık izliyoruz. Sonra çok sarı kart çıkıyor, bilmemne diye ağlıyorlar.

Umarım tez zamanda ilk kaybettiğiz puanda şöyle bir pozisyon olur. Siz o künefeleri falan attınız ya, puan kaybı olunca ben size neler yedireceğim siz bekleyin.

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 18 Ocak 2025; 16:40:20 >

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Fener'in başarılarını bir sıralasan da hepimiz öğrensek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Bazı arkadaşlar deplasmanda kazanamamayı çok büyük başarısızlık görüyor onu kasttetim.Fener deplasmanda kazanıyor demek ki başarılıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: -OdATA-

Sara yok diye ya da sakatlıktan yeni döndü ayağına Kiev de yenip gidecek.

Kritik Avrupa maçı öncesi yine satış başladı.

O maçı kazanmasınlar ağzıma geleni söylicem ban yemek için gayet yerinde sebep olur.

Sahaya meteor düşse bile o maçı kazanıp çıkacaklar sahadan hiçbir nedeni kabul etmiyorum yoksa defolsun gitsin hepsi.

Seri bir şekilde adam gibi transfer yapmayacaklarsa zaten bundan sonra AL maçlarına u-19 takımı çıksın ve mümkün olan en erken tarihte elenip işimize güçümüze bakalım.

Bu kadar dar bir oyuncu grubuyla 3 kulvarda ilerlemeye çalışmak salaklıktır. Ha şimdi elenmişsin, ha zorla 2 tur atlayıp elenmişsin, bi fark yok.

Beş para etmeyen bir süt kupası maçı için 18 milyon euro verip aldığın adamı koyuyorsun, sakatlanıyor. Yerine düşünülen alternatifler kutsuz Berkan ve kötürüm Dayı. Boşuna mı yazın bu takıma Sara'nın haricinde adam akıllı bir orta saha alın diye yalvardık? 12 kişiyle mi oynayacağız bilmemne deyip dalga geçti aklınca Okan efendi.

Büyük takımın kulübesi böyle olmaz, büyük takımın rotasyonu böyle olmaz. Gerçi ne anlatıyorsam. Elindeki taş gibi sağ beki 30 milyon euroya sattın, yerine 9 milyon euro verip ergen bebe aldın. 1 senedir hantal Kaan Ayhan bekte oynuyor.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Yerden seken topa penaltı istiyorlar diye dalga geçiyordu dün malumun birisi   Vücuttan sekmeyi falan geçtik konu biz olunca yerde sekme falan gibi komik şeyler söylüyorlar. Yani oyuncu kaleci gibi topa uçup golü kurtarsa, kaleye giden topu kesti diye penaltı istiyorlar bile denilip, dalga geçebilirler.

• Barışa Yunusa kızamıyorumda.Tamam dünkü maçta kötüydülerde her maç şapkadan tavşan çıkarıyorlar.Böyle nereye kadar gider.

Osi diyoruz 75m diyorlar.Her pozisyonda ofsaytamı durulur.Pozisyonu isliyorum pas atacaklar adam ofsaytta sürekli

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Yapısını sevdiklerim... İlk başta vücuttan sekiyor, destek eli bilmemne diye bahane gösterebilirsin. Devamında herif topa baka baka eliyle KASTEN hamle yapıyor.

Dünyanın tümünü dolaş, şu üç pozisyonun hiçbirine penaltı çalınmadığı başka bir ülke bulamazsın. O zaman oyun kuralları değişsin, elle oynama durumunda penaltı çalınması başarı fukaralarının işine gelip gelmemesine bağlı olsun.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Şu fotonun altına yapılan yorumlar cidden rezillik ya.Ufacık çocuga doğum günü kutladı diye kaanı linçlemişler.Eleştri kültürünüz var diye herkesi linç edemezsiniz

Dün puan kaybettik diye köpek gibi her yere saldırıyolar içimiz de ki hainler.Barış,abdül,yunus,kaanın hepsine leş gibi yorumlar var

Böyle giderse fener kupayı alınca ağlamak yok ama.Siz taraftar falan değilsiniz

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Sahada başaramayınca saha dışında algı yapmayı seviyorlar hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Yahu Kim Min Jae, "Super Man" gibi uçup topu kesti, bunu bile destek eli diye yutturdular. Senede en az 2 tane yeni kural icat ediyor bu kitle. Bu sene "rain drop ball" ile başladık mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Abi fener kötü oyunlada başarılı olmuyor mu zaten

Adamların prag deplasmanında pozisyonları yok top taşa çarptı 3 puan aldılar.İstediğin kadar iyi top oyna topu sokamadıktan sonra anlamı yok

Ha bu arada dünden hoca ve topçular hariç kimse ders çıkarmaz yönetim sallamamıştır bile

fenere basarili diyen degil futbol cahilli normal hayatta da sorunlari vardir .

Aldi da noldu ? onlar 24. sirada biz ise 6. sirada yani zaten tezimi kanitlamis oluyorsunuz &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ bir gun alirsiniz 3 puan diger gun hele avrupada imkansiz elenirsiniz ilk turdan.

uzun vadede oyunun gelisitirilmesi lazim istersen sampiyon olma 1 sezon birak 2 puani.

O yuzden cok hayirli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 18 Ocak 2025; 16:58:54 >

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Peki...

• megadarkinho M kullanıcısına yanıt

Artik iq testi gelmeli online yorum yapmak icin. kim kime sampiyonluk veriyor? 2. yarida buldugmuz xg ve atak zenginligni fenerli taraftarlar toplamda 1 ayda gormuyor aw.

biz 5 puan kayip etsek onlar 15 eder, yani her turlu lig bitti onemli olan avrupaya konsantre olmak ve transferleri yapmak .

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Avrupa mı? Bu takım avrupada çeyrek final falan demiyorum bak son 16 görsün ben hiçbir şey bilmiyorum.

Bu takım bu dar rotasyonla ligi de verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü ofsayt denilen gol var ya, bazı açılarda Barış geride gibi duruyor. Zaten VAR görüntüsünde de ayağının ucu ofsayt gösterildi.

Bilmediğimden soruyorum, bu pozisyona yönelik bir itirazda bulunamaz mi bizim kulüp istese?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 18 Ocak 2025; 17:0:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

fenerli gibi konuşmayın ya. Adamlar çizgiyi çekti ayakkabısının ucuyla ofsayt işte. Teknolojiye de düşman olmayın artık.

imkansiz yani %0.1 ihtimal oda samiyendeki macta meteor dusup takimin yarisi sakat yada ampute kalirsa diye verdim.

Rakibimiz yok bizim ligde canimizin istedigi her an 5 atariz fb dahil bunlara. Degil futboldan biraz anlayan

beyin hucresi olan herkes bunu gorur 2 takimi ve oyun planini + olarak oyuncu kalitesini gordugnde.

9 puan ondeyiz zaten icerideki mac ile 13 puan fark var zaten (2 li averajla) yarin kazansalar bile 10 puan fark var biz ligi ciddiye almadan bu fark var zaten asilirsak bi 10 puan daha fark atariz

Bu kadar tepki göstermeye gerek yoktu.

Sadece itiraz edilebiliyor mu diye sormuştum. Gidin basın TFF'yi ligden çekin gibi bişey demedim, sakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Ne 9'u ne 13'ü adamlar yarın bay geçiyo 6 puan fark. Herkes biz mi ligin dibindeki takıma puan versin.

Bizim kalan fikstürümüz fenerden çok daha zor.

• Yağlı surat transfer yapmaz, okan hoca geçen iki sene boyunca yardımcı antrenörünün ekmeğini yedi. O da gidince leş futbolla kalakaldık, üstüne futbolcuların pili bitince rezil oyun izliyoruz. Geçen sene zevkli maç izlerken şimdi ne zaman gol yeriz diye alarmda bekliyoruz. Dursun ve ekibi bu takımı hortumlamadan gitmez

• 
Sayfa: önceki 58785879588058815882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.