Baktık onlar atamıyor hemen bir penaltı yaptırarak bu sorunlarını çözeriz. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5913. sayfa)
-
-
Hocam beygir gibi ileri geri yapıyor. Kanat beki oynayabilecek beyni yok. Sag kanat beki oynarken tonla gol yedirdi. Kaymalari yapabilmek zeka ister. Oyun akli ister. Baris yapamiyor. Defansif olarak cok aksiyoruz.
Bi sekilde oynarsa zaten Baris oynar. Skriniar transferi de cok zor gozukuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 20 Ocak 2025; 16:23:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bay ın çözümünü yukarıda yazdım osimhen in yanı. Attığım taktik gibi çıkalım çoğu takımı topla çıkarmayız
Ben artik Ahmed Kutucu'ya bile okeyim. Cok acil birilerinin gelmesi lazim. Artik hata yapma luksumuz yok
Yönetim daha cok zaman var diyor. Neyleyim Şubat'ın ikinci haftasi gelecek transferi. Şubat'ın ikinci haftasi gelen adam martta oynar.
Dillendirmek istemiyorum Osimhen'den gelecek bir sakatlik haberi havlu attirir bize. Bazilari 8 puanlik farka guveniyordu. Suan 6 cok guvenmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 20 Ocak 2025; 16:28:41 >
İlgi gerçektir de bizimkiler tamamlayamaz işi. Avrupa transfer sezonu kapansın ''fırsat'' kovalarız rahatta kalın.
-
Kievin 100% puanı var bizim maçta mesele 1 puan mı 3 mü
-
Anlamadığım, sahada ki takım Avrupa'da 2 3 gol aşağısı yemiyor. Bu takım nasıl averaj yapacak. İkina ikina belki 2 1 gibi bir skor olur. Mantıklı olalım şu takım kimseye averaj kasamaz. İlk 8 de çıksan bile gelecek ilk takım eleyecektir bu takımı.
Son dk yı beklemek demek milletin yedek oyuncularını alacaksın demek. Eyüp Ahmet kutucu yu son dk verir mi? Vermez yerini doldurması lazım çünkü
Son dk bekleniyorsa yurtdışından büyük takımların yedek oyuncularına talip olacağız denebilir buna. Kutucu elmalı vs gibi yerlilere bütçeyi harcamayacak bizimkiler bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ocak 2025; 16:32:47 >
Ortaya yedek lazım bize Adana'dan Maestro iyi olur, Sangare haberi düşmüştü ses kesildi. Lemina gelse de iyi olabilir, Demirbay çekilecek dert değil.
-
Bir kez haberinin doğru olmasını istiyorum
Şikrinyar yerine disasi harika olur
-
Disasi olursa çok güzel ama gene sadece 6 aylığına adam izlemiş olacaz.
-
Chelsea 45m euro ya almış bu adamı
Hocam su kolpayi takip etmeyin gözünüzü seveyim. Salliyor surekli
Biliyom hocam bir tane haberi çıkmadı ama bu haberin olmasını çok isterim
Şikrinyar yerine disasi aman allahım keşke olsa
-
-
Bütün gün sıka sıka 83 bin takipçi yapmış inanılmaz.
Ben de mi yapsam acaba sallamak bedava
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kievden de gol yeriz diyenler burada mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz 9.5m a ileride satılabilecek davinson kapıyoruz menerim 32 yaşına girecek son imzasını atan mevkisinde süper dahi olmayan bir adama 11m veriyor. Büyük takım yönetmek denir buna işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X