Jakobs kariyerine kanat bek olarak başlamış Barışla ikisi götürür kanat bekleri |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5911. sayfa)
-
-
Bence yarın hoca böyle çıkacak
Muslera
Kaan davinson abdül
Yunus torreira berkan jacobs
Mertens
Osimhen-Bay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ocak 2025; 15:17:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallai yok yalnız listede
Abdülü kesmez bide
-
Doğru hep unutuyorum onu tşk. Düzenledim şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ocak 2025; 15:15:39 >
Bu yetersiz takım 6 puan farkı koruyamaz. Puan farkı derbiye kadar 3 ya da 4 olur. Acil 3-4 transfer şart.
Yukarıda attığım gibi oynayacaksın temiz önde baskının babasını yaparsın. Dikilen toplarda bay fiziği ile osimhen kadar işe yarar top saklar hava topu alır. Berkanı da öne salarsın pres için rakibe top çıkarmazsın. Bay sayesinde osimhen de yalnız kalmaz 2 stoperle boğuşmak zorunda kalmaz
-
Hala transfer yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef fabrizo hiç güven vermiyor.Hatta burhan bile daha güvenilir bizim için.Fener almış bile olabilir.Osayi sözleşme yenilemedi bence fener alacak fabrizoya para yedirmiş bile olabilirler
Bize carlos yazdı gördük
Yazın burun kıvrıldı ama gelse taş gibi atletik bek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Ocak 2025; 15:35:47 > -
Bizim takım en son ne zaman yerli futbolcu aldı hatırlayan var mı?
Seneye şaakk diye yabancı sınırlaması gelse ne yapmayı düşünüyoruz?
Sırf bunu için bile Ahmed Kutucu ve Ahmetcan Kaplan alınmalı. Eren Elmalı da alınabilir.
Onu ben de düşündüm ama ceren olamaz, kullandıkları Türkçeye bak farkı anlarsın. Cerenim daha bağlaçları öğrenemedi, seneye inş
Bu korkutma meselesi cidden çok komik. Tir tir titriyorsunuz falan yazmış bir de, başarı fukarası camia bende mimik oynatmıyor. Memerim kendini büyük ve tehditkar göstermeye çalışıyor ama malzeme belli
-
Emerson haberini matteo morenoda girmiş
Ben bize calabria çakarlar diye düşünüyordum ama emerson alırsak muazzam iş yaparız
-
Yalnız haberde gözden kaçan bir nokta var. Milan, bu arkadaşın yerine Kyle Walker'ı kiralıyormuş. Bizle adı geçince her zamanki gibi kıyamet kopmuştu istemezuk diye.
-
Oh sallama sağ bek stoper transferimizi bugün de yapmışız yalandan forveti de alırsak bu gece yattığım yeri beğenirim.
-
Fabrizoda sallama haber yapmaz gibi sanki yav.Bizim ahlatın başı parayla haber yaptırcak kapasitesi olduğunu sanmıyorum
-
Emerson royal ismi geldi fabriziodan muhtemelen dogru bu adam sag bek sag stoper oynuyor yani %100 olarak 3lüye donuyoruz
Emerson davinson skriniar
Baris sara torreira yunus
Mertens
Osimhen + Transfer
Muhtemelen 3 transferimiz olacak emerson + skriniar + forvet. Bence guzel kadro planlamasi eger basarabilirlerse bir de orta saha yedegi iyi olurdu ama okanin aklinda yok muhtemelen torreira sara berkan kaan yeterli gozuyle bakiyordur
Rezil ötesi bir bek hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dino hocam ne zaman beğenmiyecek diye bekliyordum
Sakarlıkları olan bir bek ama 1.80 boyu fiziği ve defans yapması gayet iyi bir bek
Jelert ve kaan olan tarafa bence bu saatden sonra nokta atışı biri beklemek abes.Emerson olabilcek en iyisi olur oraya bizim durumumuz için.Ha bu arada emersonuda alabilceğimizi düşünmüyorum gayet süre alıp oynuyor milanda.Zorunluluktan oynatılıyor tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Ocak 2025; 15:56:11 > -
Çok defansif kadro ama gol mol yemeyiz artık.Birde hucumcu alırsak tamam
-
İtalya ligini sürekli izliyorum onun dışında premier ligi bile doğru düzgün izlemedim bu sene Milani da severim bu arkadasa ordan kılım baya.Hatta milan maçlarını izlerken Emerson geçen sene bizle adı geçince aklıma gelmişti ne dümdüz bir oyuncu diye.Milanin mevcut kadrosunda en zayıf halka bunun yüzünden geçiş bile yapmakta zorlanıyor takım.Hucumda adamları yok diye jimenezi oraya atıyorlardı yoksa ilk kesilecek adam buydu kadrodan , +1 düzgün hucumculari olsa jimenez geçecekti çoktan yerine.3luye döneceksek skriniar+os gelsin hem beke gerek olmaz hem çöp beke hiç gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X