Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanhu11 , tanhu11 , serhatcan007 , stalker Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
135.807
Cevap
359
Favori
2.521.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59095910591159125913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jakobs kariyerine kanat bek olarak başlamış

Barışla ikisi götürür kanat bekleri

• Bence yarın hoca böyle çıkacak

Muslera
    Kaan davinson abdül
    Yunus torreira berkan jacobs
    Mertens
    Osimhen-Bay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ocak 2025; 15:17:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Sallai yok yalnız listede

Abdülü kesmez bide

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Doğru hep unutuyorum onu tşk. Düzenledim şimdi&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ocak 2025; 15:15:39 >
  • Bu yetersiz takım 6 puan farkı koruyamaz. Puan farkı derbiye kadar 3 ya da 4 olur. Acil 3-4 transfer şart.

• Yukarıda attığım gibi oynayacaksın temiz önde baskının babasını yaparsın. Dikilen toplarda bay fiziği ile osimhen kadar işe yarar top saklar hava topu alır. Berkanı da öne salarsın pres için rakibe top çıkarmazsın. Bay sayesinde osimhen de yalnız kalmaz 2 stoperle boğuşmak zorunda kalmaz

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala transfer yok

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Malesef fabrizo hiç güven vermiyor.Hatta burhan bile daha güvenilir bizim için.Fener almış bile olabilir.Osayi sözleşme yenilemedi bence fener alacak fabrizoya para yedirmiş bile olabilirler

Bize carlos yazdı gördük

Yazın burun kıvrıldı ama gelse taş gibi atletik bek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Ocak 2025; 15:35:47 >
  • Bizim takım en son ne zaman yerli futbolcu aldı hatırlayan var mı?

Seneye şaakk diye yabancı sınırlaması gelse ne yapmayı düşünüyoruz?

Sırf bunu için bile Ahmed Kutucu ve Ahmetcan Kaplan alınmalı. Eren Elmalı da alınabilir.

• felsefesever kullanıcısına yanıt

Onu ben de düşündüm ama ceren olamaz, kullandıkları Türkçeye bak farkı anlarsın. Cerenim daha bağlaçları öğrenemedi, seneye inş &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Bu korkutma meselesi cidden çok komik. Tir tir titriyorsunuz falan yazmış bir de, başarı fukarası camia bende mimik oynatmıyor. Memerim kendini büyük ve tehditkar göstermeye çalışıyor ama malzeme belli &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Emerson haberini matteo morenoda girmiş

Ben bize calabria çakarlar diye düşünüyordum ama emerson alırsak muazzam iş yaparız

• Yalnız haberde gözden kaçan bir nokta var. Milan, bu arkadaşın yerine Kyle Walker'ı kiralıyormuş. Bizle adı geçince her zamanki gibi kıyamet kopmuştu istemezuk diye.

• Oh sallama sağ bek stoper transferimizi bugün de yapmışız yalandan forveti de alırsak bu gece yattığım yeri beğenirim.

• naak98 kullanıcısına yanıt

Fabrizoda sallama haber yapmaz gibi sanki yav.Bizim ahlatın başı parayla haber yaptırcak kapasitesi olduğunu sanmıyorum&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Emerson royal ismi geldi fabriziodan muhtemelen dogru bu adam sag bek sag stoper oynuyor yani %100 olarak 3lüye donuyoruz

Emerson davinson skriniar
    Baris sara torreira yunus
    Mertens
    Osimhen + Transfer

Muhtemelen 3 transferimiz olacak emerson + skriniar + forvet. Bence guzel kadro planlamasi eger basarabilirlerse bir de orta saha yedegi iyi olurdu ama okanin aklinda yok muhtemelen torreira sara berkan kaan yeterli gozuyle bakiyordur

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Rezil ötesi bir bek hocam

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Dino hocam ne zaman beğenmiyecek diye bekliyordum &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Sakarlıkları olan bir bek ama 1.80 boyu fiziği ve defans yapması gayet iyi bir bek

Jelert ve kaan olan tarafa bence bu saatden sonra nokta atışı biri beklemek abes.Emerson olabilcek en iyisi olur oraya bizim durumumuz için.Ha bu arada emersonuda alabilceğimizi düşünmüyorum gayet süre alıp oynuyor milanda.Zorunluluktan oynatılıyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Ocak 2025; 15:56:11 >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Çok defansif kadro ama gol mol yemeyiz artık.Birde hucumcu alırsak tamam

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    İtalya ligini sürekli izliyorum onun dışında premier ligi bile doğru düzgün izlemedim bu sene Milani da severim bu arkadasa ordan kılım baya.Hatta milan maçlarını izlerken Emerson geçen sene bizle adı geçince aklıma gelmişti ne dümdüz bir oyuncu diye.Milanin mevcut kadrosunda en zayıf halka bunun yüzünden geçiş bile yapmakta zorlanıyor takım.Hucumda adamları yok diye jimenezi oraya atıyorlardı yoksa ilk kesilecek adam buydu kadrodan , +1 düzgün hucumculari olsa jimenez geçecekti çoktan yerine.3luye döneceksek skriniar+os gelsin hem beke gerek olmaz hem çöp beke hiç gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 59095910591159125913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.