Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6791. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 26 Masaüstü9 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
138.817
Cevap
366
Favori
2.595.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67896790679167926793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fran işi sıkıntı , olmama ihtimali yüksek bence. Transfer sezonu açıldığında alabilirdik, şimdi zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Adam gelmek istiyormuş bu adamın iş yapmama ihtimali yok. Artık 2-3 fazla versinler getirsinler şu herifi de iyi bir transfer dönemiydi diyelim.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    lens taraftarı çıldırıyor da yerine nidal çelik diye bir oyuncu var. Ona da iyi diyorlar. Sağ bek tandanslı.

Çıldırsınlar yav gitmek isteyen adamdan hayır gelir mi salın herifi işte  

Bu işler kamuoyuna düşmeyecek.gideceksin olur veya olmaz bir günde belli olacak.

İşleri kamuoyuna düşürdün mu o işin zorlastigi defalarca belli oldu.

Stoper buldular ,almak istediler uçağa binmiş adam ülkeye gelmiş kimsenin haberi yok.islerine geldimi takir takir yapıyorlar.

Ben hatipoglundan Fransa'ya gidip orada poz vermesini falan da istiyorum ki,taransfer etmek istediğiniz belli olsun.adam biraz puan toplasın,reklamını yapsın.

Paste kessin,kapısında yatsın,sonra olmadı falan diyip döner.

Allah başımızdan eksik etmesin bunu.olmasa hiç transfer yapamayacaktır.

Ne yaparsa yapsın,kimi transfer ederse etsin hatta aldığı adamlar takımda kadroya falan bile girmese buna destek olmamız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 8 Şubat 2025; 6:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berduşa bak Sanki Çok iyi oynuyordu karaktersiz umursamaz herif..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker -- 8 Şubat 2025; 7:13:38 >
  • Frankowski kadro dışı bırakılmış eşi de istanbula gelmiş büyük ihtimal transfer oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın cuestası olan takımın taraftarı

• Ahmed kutucu parasına Frankowski alıyorsun.

• stalker kullanıcısına yanıt
    Tam bir virüstü. Takm da ülke de temizlendi topu eline versinler sektirip gitsin

• En büyük Galatasaraylı benim diye yola çıkıp ortalığı yangın yerine çevirmek, her şeyi yakıp yıkıp sonra da "burası Galatasaray" diyerek kenara çekilmeyi marifet sayanlara spor yorumcusu pek takip etmem ama rastladığım ve sanırım BJK'li olan Gökhan Dinç neler demiş, yaptıklarınız kimin ekmeğine yağ sürüyor azıcık da olsa merak ediyorsanız, dinleyin derim.

• Camialarında ki en omurgalı kişi bu olabilir

instagram
    Futbol Arşivi on Instagram: "Ümit Özat'tan eskilerden bir yorumu gündem oldu. Şuan ki yönetimi çok beğendiğini her programda belli ettiği için eski konuşması gündem oldu..#ümitözat #süperlig #fenerbahçe #alikoç #futbol #alikoç #acun"
    https://www.instagram.com/reel/DFshrsetaph/?igsh=enk0b3hta2ZsNjVw

• www.hakemhatalari.com.tr
    Hatasız Puan Durumu - Hakem Hataları
    https://www.hakemhatalari.com.tr/HatasizPD
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Cuesta üzerinden bir yangin tam anlamıyla yok.

Yapılan toplam transferlere ve alınan verime bakarak bu transfer komitesi işi bilmiyor kanaatindeyim.

Yoksa dört beş oyuncu almışın biri verim vermemiş ona zaten kimse kızmaz.

Onbir milyona jalert alinmksken neden şimdi yerine sagkanada adam aranıyor?

Jakops sakatlik incelemesi yapılırken neden bakilmadi,doktor raporu açıklanacak mı?

Transfer kararı alınan oyuncular hakkında bir saatte neden yağız bilgi sahibi olup haber yapıyor?bilen toplasan üç dort kişi vardır.

Benzeri bir çok soru var.

Kimse yeteneksizligini,beceriksizligini,yetersizliğini Galatasarayin arkasına saklanarak gizlemeye çalışmasın.

Bunlar nasıl transfer diyen taraftarı fenerli veya trol olmakla suclamasin.trol yada fenerli olanlar zaten Hatipoğlu veya bu transfer komitesi devam etsin diye uğraşır.

İşi daraltip cuesta transfer ettik taraftar beğenmesi boyutuna kimse getirmeye çalışmasın.

İstifanın istenmesinin sebebi taraftarların kulübü yagmaladigina inanmaları.baska hiç bir yere kimse çekmeye çalışmasın.

Birde merak ettiğim için soruyorum bu Hatipoğlu yada transfer komitesi görevden alınınca takım ne gibi zarar gorecekmis merak ettim.

İyi transfer yapıyorlar veya kulübün hakkını savunuyorlar veya başka bir şeyi iyi yapıyorlar haberimiz yok?bunların göreve devam etmesinde ki kriter nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 8 Şubat 2025; 11:23:48 >

• Lemina Uefaya dahil edilmemiş hayırlı olsun

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Zamanlama her şeydir.

Doğru zamanda yanlış iş, yanlış zamanda doğru iş yapılsa da bir yararı olmaz.

Cuesta veya diğer yanlış transferler için hemen bugün yönetim istifa etsin, Okan Buruk gitsin diyorsan, bu istek en önce Fenerbahçe'nin hayalini kurduğu ortama hizmet eder.

Gökhan Dinç'te bunu söylemiş. Yoksa kimse kazık kaksın diyen yok zaten.

• Bu almaya çalıştığımız kanat bari orta açabiliyor mu? Takımda Osimhen ve Morata var ama orta açabilen yok. Yeminle Caner i koy her maç en az 2 asisti var.

• josrdr kullanıcısına yanıt

Abartmayalım babacım o dönemleri bilen biri olarak yanına yaklaşmaz. Frans. felanda gelirse çok iyi transfer dönemi olacak.

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Ur Be Rıhyoutube
    Rıza Çalımbay yok hocam o kadar değil
    https://www.youtube.com/watch?v=r6Df3MEntnw&feature=youtu.be

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Okan buruk gitsin asla demedim.hatta Avrupa maçı sonrası isyan bayrağı çeken taraftarlara asla katılmadım ki bu gruptan ilk sekizde çıkmamız gerekirdi.

Dursun başkan iyi çalışıyor,güzel kaynak buluyor,bankalar birliğinden çıkmak şampiyonluk kadar değerlidir,ilerleyen günlerde kulübün maddi olarak darbogazdan kurtarır finansal fair play cezalarından kurtulabiliriz tadında yazı yazdım.

Kulübün gelirlerinin arttigi sponsorluk gelirlerinin yetmiş milyonu doları bulduğu,gelirlerin giderleri karsilayabildigini yazdım.

Her yazılanı tam hatırlamıyorum ama bu konularda yazan ve dursun başkanı oven nadir kişilerden biriyimdir.

Şimdi tekrar yazıyorum.kulubun çıkarlarını kendi cikarlarinin onune koymayan,transferden anlamayan,sırf egosu ve çıkarları yüzünden yanlış transferler yapan kim varsa bir an önce görevden alınması gerekir.

Ben bu Hatipoğlu ve ekibinin duee transferi için gidip orada fotoğraf çekilip ,poz verdiği zaman kovaulmasini isterdim.is yapacak adam tek hareketten belli olur.

Bu transfer komitesinin görevden alınmasının Galatasaray takımının şampiyonluk sansini etkiliyecegini düşünmüyorum.

Hani diyorlar ya Galatasarayi seviyorsanız susun susun sene sonu bakarız,bende taraftar olarak diyorum ki ey Hatipoğlu bu işleri beceremedin,eline yüzüne bulastirdin, Galatasarayi seviyorsan,takımın çıkarını istiyorsan istifa et çek git,bir daha bu kulübün yanından bile geçme.

Herkes sürekli tarafyaradan fedakarlık istemesin kendileride biraz fedakarlık yapsinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 8 Şubat 2025; 12:42:3 >

• 
Sayfa: önceki 67896790679167926793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.