< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6793. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Acunum turbo turabisini çağırıp konser yaptırsın işte yarışmacılara ahshshshshsbsb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cuesta ederi 8 milyon euro olan bir futbolcu değil. Transfer sezonu bitiminde ortadaki başarısızlığın sonucunda aceleyle 8 milyon euroya almış olmak zorunda kalınan bir futbolcu.
Sallai yıllık 2.5 milyon euro maaş alabilecek bi futbolcu değil. Yine yaz transfer dönemi sonunda kanat almadan elindeki kanatı sattığın için aceleyle alıp, Avrupa listesine bile yazamadığın bir futbolcu.
Geçen sene takıma bir sürü futbolcu katılmış. Aralarında aktif olarak ilk 11'de oynayan tek Davinson Sanchez var, geri kalanından ya apart topar kurtulduk ya da kurtulmaya çalışıyoruz. Devre arası 30 milyona bek satılmış, yerine forma terletemeden ayrılan Aurier (hala kulüp bulamıyor) ve futbolcu olduğu şüpheli bir kalas getirilmiş.
E bakıyorsun 3 sene olmuş, bu yönetimin genç olarak ucuz maliyetle aldığı bir tane futbolcu yok ki değerini x2 x3 yapsın. Bay, Kerem, Boey, Yunus hep kendisinden önceki yönetimden kalmış futbolcular. Bugün 10 m opsiyonla gönderilen Nelson da öyleydi.
Yaza dönüyorsun Jelert + Jakops ikilisine 18 milyon euro ödenmiş, birini hoca oynayabilecek yeterlilikte bulmuyor diğeri zaten yemek yer gibi sakatlanıyor.
Tüm bunları alt alta koyduğunda bu yönetim transfer konusunda iyi veya idare eder diyebilir misin? Yapılan iyi işi alkışlamak, kötü işi de eleştirmek gerekir. Lemina-Morata ve gelirse Frankowski iyi eklemeler olur. Stoper ise bana göre aciliyeti en yüksek mevkiydi ve başarısızlık sonuçu çok kötü bir şekilde dolduruldu.
Buna ses çıkartmassan, Jelert'e 8, Jakops 9, Cuesta 8 falan filan derken 2 tane daha Florya satman gerekir. Diyorsan ki ben Necdet abiniz olarak cebimden ödeyeceğim bunlardan zarar edersek, kimse konuşmasın mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 8 Şubat 2025; 14:15:2 >
-
Adana'ya niye puan kaybedelim ya takim ligde 21 macin 18'ini kazanmis karamsarlik seviyesi aglatti.
-
Ha Hatay ha Adana.
Üstelik 5-6 as futbolcun yok.
Bu işin şakası yok.
Bu arada, Adana fener maçında puan kaybı bekliyorum Fener’den.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Eyüp maçını hatırla.
Girmeyince girmez o top içeri.
Sadece konsantrasyon diyorum. Dikkat edelim diyorum.
Özel forma efsane olmuş.
Marcao geldiğinde de hep köyü yorumlar vardı. Nelsson geldiğinde de maliyeti çok eleştirildi. İkisi de yıllarca taş gibi oynadı. Cuesta ile ilgili tek teselli bu maalesef.
Tamam hemen kampanya başlatıyorum. Yönetim istifa, Okan istifa.
Gevsekligi hicbir mac kaldirmaz elbette ancak Eyup'un kalesinde ligin en formda kalecisi var sonucta cok karsilastiramayiz. Forvetlerimiz gol/gol pozisyonu oranini 30% civarinda tutabilirlerse en az 2 farkli kazaniriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 8 Şubat 2025; 14:50:47 > -
Yok diyorum ya bir abilik et, Cuesta'nın bonservisini sen karşıla. Gıkımı çıkartırsam fenerliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 8 Şubat 2025; 14:50:41 > -
Derbi maçı 23 Şubat Pazar mı? Yoksa pazartesi mi?
TFF işini yapar erteler diyorum.
Hangi evrende yaşıyorsun? Fenerin şampiyonluğunu ne zaman 40 gün seyrettik.
Kompleksin var ama herkes aynı eziklikte olacak diye kural yok. Hadi yoluna dolu konuşan varlık.
İstifa istiyorum ya. Daha ne istiyorsun. En büyük Galatasaraylı sensin.
2021-2022 kadrosunun maaşı kadar sadece iki futbolcuya ödeme yapıyoruz. Verilen bonservisleri saymıyorum bile. Üstüne üstlük o verilen bonservislerin geri dönüşü olmayacağı da bariz belli. Okan Buruk bir şekilde şampiyon yapıyor da her şey hasır altı ediliyor ancak olamadığımız zaman "Kral Çıplak" olacak. Dursun Özbek yönetimi ilk döneminde de kulübün içinden geçti, ikinci döneminde de geçiyor. Tek fark şampiyon olunduğu için maskeleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lemina Avrupa ligine yazılmaması iyi oldu.
Bu oyunla üst tur hayal. Leminayı bahane edip ligde de şans vermezdi Okan hoca. Nelson’a da inat etmedi mi?
Bu şekilde umudumuz var en azından.
Fransosvski nin ikna olduğu falan da yalan bence son dakka abuk subuk birini bulurlar yine yolarlar klübü 🙈
Yaaa Necdet hocam. Gülüyorsun ediyorsun da işte, iş işten geçtikten sonra ahlanıp vahlanmanın bir anlamı kalmıyor. Birilerinin önceden söylemesi gerekiyor hataları ki hata yapan kendine çeki düzen versin.
Sonsuza kadar sürdürülebilir başarı diye bir şey yok, illa ki bir noktada başarısızlık da olacak. İşte orası için bir plan var mı önemli olan o. Şampiyonlar Ligi takımı seviyesinde maaş ödemesi yapıyorsun. 2 Forvetin dünya para kazanıyor ama sezon başında uyduruk bir takımı eleyemediğin için AL'de halı saha takımları ile kapışıyorsun. YB, 0 çektiği halde 30 milyon euro parayı cebine koyuyor. Senin AL'den kazandığın para bir AL maçında dizini eline alan Icardi'nin maaşını çıkarır, çıkarmaz.
Riva, güya borçsuz bir Galatasaray bırakacaktı fakat biz hala borç konuşuyoruz. Üstüne şimdi Florya'dan da çıkıyoruz. Üstüne böyle sportif başarıya katkı sağlayacağı şüpheli adamlara 7-8 milyon euro para verirsen, 2 gün sonra "Galatasaray Adası projesi" diye gelirsin. Dilerim ki öyle olmaz ama olursa, sakın burada herhangi bir eleştiri yapma, ayıp olur.
-
Beyler benim gözler yanlış mı görüyor yoksa yarınki maçta menerin oranı 1.44 mü, bu kadar kolay parayı geçen 2 sezonda bile dağıtmamışlardı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X