Yemişim Frankowski'yi. Lucumi adı geçtikten sonra hiç biri heyecan vermedi. O alınabilse avrupada bile final hedefi görünürdü. Şimdi torpilli f7 yi geçtim de yerel şampiyonluklarda bir tane daha ekledim bla bla. Hiç heyecan vermiyor. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6792. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorYemişim Frankowski'yi.
Lucumi adı geçtikten sonra hiç biri heyecan vermedi.
O alınabilse avrupada bile final hedefi görünürdü. Şimdi torpilli f7 yi geçtim de yerel şampiyonluklarda bir tane daha ekledim bla bla. Hiç heyecan vermiyor.
Tek stoper transferiyle final görünse 50 kere oynamıştık.
-
Şu ceket 2 bin lira daha ucuz olsa havada kapardım uçmuşlar fiyatında.
-
Ahmet Kutucu fıstık gibi oyuncu ve Frankovski’den 5 yaş daha genç. Şu yabancı hayranlığını bir bırakın. Ya da yerli oyuncu boklama sevdanızı bırakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu adam ekranlara çıkıp Galatasaray'ı kötülemeye başladığın dan itibaren tv 8 ve 8.5 tv den silmiştim hiç bir programını da izlemiyorum çok şükür beter olsun..
-
BORGES TVyoutube
Radar'ın yeni bölümünde; Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Cuesta'yı sizler için detaylıca inceledik. Cuesta'nın güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu ve Galatasaray'daki rolünü konuştuk. Keyifli seyirler! 00:00 Giriş 00:21 Genel Değerlendirme 01:51 Bonservis Bedeli 06:03 Olumlu ve Olumsuz Özellikleri 13:23 Cuesta'nın Oynayabileceği Yerler 15:50 Son Değerlendirme 19:13 Kapanışhttps://www.youtube.com/watch?si=Btg0dkzbvoHeR4GA&v=5YJC3A9Tk-8&feature=youtu.beBenim bu oyuncu ile ilgili hiçbir beklentim yok. Umarım bizi pişman eder.
Yaş 26 nasıl pişman edecek bu yaştan sonra merak ediyorum.
Her Gs maçı öncesi,rakip takımın hocasımı değişir arkadaş,bu kadar tesadüf olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yapın edin Erden Timur’u geri getirin. Tamam hataları vardı, ama adamda gram kötü niyet yoktu. Sadece GS’nin iyiliği istiyordu bundan eminim. Şu Hatipoğlu ve ekibi sadece kendi menfaatini düşünüyorlar, GS umrunda olduğunu düşünmüyorum.
Hanım masterchefi izliyor.ne yaptıysam tv 8 i sildiremedim.ben ne yaptım anten ayarlarıyla oynadım.kanal gidip geliyor😁tabi bizimki çıldırıyor ne yaptın kanala diye.
Galatasaray yönetimi, transfer ederken hata yaptıklarını düşündükleri Ismail Jakobs'tan bu yaz kurtulmanın planlarını yapıyor. (Skorer)
Yapma yav ciddi misiniz🤣🤣
Frankovski ayrılmak istiyorsa Lens neden 500 bin Euro’ya bize kiralamıyor beyler anlayabilen var mı? Yoksa tek keriz biz miyiz dünyada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 8 Şubat 2025; 13:51:45 >
Bak kardeş aşırı derece boş konuşanlara tahammül etmek nasıl bir şeydir bilir misin sen?
Bir fikrin varsa çık konuş kimsenin arkasına saklanma,kimseyi de önden sürüp ona buna laf çakma.
Bir tane medya şebeğinini kendine rehber edinmişsin iyi de bize ne bundan.Bu şebekler kime fayda sağlamış da bize sağlayacak.
Galatasaray taraftarı ses yükseltmesin,
Takımın olumsuz gidişatına ses etmesin
Rakibin her gün uçak indirsin kaldırsın
Kadrosunu güçlendirsin kuvvetlendirsin
Altı puan öndeyiz geyiğiyle oyalansın
Sonra da Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu 40 gün 40 gece seyretsin!
Ne âlâ memleket ya!
Algıymış.Gereksiz yangın yapılıyormuş.
Galatasaray taraftarını uyutmaya çalışanlar her yerde, her zaman ağzının payını alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 8 Şubat 2025; 13:29:20 >
TV nizde smart özelliği varsa Korsan bir ip TV de yükleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 8 Şubat 2025; 13:32:25 >
Anlamaz o hocam boş ver anlatma. İçi boş mesajları doldurup durur
-
21:50
Adam daha 1 maç oynamadan daha iyisini almanın planlarını yaptıran transfere müthiş (!) transfer denir. Gs zaten para basıyordu ya 8m euro verip aldığı stoper in yerine daha iyisini hemen sonraki sezon basıp alacak.
Bütün oyuncularını 3-4m a alıp 8m civarına satıyormuş bu genk buna aynı tarifeyi uygulamışlar bizimkiler de yemiş de bu senelik ücret nedir arkadaş 5-6 kat falan ediyor bu vergiyi hesaba katarsan çok daha yüksek çıkar. Adamın imza atarken bütün dişleri göstermesinin sebebi buymuş demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Şubat 2025; 13:45:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamı bir izleseydik ilk önce. Ben hemen asıp kesme taraftarı değilim. Bir görelim adamı.
Nelson 'u zamanında satmadılar. Yerine adamı son anda telaşla buldular. Galatasaray' a transferden sorumlu profesyonel bir sportif direktör gerekli.
Adanademirspor maçında da puan kaybı olursa lig biter.
Net.
Konsantrasyon nasıl sağlanacak bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de izleme taraftarıyım da 8m verdiğin adam hakkında izleyen yorumculardan biri bile iyi konuşup güzel bir şey söyleyemiyorsa bir şeyleri yanlış yapıyorsun denir. Jelerte bile neler neler dendi olumlu anlamda adam 11 göremedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X