Diz sakatlığı var ama zaten oynanmamasi daha hayirli gibi son maclardaki bencilligi ve kibri ortada. Alkmaar macinda osimhen pas istedi diye ...tir cekti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6941. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Menajer yetmezliği yaşıyor olabilir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Varlığını koç ailesine muhtaç bir camia abi bunlar. Bırakması imkansız gibi bir şey. Hatta kulübü satın alma fırsatı olsa alır holdinge bağlarlar
-
Hagi 3.75 milyon euro
Taffarel 1.80 milyon euro
Popescu 4.5 milyon euro
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna bir tane hayır diyecek fener taraftarı da olmayacak mesela. Ondan sonra kulübün de adı değişir " Ali Babanın Çiftliği " olur.
Logoları filan sütaş ineği koyarlar, Ali'de sağar durur bunları...
-
Ya ben de kim çıkacak diye izledim şaka gibi. Eren Elmalı'ya klip yapmak nedir abi? Tamam evet özellikle milli takımda ve 1-2 Trabzonspor maçında izledim performansını çok çok beğendim ama şu klibi de beklemiyordum yani.
-
Baya zaman geçmiş galiba😭
Tamam doğrudur,popescu zamanında bosman kurallari çıkmamisti.iki yabancı üç yabancı olayları vardı.
Yinede ilie ve filipescu gibi oyuncular iyi fiyata ( ilie serbest kalma bedeli ödendi o zaman 7.5 tü galiba ) hakan Torino transferi iyi para almıştık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 saat ortalığı boş bıraktık sidik müptelası ucubeler yine deli gibi anırmış ortalıkta.
-
bence goygoy yapılacak bir konu değil. alenen bilerek dışarıya çıkan topdan golü verdiler. 90+8 de trabzonlu kendi kalesine atmasa 2 puanın çalınıyordu. video foto malzemesi olacak bir konu değil.
-
Bein Sports'un göstermesi gereken açıdan göstermişler işte, iz düşümü diye geziyorlardi.
armalarına bak akıl arama.
-
Yapay zeka mı bu çeviri kahkaha attırdı akşam akşam
-
Armaları, maskotları... Bir kulübün her şeyi mi saçma sapan olur? bir de ciddi ciddi tutuyorlar bunu
-
AZ Alkmar kadrosunda neden bu kadar eksik var? Osimhen,Davinson falan kimse yok neden bilen var mı?
-
Sari kart cezalari var.
Hocam ne olursa olsun bu sene sampiyonluk, Avrupa finalinden daha onemli (kazanirsak finalde elbette o durum baska olur.) Ama ligde sampiyon olursak seneye direkt Sampiyonlar Ligi’ne katiliyoruz. Yildiz vs. muhabbetine takilmiyorum ben ama psikolojik ustunlugu tamamen elimize aliriz. En onemlisi de Sampiyonlar Ligi’ne direkt katilmak buyuk bir kazanc edip bir cok oyuncu icin oncelik olabilecek hale geliriz. O yuzden bu seneki sampiyonluk benim icin her seyden daha onemli (Avrupa’da kupa gelmeyecekse final falan onemsiz bu sezon ozelinde.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 12 Şubat 2025; 21:31:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X