Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: drsancak , osonguler , rx6900xt , rx6900xt Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü5 Mobil
5 sn
142.840
Cevap
372
Favori
2.664.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69386939694069416942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan hoca sezon sonuna kalmalı onda bir sorun yok ama neden başka çaremiz yok gibi konuşuluyor onu anlamıyorum.

Olympiakos'un yaptığı gibi Mendilibar'ı getiremez mi bizim takımımız? Niye kötü örnekleri öne sürmek zorundayız onu anlamıyorum.

Geçen sene Konferans'ı aldıran adam ki West Ham'ı kusura bakmayın bizim hiçbir TD'miz eleyemezdi. Bu sene kolay fikstürden ilk 8'e bile çıkamayan bir TD'miz var.

Olympiakos 7.sırada bitirdi bizden daha zor fikstür ile. Ve ne tesadüf liglerinde de liderler.

Bizde şartlanma var dışarıdan gelen adam başarılı olması mümkün değil gözüyle bakılıyor.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Ligde şampiyon olursa ve şampiyon hocayı gönderdin mı büyük risktir.

Gelen adam başarısız olursa o işin altında kalırsın.taraftara izah etmek zor olur.

Hedef şampiyonluksa ve şampiyon olamassan en kötü gelen adamda bu takımla ligi ikinci zaten bitirir denir 😁

Mantık şampiyon olan hocayı değiştirmemektir.daha iyi olacağının bir garantisi yok.

Yabancı hocadan korkulma durumu yoktur.mesela ben ilk Okan hocanın ismi geçince istemedim bir alman hoca vardı ismi geçen o hoca daha akla yatkın gibi geldi bir çok taraftara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 12 Şubat 2025; 17:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Bizim yönetimde o vizyon olmadığının farkındayım zaten. Şampiyon olmayan kötürüm bir kadroyu yabancı TD'nin eline verirler. İlk senede şampiyon yapamaz büyük ihtimal ve direkt postalarlar.

• Okan Buruk'u zaman zaman eleştirdigim zamanlar oldu, bazen ciddi saçmaladığını da düşünüyorum ama Okan Buruk son derece başarılı bir teknik direktör. Sadece ligde şampiyon olmak için 400 milyon Euro'nun üzerinde para harcayan, bunun için süper kupa ve konferanstan elenmeyi göze alan, 99 puan toplayan takımın önünde ligi bitirdi mı, bitirdi.
    Fatih Terim döneminde maneviyata yönelen, Torrent'in futbolcu değil dediği boey Okan Buruk'un sisteminde parladı mı , parladı. Yok Dubois sakatlanmasa forma şansı gelmezdi filan, geldi adam değerlendirdi, oynanılan sistem de oyuncuya uygun olunca 30 milyona gitti.
    Avrupa'da başarı konusunda sıkıntı var ama 2000 kadrosu gelse şimdiki kadroyu tokat manyağı yapar o takım bile Avrupa'da başarıyı 4. yılında sağladı. Kaldı ki o sene kendi sahasında Chelsea'dan 5 yedi, son dakika Milan karşısında Hakan Şükür penaltı almasa UEFA kupası diye birşey yoktu.
    İlk önce şunun kararını vermek lazım biz şampiyonluk mücadelesi mı vereceğiz yoksa Altınordu gibi futbolcu mu parlatıp satacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Başakşehir'le lig kazanmanın Bursa ile kazanmaktan farkı nedir ya da Trabzon'dan?

Ertuğrul Sağlam da büyük hoca o halde veya iyi hoca kategorisinde? Abdullah Avcı mesela gelsin mi Galatasaray'a?

Yok yok bence Tolunay Kafkas hepsinden iyi hoca 2008'de Kayseri ile Türkiye Kupası kazanmıştı.

Güzel bir zırva ile açıklamış olduk.

Teşekkürler.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Biz Luce'yi yolladık arkadaş.

CL'de çeyrek final oynamış sonrasında elinde Hagi Okan Ümit Jardel Capone Ergün falan neredeyse hiçbir şey kalmamış kadroya Perez Florquin Ümit Karan aldırarak CL 2.turu son maçına kadar yenilgisiz devam etmiş NET bir Avrupa hocası iken kovduk ya biz. Facia idi hatta ötesiydi. Sonra tam 10 sene belimizi doğrultamadık aradaki uyduruk şampiyonlukları saymıyorum.

Lige endeklsemek kadar kabus bir şey yok. Biz bu sene UEFA'da finale çıksak benim için daha değerlidir ligdense.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

İç saha desteği olmadan şampiyonluk kazandı.

Aynı Avcı başakşehirle kazanamadı.

Ayrıca Akhisar gibi bir takımla tr kupası kazandı.

Okan hocanın hataları var, hepimiz eleştiriyoruz ama cv'si bence gayet iyi.

Eğer sadece Başak'la şampiyon olup orada kalsaydı, söylediğin zırva anlamlı olurdu.

Arkası da geldiğine göre ezbere konuşmak yerine daha geniş düşünmekte yarar var.

Ya da efsanemiz Fatih Hoca ile kıyaslandığına göre, onun da ilk dönemi ile karşılaştırılabilirdi. Ankaragücü, Göztepe maceraları var, yaşın eriyordur.

4 Yıl şampiyon olduğumuz 96-2000 arası dönem için de Hagi, Popescu, Hakan Şükür, Suat, Okan, Ergün, vs. vs kadro yaptı da denebilirdi.

Hatta UEFA Kupasını kazandığımızda Ali Şen "şansa oldular" açıklaması yapmıştı.

Dilin kemiği yok, zırvalamak kolay.

Amaç eğer illa bir yerden vurmaksa bahane bulmak kolay. Ama gerçekleri masaya yatırıp konuşmaksa en azından vicdanlı da olunabilir.

Neyse zırva konular zaten.

• megadarkinho M kullanıcısına yanıt

İç saha desteğini pandemiye say. 2. yarıdaki maçların büyük kısmında seyirci yoktu. Bizim şampiyonluk iddiamız varken pandemiyle beraber çöküşe geçtik birçok takım gibi. O pandemi olmasaydı Başakşehir şampiyon falan olamazdı kimse kendini kandırmasın. Ertesi sezon da takke düştü kel göründü, düşme potasının oralarda gezerken bıraktı takımı. Aykut Kocaman geldi de topladı takımı. Başakşehir de düşme hattından 8 puan üstünde ligi bitirdi.

Türkiye Kupası da anlamsız görüyorsunuz işte takımların ne derece ciddiye aldığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 12 Şubat 2025; 19:23:20 >

Başakşehir o sezon trabzonla yarışıyordu, biz üçüncüydük.

Türkiye kupası neden anlamsız olsun?

Hem ligi (3 kez) hem kupayı alabilen kaç teknik direktör var?

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Ben Fatih Terim dönemini 3'e ayırırım. 96-00'da 2 sefer istifa etmesine rağmen kendisini başarısız kabul ederken zorla döndürülen bir gururlu Terim.

Luce'yi yollayarak yine getirilen ve tamamen kendini yenilememiş hiçbir şey katmamış hali

Son olarak Ünal Aysal ile kavga edip gitmesidir. 18-19 yıllarını bile sevmedim ben.

Türkiye'de futbol anlayışının Avrupa'ya çok yabancı olduğu bir dönemden bahsediyoruz. Her maçı izleme imkanın yok, teknik analizler yok, birçok imkan da zaten bizde yoktu.

O dönem tamamen ayrı değerlendirilmeli. Hoca emeği var, yönetimin kararlı duruşu var doğru adamları getirmesi var, bu adamların oynatılması var.

Harcanan muazzam paraların meyvesi geldi mi geldi. Başarılarla dolu yönetiminden hocasına tartışılmayacak bir dönem geldi ve geçti.

Bugün 3. sezonunda olan hocaya tarihin en pahalı kadrosu veriliyor. Ben her fırsatta söyleyeceğim canlı değeri 100 milyonken 30 yaş altı bir oyuncuyu bir daha zor getirirsin buraya.

Bu kadroyla bu kek kurayla ilk 8'e kalınmaması başarısızlıktır. Eksik yerlere transfer yapıldı bundan sonra da en azından yarı final göremezse yine başarısız sayarım. CL'den takım gelmedi, Lazio'dan daha tehlikeli bir tane bile takım yok. Bilbao bile görüldüğü üzere yenilebilecek bir takım.

Okan Buruk iyi bir Süper Lig hocasıdır. Koy takımın başına şampiyon yapar benim bunda bir sıkıntım yok ki? Bir ara momentum çok kötü terse dönmüştü acaba lig tehlikede mi diye burada da yazmıştım düşüncelerimi. Aynı şekilde yine tekrar etmek gerekirse Okan Buruk Avrupa hocası değil. Olabileceğine dair bir ışık da yok. 96-00 Terim'ine göre kat be kat daha şanslı her konuda hem de. Karşılaştığı takımlar, teknolojik imkanlar, elindeki deneyimli ve pahalı kadro vs.

Bu takımın hakkı bugünkü konumu değil kısaca. Artık geçtim oyuncu parlatıp da satmasını hayal. Elinde 3'lüye çok hazır bir kadro varken korkup Ajax maçına 4'lü çıkandan Avrupa hocası mı olur? 3'lü çıkıp yenilse asla mazereti olamazdı ama 4'lü çıkıp yenilince hepimiz izledik sadece transfer konuştu. O kadar genç var elinde. Adam uydurana kadar onları oynat, olmadı sistemi değiş, çare üret, B planı ortaya koy. Osimhen'i olsa Rigas'ı yenerdik dedi bu adam. Ne konuşuyoruz biz.

Hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 12 Şubat 2025; 19:37:22 >

Daha önce çok önce ivic vardı bizden gitti derwall geldi😁Alman milli takımınin hocasıdir kendisi..bizden giden ivic portayla bugünün Cl sini kazandi😁 bizden gittikten sonra.

Şimdi dört sene şampiyon olan ve uefayi alan takımın başına Lucescu getirdin ligde şampiyon olamadı ilk sene😁.

UEFA finalini tercih edebilirsin bir çok kişide bu şekilde düşünür de UEFA finaline kalamassan ne olacak.yada hangi teknik direktör UEFA finali garantisiyle gelecek bize.

Biz sana durum tespiti yapıyoruz ve genel olarak bu güne kadar olan uygulamaları söylüyoruz.ligi boşver UEFA kupasina yuklenelim diyen kaç yönetici çıkar bakarız.

Ben bogulacaksak büyük denizi tercih ederim.hedef her zaman Cl olmalı.

Harcanan muazzam para falan yok ortada.dort sene şampiyonluk toplam 15 16 oyuncuyla oldu.hagi free alindi,tafferel brezilyaya döndüğü zaman çok uygun fiyata alındı.popescu biraz bonservisle alındı.

Yine Ünal başkan zamanida öyle para falan harcanmadi,engin,Ceyhun,kazım,Selçuk elmander free transfer,Melo kiralık ebie 3.5 milyon bonservisle alındı.ikinci sene Cl ye girip gelirler artınca kadroya bir kaç adam eklendi.yani hoca Cl ye girerek kendi gelirini yarattı diyebiliriz 😁

Ekleme yapayım şimdi aklıma geldi lirik cana ve bir miktar para verilip Muslera alındı astronomik para harcanan transfer olarak yanlış hatırlamıyorsam😁.

Astronomik para falan harcanmadi transferlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 12 Şubat 2025; 19:48:33 >
  • megadarkinho M kullanıcısına yanıt

Seyircili oynanan son maç öncesi puan tablosu buydu. Buradan bizim o şampiyonluğu koparmama ihtimalimiz yoktu.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Okanla yürümez bu iş avrupada basari istiyorsak okanla olmaz. Oyunu okuma kapasitesi yok, göz gore gore gol yiyiyoruz mac icinde alarm veren yerler oluyor ama 75-80 olmadan hayatta degisiklik yapmıyor. Ozellikle ic saha maclarinda full press politikasi ile arkada cok acik veriliyor ve takim 50 den sonra düşüyor vede çok inatçı kesinlikle kafasindaki oyuncular dışına çıkmaz yeni şeyler denemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 12 Şubat 2025; 19:52:7 >
  • bill54 kullanıcısına yanıt

Buyrun hocam inceleyin: capology.com/club/galatasaray/salaries/

Bu da Fener'in yalnız Maximin'e verilen 8 milyon euro gözükmüyor, onu ekleyip söyledim: https://www.capology.com/club/fenerbahce/salaries/

Kesinlikle yüksek bonservis yüksek maaştan her türlü daha iyidir. Elden çıkaramıyorsun.

• Bu Yunus a ne olmuş bacağımı kopmuş daha ne kadar oynamayacak

• Kendi değerlerini eleştirebilirsin ama tu kaka yada hakaret edemezsin o hakkı kimse sana vermedi.. Ayrıca her allahın günü sevmediğiniz oyuncu yada hoca yönetici vs varsa taraftarlığını dondurursun yada başka takım tutarsin.
    Yok neymiş burası Galatasaraymış burasi ayricalıklıymış siradanlık yokmuşmuş. Sosyal medya denen lağım çukuru çıktiğından beri birde z kuşağı denen gereksizlerin toplandığı camia olma yolunda ilerliyoruz hızla..Başarı ligde bakıldığında kırmadığı rekor kalmadı 2.5 senede takımın ve hocanın. Dünyada başka takım yoktur kendi taraftarının köstek olduğu. Avrupada başarı deniyorsa lig kötü ve kim avrupada başarılı allah aşkına. Baştaki yoneticiler federasyondan bahsediyorum böyle giderse lig dahada kötüye gidecek.
    Her sene 10 adam yolla 15 adam sirf transfer fetişlerini memnun etmek adına başarı asla gelmeyecek.
    Z kuşağı diye boşa yazmadım. Eger ki 96 00 arası bunlar dünyada olaydı ne 4 sene üstüste şanpiyonluk gelirdi ne uefa ne de süper kupayı alabilirdik. Sebebi belli 96da 4. Hafta da samiyende fenere 4 0 yenildiğimiz gün istemezükler fatih hocayı yollatırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 12 Şubat 2025; 19:54:42 >

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

İçeride nereden baksan en az 300-400 milyon eurosu var. Çatır çatır geri ister seçimi kaybederse kuyruk acısından. Kimsenin bir yeri yemiyor o yüzden.

Yavaştan topluyor zaten hisseleri, seçimi kaybedeceğini anladığı an kulübün statüsünü değiştirir ve sahibi olur. Bu kadar yatırıma asla bırakmaz.

• 
Sayfa: önceki 69386939694069416942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.