< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Konya kaleyi bulmadan biz yenmeli miydi yani dadashdahdkjsahdj Göztepe maçından öyle korkuyorlar ki |
![]() Kudursunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kayseri kostic benzeri penaltı bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 25 Ocak 2025; 22:23:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam fiziği biraz zayıf ama bu adam bu şekilde dolu maç oynadı. Orada oynadıklarını beğenip aldık. Bu kadar oynatmayacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Biraz düzenli oynaması lazım sadece. Son 5 dakika prime Cafu'yu da alsan bir şey anlamazsın. |
İnsanlarda ki bu para aşkı gerçekten inanılmaz. Sen seksem yaşında adamsın. Zaten trilyonluk adamsın. Malûm tipten aldığın 5 10 milyonu kefene mi dikeceksin? Kendini rezil etmene değer mi? Öyle göstere göstere Galatasaray'a saldırıyor ki aklım almıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazoz Kapağı -- 25 Ocak 2025; 22:35:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Osimhen zaten vursa pipetle beslenirdi artık |
20 maç 54 puanla bir rekor daha Aslan hocam ![]() |