Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: QAengineer , oznokcgl , Sonus Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (9 Mobil) - 18 Masaüstü9 Mobil
5 sn
135.393
Cevap
359
Favori
2.511.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62466247624862496250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atıyor da veriyolar mı

dün ikinci gol bizim lig hariç her yerde gol sayılırdı

Osimhen maçıda kendi aldı dün zaten penaltıyı çekti aldı

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Osimhen'e ayak uyduracak adam lazım. Ahmed hazir olmazsa üretkenligimiz cok kotu durumda.

Yunus baska alemlere dalmis. Kendine gelmesi lazım.

Yesek de atariz gitti yesek cikaramayiz komundayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Bunu diyorsan takım bitmiş zaten. Hala inatla osimhene laf sallayabiliyorsanız pes diyorum. Konya maçını kendi kendine aldı zaten.

Yanındakilere laf etmiyorsunuz sanki 75 milyon ödeyipte oynatıyormuş gibi osimhene laf atmaya çalışanları görünce febe şampiyon olsun dememek için zor tutuyorum kendimi.

Leş yunusa barışa mertense torreiraya laf yok hücumdaki en iyi oyuncuya değeri üzerinden saldırmaya çalışıyorsunuz.

Bu sene geriden gelip kudurtup bağırtmalı bir febe şampiyonluğu taraftarı kendine getirecek gibi. Osimhende avrupasını yapar yıl sonu herkes muradına erer merak etmeyin.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Genel itibariyle bu sene bizim taraftar hakkında böyle düşünüyorum. Ancak yine yazan sebeple ben de kıyamıyorum.
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 26 Ocak 2025; 21:49:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    4 maçı da alırsak şampiyonuz, gerçi yapı ayak altından çekilse her türlü şampiyonuz

• Pardon osimhen de okan gibi eleştirilmesi yasaktı unutmuşum.
    Tamam takım çok iyi
    Okan çok iyi
    Kerem satıldı ihanet edildi
    Şak şak şak
    Bu kafayla devam

Çok yapıcı bir eleştiri olmuş. Ufuk açmışsın cidden. Eleştiri yazarlığı falan da vardır hocam sende.

Kardeşim sen şunu söyle bana senin gollerin çatır putur anında iptal ediliyor mu

Ya o kadar biliyor ki bizimkiler iptal olacağını her seferinde yan hakeme bakıyolar gol atınca

Okanı istediğin kadar eleştir zaten kötü durumda olma sebebimiz o ve inadı

Ama osimhen olmasa ilk 4 e bile girememiştik ligde

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Şu osimhen devre arası son anda gitse keşke. Valla keyifle izlerim bats ile bu beceriksiz yönetimin alacağı çöpü. Arkalarında yunus barış yanda da okan hoca yönetimi desteklemeye devam eder gül gibi geçiniriz.

Bu takımı şampiyon yapan icardi-mertens-torreira üçlüsü dağıldı. İşler iyiye gitmiyor ama ne işini iyi yapan bir yönetici var ne azıcık yöneticiyi ittiren bir hoca var ne de doğru tepkiyi koyan taraftar var. Bu sene cidden bambaşka leşlikte.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Galatasaray tarihinden 8 puandan şampiyonluk verecek yönetim de hoca da silinir.

Bir daha kapı önünden geçemezler. Biz bu kulüpte çok kepazeliğe tanık olduk da böylesi düşünülemez bile.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ancak bu senaryo gerçekleşmeden gerçekleşmiş gibi davranmamak lazım diyorum.

Kayseri maçıydı galiba, maçtan önce ya puan kaybedersek diye burası karışmıştı. Yahu bi bekleyin maç başlamadı daha diyince, kayseri ligin en kötü takimi, puan kaybedersek de bi zahmet eleştirelim cevabı gelmişti.

Yani gerçekleşmiş gibi davranmaya başladık.

Mesela yarın ben de kafayı kırayım uefa kupasını almis gibi takik öveyim o zaman, ne yapıyorsun diyene de kupa almış takımı da bi zahmet öveyim diyeyim.

Ona benziyor.

• TS,BJK,Göztepe,Samsun bu deplasmanlarda 6 puandan daha fazlasını bırakırız. Fenerbahçe daha avantajlı duruma geldi bence.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Ohhooo abi sen de g.ttepeli gibi Galatasaraya F.ösaray,şikesaray filan deseydin ya ceza almadan gezerdin burada.

• Macun yabancı orta hakem diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Cingen pazarlığı yapma bari rezil urfalı.Şerefinle istifa et bari

• Macun 1 aydır rakibimizle ilgili konuşmuyoruz puan farkı düşünce konuşmaya başladılar diyor. Bir insan alenen bu kadar yalan söylemez ya. Nasıl bir utanmazlıktır

• salaRus kullanıcısına yanıt
    Biz gerek yerel yargıda gerek uluslararası yargıda kanıtlanmış bir şeyi yazdık diye ceza veriyorlar bunların iftiralarına küfür hakaretlerine gram yaptırım yok dünyanın en saçma topluluğu şu forum

• 
Sayfa: önceki 62466247624862496250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.