< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6250. sayfa)
-
-
9.5 istiyor işte hucumcu.Avrupada transfer kapanınca 6-8 baktırcakmış bide
stoper,sağ bek,9.5 a çalışma varmış
-
2017 civarları da artı 5 verilip 97 98 de gol atıyorlardı ama yapı onlara karşı işte hep ondan YERSEN
-
Stoper için çözüm basit . Nelsson davinson tandemi ya da nelson Kaan davinson üçlüsü yapacak
Abdulkerimin asla ilk tercih olmaması gerekiyor. Hiçbir rakibe üstünlük kuramıyor ve aşırı ağır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Takimda bir suru uyusuk varken Osimhen'e bir sey demiyorum iyi oynuyor ama olaganustu bir performansi yok. Maclari tek basina aliyormus falan ucuk yorumlar bunlar. Siz maclari tek basina alan forvet gormemissiniz. Ya da 2022-2023 Icardi'yi unuttunuz. Adi Osimhen degil Fernandao olsa yorumlariniz biraz daha farkli olurdu. Ben performansimdan memnun olsam da beklentim daha fazlasiydi.
-
Sağ bek alındıktan sonra Sallai'yi ne yapacaklar merak ediyorum. Bu gidişle 2.5 milyon alan nur topu gibi bir yedeğimiz olacak. Gerçi bize koymaz.
-
Önümüzdeki hafta artık transferler açıklanmalı. Acun efendi çıkmış Galatasaray Talisca konusunda teşebbüste bulundu diyor. Erden Timur gibi biri yokki şuna gereken cevabı versin. Herif yatıyor Galatasaray, kalkıyor Galatasaray. Dert olmuş içine... 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 26 Ocak 2025; 22:51:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıldır bunu söylüyoruz, sadece önemli maçlar değil BÜTÜN MAÇLAR olsun.
Eleştiri yapmak suç değil ama eleştiriye cevap vermekte suç değildir.herkee aynı görüşte olacak diye bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geneldeymiş ZAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Çünkü iyi bir golcü değil. Bitiriciliği kötü maalesef. Oyuncu olarak belki bu ligde daha iyisi yoktur , o dünkü penaltıyı bu ligde başka kimse alamazdı. Ama forvet olduğu için beklentiler daha fazla, millet gol bekliyor ondan.
Maç içinde de dedik ilk 45dk da baktı meneri eziliyor göztepe iyi bastırıyor hakemleri hemen oyunu soğutmaya her pozisyona faul çalmaya başladı. İnce ince doğradı göztepeyi. Neyse maç öncesinde zaten 1 galibiyetleri olduğunu söyledik o da memiktaşaydı kartal seviyorlarmış demek kanarya değil
-
Talisca gelirse Commanderx evinde parti yapar
Hocam 3-4 senedir Arap ligini takip ederim talisca bitik sadece gaz alma transferi. Muhtemelen de aşırı pahalı bir maliyete gelecek talisca eski talisca değil saldı kendini oralarda...
onyekuru yok mu ?
-
Admin menerliysen söyle boşuna yazmayalım buraya. Her mesajımızı siliyorsun
Bizi kışkırtma sonra burası sezon başı gibi in cin top oynar hale gelir sitenizin de hitleri dibi vurur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Ocak 2025; 23:30:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X