Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6252. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü8 Mobil
5 sn
126.217
Cevap
353
Favori
2.359.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62506251625262536254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

28 yaşı vardır bunun. 8 milyon veremeyen adam bunu da alamaz 2-3e.

• Okan'ın korkmadan yapması gereken belli, Yunus ve BAY'ı yedeğe çekecek, kanatsız diamond sisteme dönecek bir kaç maç. Yunus'un orası burası oynamaya devam ediyorsa, sonu Ziyech gibi kadro dışı olmalı, sene sonu defolsun gitsin. 5-3-2 oynatacak takımı.

Muslera

Jelert-Sanchez-Nellsson-Abdulkerim-Jacobs

Torreira-Sara

Mertens

Osimhen-Bats

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Sallai zaten yabancı olup yeteneksiz olan nadir kanat oyuncusu gs'de .Onu son dk aldıkları için yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okumaktan yoruluyorum gerçekten arkadaşlar.Cidden bu kadar karalar bağlamış taraftar görmek harbi sıkıyor

2012 de bir maçla şampiyonluk verebilceğimiz yerler oldu ama o zaman bile bu kadar karamsarlık yoktu

Geçen sezon fener konyada takılmasa yada sen konyada takılsan vermiştin şampiyonluğu ama o deplasmana bir taraftar bile ya kaybederiz korkusuyla gitmedi

Ooooo çok deplasman var verdik şampiyonluğu modunda herkes.

• Yine aynı terane sizin yapacağınız işe ben ne diyeyim. Transfer yangını yapılmazsa sap gibi bekleriz biz daha çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Belcikada doğmuş adam nasıl 28 yaşında olacakki
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

bu kadar sağ bek adı geçiyorsa 4 lüden devam demektir

peki menajeri stada gelen dybla ne diye alınmadı mertens bi yerinden suruyor daha 20 maç var, bize gelmeden napolide komple sezonda aldığı dk 1751 bu sezon şu ana kadar aldığı süre 2139

hiç olmadı lemina yı alın sara yı serbest rolde görelim

torr sara mertens

torr lemina mertens

torr lemina sara

lemina sara mertens

ziyech i yusuf u tribünde tutmanın jelerti 85 de oyuna almanın ne anlamı var

icardi hala neden dondurulmadı üzülür diye mi

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Kamerun asıllı

Transferler gelmezse çok sorun yaşarız. Hala son güne bırakma peşindeler. Önceden planlama diye bir şey yok bunlarda, insanlar buna kızmakta haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 27 Ocak 2025; 0:18:14 >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Son çıkan bekler hep 3lu beki bu arada

• fener taliscayi da cekti 3 transfer indirdiler bile bizde bir kutucu aldik zar zor nzonzi v2 resmen. Takimin basinda insan evladi olsaydi simdiye sag bek orta saha stoper kanat yedek forvet filan gelmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Gerçekçi GS analiz:

Oyun HAFTALARDIR kötü.

Oyuncularda hepsinin sebebi farklı olabilir ancak hem mental hem performans olarak CİDDİ DÜŞÜŞ var.

Hocada kendisine hiç yakışmayan bir KİBİR ve İNAT var.

Sahada izlediğimiz şeyde bir iyileşme yok.

Bu takım jakobs sakatken son 2 senenin falan üzerinde top oynuyordu üçlü sistemde, ama devamı gelmedi çok kötüyüz ve bizim kötü olma lüksümüz yok. Herkes bizim kaybetmemizi kötü oynamamızı bekliyor akbaba gibi. Bizim lehimizdeki hatalar saatlerce konuşuluyor, algılar dönüyor ama fenerin lehine olan hiçbir şey konuşulmuyor. Ne medyamız güçlü, ne yönetimimiz güçlü. Bu saatten sonra herkes düşmemizi bekleyecek. Bu yüzden düşmemeliyiz, kalan 5 ayı yüksek konsantrasyon ve gerekirse insan üstü efor ve mücadeleyle tamamlamalıyız. Önümüzdeki sene topçuların çoğu gidecek o yüzden yıpranacaklarsa yıpransınlar önemli değil. 5. Yıldıza bir adım kalmışken, 6 puan öndeyken buradan verilecek bir şampiyonlukta kulübün 3 4 senesi direkt gider. Camia olarak büyük bir kırılma yaşarız. Milletin ağzına laf veririz.

Benim gördüğüm şu, extra bir yöneticilik başarısı görmezsek bu sene elimizden kayıp gidiyor. Toparlayıcı, eksikleri gösterici veya giderici bir profil yok.

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt

Gelecek transfer tabi ki

Galatasaray bir kez önceden plan yapıp transfer yaptığını ben hiç hatırlamıyorum.Hem erden bey hem ft son günlere çok bıraktığı oldu.En iyi yöneticiside bıraktı en rezil olanıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 27 Ocak 2025; 0:24:42 >
  • Bu yönetim gene uel e oyuncuları yetiştiremeyecek belli oldu. Icardi yi 2.yarı için dondursana kardeşim yer aç takımda. Bu yönetim gitmeli artık yeter. Bu sene de oyuncuları uel e yetiştiremezlerse sene sonuna kadar istifa sesleri yükselmeli

Adam belcikada doğmuş sonuçta Kamerun asıllı olsa ne olur orda doğmamışki belcikada göçebe yaşam da yokki kabilede doğumu yapılsın adamın

Şu yonetime inanıyor musunuz cidden takviye geleceği konusunda?

• Benim merak ettiğim. Acaba Okan gerçekten Ahmed Kutucu’yu istiyormuydu ? Yada bu yönetim pek transfer yapamaz o yüzden o transfer bişey demedi

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Adana Demirspor maçı soğuk soğuk terleyecegimiz bir maç.

Tutarsız işler yapılıyor. Uefa kupası pastasıyla üzerine bu sene o sene yazdırıp fotoğraf paylaşıyorsun. Ama Sara yada Toreira sakatlanınca yerine yedek adam yok. Davinson, Abdulkerim sakatlansa stoperin yok. Bekin de yok. Bu işler öyle poz vermeyle olmuyor. Bir stoper, bir orta saha ve bir bek almadan kadro derinliği olmaz.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

sağ bek alınıyorsa 4 lü oynanır elde yunus bay sallai ahmed varken nerede oynayacak bu kadar kanat jakobs + transfer 11 çıkacaksa

• 
Sayfa: önceki 62506251625262536254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.