Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6311. sayfa)

5 sn
135.243
Cevap
359
Favori
2.508.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 63096310631163126313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walker olmamasina asiri uzuldum bi umut bekliyorum

Mikautadze Roma'nin teklifini reddetmis, gerci cok bekledigim bir adam degil

Rashford'danda emin degilim ama gelecekse gelsin artik adam lazim

Sacma sapan no name adamlar alacaklar gene deli edecekler scout ekiplerinde pek is yok bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Zaniolo + 25 milyon falan mı verecez gudmundsson için ? Mümkün değil gerçekleşmesi.

• Bu akşam olası ajax mağlubiyeti sonrası koltuk kaybetme korkusu ile 3 büyük ligden 3 büyük yıldız getirseler dahi cadı kazanı birkere kaynadı taraftar yönetimin kellesini almadan durmayacaktır,yönetim kendini kurtarmak için önce Okan'ı yiyecek ama Okan farkında değil halen yönetimi korumak için kadromuz çok iyi diye ortalıkda geziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

gudmundssonun cinsel taciz davası varmış milli takımdan filan kovulmuş bunun için sonra aklanmış üst mahkeme aklama kararını iptal etmiş Robinho gibi bir durum olabilir

• Sast kullanıcısına yanıt

Kapmak lazım hemen o zaman.

• Yatın beyler ya  

Okanla ölüm kalım maçına çıkınca sonucun ne olduğunu biliyoruz.

3 senedir ilk defa beklentiyi düşük tutuyorum bugün.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum Bu sene batan batacak çıkan çıkacak O derece önemli bir sene

• naak98 kullanıcısına yanıt

0dk izledim yorumluyorum

28 yaşına gelmiş 1.5sezon italyanın paşasında iş yapmış transfermarkrt hemen 30 piyasalık topçu ilan etmiş

italyanın ibb si fio da bile oynayamamış, düşün fio bunu gönderip zani çekme peşinde

çöp

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Zaniolo ile takas varsa düşünmem bile. Zanioladan gelecek parayla kimi alacaksın ki. 23/24 performansını gösterse 20+ skor katkısı verir bizde.

• Mart sonunda ligte ikinciliğe gerilemiş, Avrupadan elenmiş oluruz mevcut kadroya ek yapılmazsa. Yönetim gsye ihanet ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köstebek operasyonu dönmüş ve başarılı geçmiş İlginç işler

x (formerly twitter)
    Gala Haber (@GalaHaberNet) on X
    https://x.com/GalaHaberNet/status/1884687138697965811

• x (formerly twitter)
    Forza Cimbom (@forzacimbomtr) on X
    https://x.com/forzacimbomtr/status/1884704544644387014

Adamın kafa yapısına bakın. Böyle bir yöneticiyle başarılı olmak imkansız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• longestday kullanıcısına yanıt

Merak ettiğim devre arasında hangi transfer gerçekleşti bizden kim gitti kimleri takviye aldık

• Bugün kimi alıyoruz arkadaşlar?

• longestday kullanıcısına yanıt

Şu çapsız yöneticiye bak.Sanki eldeki adamları gönder yerine yeni adamlar al diyoruz.Bizi buralara bu çocuklar getirdi diyor bide.Yav adamların yürüyecek hali kalmadı sürekli oynamaktan.Kulübeyi güçlendir direk katkı verecek 3 oyuncu al diyince eldeki oyuncu niye bozuluyor.Nasıl oynayacaksın bu kadar maçı.

• Maalesef o sene bu sene olacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Bu kadronun TSL de yenemeyeceği takım yok.Ekstra katkıdan ziyade eldeki oyuncuları rotasyonla kullanabileceğin genişlik olsun yine şampiyon oluruz.

O kadarda umutsuz olmamak lazım.Düne kadar fb nin şampiyonluk ümidi yoktu.2 3 topçu alıp olacak hali yok.Talişka falan bitmiş adamlar bunlar.Talişka anca maçı kurtarmak için çok sıkıştırıp gol atamadıüın maçta içeri atıp maçı çözmesini bekleyeceğin adam.Ama fb nin asıl problemi topu oraya getirememek.Kadrosu kadar hocasınında etkisi var.

Şu ortamda 2 senedir hem şampiyon olup hemde doğru transfer yapabilseydik çok rahat dominasyon sağlayacağımız dönemi harcıyoruz 2 3 çapsız yönetici yüzünden.

• Benim anlamadığım konu, biz niye yıllardır çöp oyuncuları tüm alacaklarını ödeyerek gönderiyoruz feragat etmiyorsa dursun kadroda lisanslı hiç oynamasın kariyeri bitsin gitsin parasını da peşin ödememiş olursun , iki senelik alacağını peşin öde gönder böyle anlaşma olmaz

• Bilet bulamadim be maca gitmeye cok istiyodum yakindi amsterdam.

• 
Sayfa: önceki 63096310631163126313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.