< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6686. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ndiyashimiye mi artık adı neyse düşmüş şimdi. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum hiç izlemedim ama yaşı da para gömecek cinsten genç değil.
-
Ben istemem hocam onu 6 numara normalde temposu yok diye stopere atmışlar da hiç istediğim biri değil.Derli toplu biri olmayacaksa genç olsun bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Davinson Lucumiyi önermiş Okan Buruk sol ayaklı istemiyorum sağ ayaklı istiyorum demiş.
Okan Burukun aklında hiçbir zaman Abdulkerimi kesmek yok, solu ona emanet ediyor kafasında. Üçlü stoperin ortasına birini bakiyor
Lucumiyi bizimkilerin istememe gibi bir durumu olmaz , alamayız zaten.Transfer kapalı zaten minimum 35 milyon euro o adam
Davinsonu mu kesecekmiş ? 4lüye dönecek bazı maçlarda mecbur. Ben kesinlikle sol alınacağını düşünüyorum. Gelmeyi kabul etse transferi olacak 25 milyon gömmeli pavloviç de sol ayaktı zaten.
-
Apo pfdkda yönetimden ses yok kabulmü ediyoruz cezayı bize karşı yapılan organize kötülüklere ses çıksrmayacakmıyız artık.
Herşeyin altından morinho çıkıyor birde dokunulmazlığımı var? Okan hoca öyle paylaşım açıklama yapsa anında pfdkya yollarlar.
Yazık tffyi koç yönetiyor istediği gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 5 Şubat 2025; 11:54:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lemina umarim hemen hafta sonu oynar. Mac eksiği olayina girmeyiz umarim
Okanin antrenmanlarini yemeden 3 ay faydalanacaz zaten
Dörtlü savunma oynamak için sağ sol bek yok,üçlü için stoper yok😁
Çok fazla dizilim değiştirmek mantıklı değil,üç savunma ,önüne üç dayanikli orta saha yeterli savunma güvenliği sağlar bence.
Tam boluspor deplasmanına atmalık oyuncu. Büyük fırsat kaçtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Şubat 2025; 12:20:47 >
Abdül e ceza verirlerse ve bu yönetim ortalığı ayağa kaldırmazsa çektirip gidebilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Şubat 2025; 12:22:13 >
Soru bencede kötü niyetli, bekleyelim maçtan sonra skor 2-1 ise okan buruk defans yapmayı bilmiyor, adamların yeneceği zaten belliydi, vasat bir taktık, kadro planlaması yanlış, nelson neden satıldı deriz. 1-2 biterse okan düzeldi bugun iyi is çıkardı, ders almış geçmişten deriz.
Aman ha sakın maçtan önce kadro belli teknik adam belli, rakip belli, oynan oyun belli yorum yapmayalım ama maçtan sonra derin analizleri skora göre yaparız.
Stoper Lemina işte boş boş adam beklemeyin
-
Lemina'yı stoper oynatirsak soyunma odasında Okan buruku bıçaklasa hak veririm adama
görürsün :)
-
Yapmaz diyemiyorum maalesef bence de öyle yapacak. Takımda zaten disiplin yok ilk 11i Muslera yapıyor bile olabilir bu durumda Lemina'yı pekâla stopere yazar Mertens ve Torrikten vazgecmemek icinquote:
Orijinalden alıntı: evohangörürsün :)
Elimizdeki en iyi orta saha Sara ile beraber Lemina'dir. İkisi de Torrikten ve mertensten daha iyi. Bu şartlarda onu stopere hapsetmek asrın hatası olur.
-
Panathinaikos Fenerbahçe Beko'yu 91-90 yendi. Ali Koç Fenerbahçe başkanı olduğundan beri Ergin Ataman, Fenerbahçe’yi 31 kez mağlup etmiş.
Muazzam bir bitiklik
Yeni transferleri mümkün olduğunca sahaya atalım da Okan'ın antremanları yiyip erkenden mundar olmasınlar.
herif artık sahada antreman diye 9 aylık mı oynatıyor ne yapıyorsa Okan'ın antremanından sonra mala bağlıyor
Osimhen bile sahada maldonadao gibi takılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Şubat 2025; 12:41:3 > -
Adamın ömrü Galatasarayın ve Galatasaraylıların başarılarıyla geçti ya hahahshshhshs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X