Frankowski'nin gelmesi demek Jakobs konusunda nasıl batırdıklarını kabullenmek olacak bir yandan. Yazın bunun Cuesta versiyonu gelir. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6786. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kaleye de Berke olsa umut vadeden bir 11 olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aidiyetsiz değil de bize olmadı diyelim o halde.
-
Siteyi kim yaptı bilmiyorum ama pozisyon pozisyon gösteriyorlar açun a göstermek lazım yapı yapı diyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuesta ilk 11 de kaç maç dayanacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://x.com/_samiyenhaber/status/1887923014299447335
Frankowski ile anlaşma zaten çoktan yapılmıştı.
-
Przemysław Frankowski, Cumartesi günü Nice'e karşı oynanacak maça gitmeyecek. Fransızlar, Galatasaray'la transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Daha önce Fransa'da pencerenin kapanması nedeniyle bu konu pek olası görünmüyordu. Şimdi ciddileşti.
Frankowski, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi var, 2028'e kadar uzatma opsiyonu da var.
polonyanın sağlam duyumcularından sanırım bu arkadaş.
Galatasaray, Frankowski için teklif arttırıp yeni bir resmi teklif yaptı.
https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1887921319880069197
Lens ve Galatasaray, Przemysław Frankowski transferi için yaptığı görüşmelerde ciddi mesafe kaydetti. Fransız kulübü oyuncunun temsilcisini aradı ve bilgi verdi. Galatasaray oyuncuya 3.5 yıllık sözleşme teklif etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 7 Şubat 2025; 21:6:9 >
-
Lemina: bu klubü çok seviyorum.bizde seni çok seviyoruz Aslan parçası 🦁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbaran01 -- 7 Şubat 2025; 21:5:43 >
3. Adam lemina mı cuesta mı sallai mi kutucu mu vs diye boşuna tartışıyorsunuz bence. Olacak olan belli liverpool turu öncesi nasıl prag a elendiyse şimdi de manu vs spurs öncesi az ye elenecek Okan
Morata osimhen çok iyi bir ikili olur takımı taşırlar o zaman belki derim de onda da zor işimiz. 8m harcamana rağmen davinson hariç defans yok zaten takımda. Kalecin zaten geleni yiyor uelde. Onu uel e yazdırmayı geç almadılar bile
Kalede muslera nın yedirdikleri tolere edilebilsin diye 18m a morata alıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 7 Şubat 2025; 21:14:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kulüp 7 m istiyor bizimkiler 10 m vermek için ikna etmeye çalışıyor
14 yabancı var şu an takımda bir adam daha alırsak Icardi mi çıkarılacak Süper Lig listesinden acaba.
-
Lemina komple bir futbolcu stoper de oynar 6 da ama Okan yönetimin aldırdığı adamı yazmazsa o zaman sen niye 8m verdin buna diyecekler diye gitti cuesta yı yazdı 3 lüye. Zaten yönetimi yalayıp duruyor kaç senedir. Bu da kesin pay falan alıyor topun ucundayken transfer gelmeden bu kadar yalamak normal değil çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: intercityfirm189514 yabancı var şu an takımda bir adam daha alırsak Icardi mi çıkarılacak Süper Lig listesinden acaba.
Icardi de olabilir Yusuf da, frankowski sağ kanat sol kanat sağ bek sol bek hatta ön libero ile stoper bile oynamış bir oyuncu hem defansif hem ofansif olarak gayet iyi, yabancı sınırı falan ayağına kaçırmamak gerekiyor kesinlikle.
Lens taraftarı 15m€ altına nasıl gider diye fena sövüyor takımın en iyi oyuncusu satılır mı vs diye, iptal olursa anca taraftarın tepkisinden iptal olur heralde
-
Yerini doldurma ihtimali yokken kulübünün devre arasında vermesi biraz kıllatıyor beni anlamadım. Onlar açısından hiç mantıklı gelmiyor bana. Gerçi genç bir oyuncu falan değil adam da gideceğim diye bastırıyorsa mecbur kalıyorlardır belki.
-
son 4 sezonda 122 maça çıkmış, hiç kırmızı kart görmemiş.
gayet istikrarlı oyuncu, atletik de görünüyor.
-
Yusuf'u oynatmayacaksa yollasın eyupspora kiralık.bu çocuklarin maç yapmaya ihtiyaçları var.
Yorumlardan anladığım kadarıyla başkanları geçen gün ederini bulan her oyuncuyu satarız gibi bir açıklama yapmış, o da tepki çekmiş. Genel olarak yorumlarda başkan herkesi satarım gerekirse demişti ama 15m€ altına satılması saçmalık, son 2 maçın en iyi oyuncusuydu vs tarzında
Bir de anladığım kadarıyla oyuncu çok bastırıyor GS'ye gelmek için, şampiyonlar ligi faktörü falan olabilir ama oyuncu tarafı çok istekli gibi. Gerçi ligde de durumları fena değil şampiyonlar ligine gidebilir Lens, belki maaşla alakalı falandır
-
Frankowski işi de yatmış galiba 😅
fran heryerde oynamış adam, tam bir coker
ben çok övdüm, muhtemelen alamayız. zalewski işine dönerse şaşırmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 7 Şubat 2025; 21:44:7 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 7 Şubat 2025; 21:47:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X