< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6800. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Heycanla bekliyorum hocam
-
Muhtemel 11'de Kutucu kanat bek. Kart görmeye meyilli biri zaten. Kırmızı görme ihtimali var.
-
transfer kapandığına göre hesap kitap yapalım
sadece bu sezon vergisi menajeri hariç 70m euro oyuncu alımı için harcamışız
maaşlara hiç girmiyorum zaten açıkladıkları rakamlar kolpa 1.5 ile çarpınca gerçek rakamlar çıkıyor bi 100 de maaş yaz vergisiyle
bitmedi yine aslını bilmediğimiz fesih ve başka takımlarda kiralık oynasın diye gönderdiğimiz oyuncularımıza ödediklerimiz 20 30 arası
200 euro gibi bir maliyetle 3412 için konuşuyorum
as sağ beki olmayan as sol beki sezonun çeyreğinde oynayacak biri olan, yedek sol beki olmayan, bu takıma yakışacak 3.as stoperi olmayan yedek stoperi olmayan, yedek santraforu olmayan, yedek 10 no su olmayan,taraftar çıldırmasa yedek orta sahası olmayan bir kadro kurmayı becerdiler
bunlar hem hırsız daha kötüsü beceriksiz
yaza ilk 11 e gideceklerle beraber en az 6 7 oyuncu lazımken yine bunlar kadro kurarsa paramızla rezil ve batmış olacağız
artık florya da yok
kulübün en köylü tayfasının para bastığı dönemde başta olması çok canımı sıkıyor
-
bu paralar ünal aysal da olsaydı düşünemiyorum.
-
gelecekten geliyorum
bugün malum takıma verilecek 2 penaltı da doğru mu arkadaşlar
bugün alanyaya verilecek kırmızı kart doğru mu arkadaşlar
bugün söğüşcünün el pozisyonunda devam kararı doğru mu arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 9 Şubat 2025; 4:27:31 > -
Bunlara benzer konuları gündeme getirdigim için,kripto fenerli,hain,trol falan ilan edildik.
😁😁
Alkislayip destek olmamız gerekiyormuş.
Gerçek Galatasaraylilar öyle yaparmış.lig başlayacak yağma unutulacak,herkes bu transfer komitesini destekleyecek.
Ben bu işleri yapanlara yaziklar olsun diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X