Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Berlin93 , EdmeE , dnzcnkrdnz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
135.985
Cevap
359
Favori
2.528.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67966797679867996800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon bitecek bunlar hala oyuncu mu değiştiriyor? Yapmayın transfer falan ya. Yazın adam akıllı sportif direktör getirin. Bütün paranızı o harcasın siz bırakın.

• Yunus ne oldu dönüyor mu sakatlıktan, şöyle çıkar sanırım Ukan

.......Oshimen Morata

............Mertens

Sallai Sara Berkan Kutucu

..Kaan Sanchez Cuesta

• evohan kullanıcısına yanıt

Cuesta'nın menejeri türk hocam, Erdinç Şehit

O transferde birilerinin cebinin dolmaması imkansız, hepsi payını almıştır mutlaka

Frankowski'den bi pay alamıyorlar ki vermiyorlar demek ki

• Ali koça stoper dayanmıyor 7 senede 373687 tane stoper aldı nerdeyse tamamına yakını sakata çıktı. Kupada 10dkda 3 stoper sakatlanmış 7. stoper serdar azizi affederler bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 8 Şubat 2025; 23:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

oda var ama bu transferi ben baştan beri adamın klubu vermeyecek olarak söyledim, avrupa satış dönemi bitince ilk 11 oynayan adamını satmak istemez artık boş bir klup değil sonuçta lens, yerine adam koyamayacak çünkü

• Nice maçının ardından basın toplantısında konuşan Still, "Frankowski seyahat edip bizimle maçı oynayabilecek mentalde değildi"

"Ama kulübün tavrı net. Franky (Frankowski) takımdan ayrılmayacak." dedi.

pinaya mı yönelsek? nasıl acaba pina

• Bunlar Galatasaray düşmanı çöp topçu olunca 10 milyonlar havada uçuyor iyi topçu olunca 100 bin euro değerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

avrupa transfer dönemi kapanınca demiştim bu saaten sonra doğru düzgün adam alamazlar

• Lens maçı öncesi alsalardı olacakmış ama şimdi bitti iş. Neyi doğru yaptılar ki siz bir beklenti içine giriyorsunuz anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Şubat 2025; 23:31:9 >

Böyle bir kadro cikartacagini sanmam ama çıkartırsa bol gollü seyir zevki olan bir maç olur .

3lü defansa acayip karşıyım nirmalde ama GS nin bu sezonki kadrosuna gidiyor üçlü defans. Takımlarımız da oynaaycaksa hücum oynasınlar ligin seyir zevki gelsin. Bu sene en keyif veren futbolu gs oynuyor bu manada aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 8 Şubat 2025; 23:25:54 >
  • rasford lardan mikautaze lerden geldik cuesta larla kutucu lara vs bitirdik hadi sizze iyi günnlerrr :)

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

4 cezalı var zaten as kadrodan normal kadro yani :)

Ben ön liberoya kaanı koyar diye dusunuyorum:)

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

3 lü oynarsa zor metehan ı koyacak yada defansa ozaman olur

Kutucu sağda oynamaz solda oynuyor eyüpte parladığı zamanlar soldaydı ama kanat bek olarak da işi zor o kadar git gel yapamaz. Kutucuyu yedeğe çekebilir morata yerine atmak için

• Adamların oyuncusu illa giderim yoksa maça çıkmam falan derse boey gibi belki o zaman alırız yoksa frankowski kapandı diyebiliriz  

• Cuesta yı anlatmış "adam devamlı ileri çıkıp basıyor ama hiç top kapamıyor çalım yeme oranı çok yüksek" diyor .. işte tamda bize lazım olmayan bir özellik, bravo valla :)

BORGES TVyoutube
    Radar'ın yeni bölümünde; Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Cuesta'yı sizler için detaylıca inceledik. Cuesta'nın güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu ve Galatasaray'daki rolünü konuştuk. Keyifli seyirler! 00:00 Giriş 00:21 Genel Değerlendirme 01:51 Bonservis Bedeli 06:03 Olumlu ve Olumsuz Özellikleri 13:23 Cuesta'nın Oynayabileceği Yerler 15:50 Son Değerlendirme 19:13 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=5YJC3A9Tk-8
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Hocam ben çok yoeum yapmayacagim takim sizin takiminiz da kutucu morata ileride, Oshimhen yedek daha mantikli ddgil mi

75 milyon euroluk adam Adanademirsporun pafina konulur mu ilk 11:)

Hem de Fenerbahçe maçı bu kadar yakinken.

• neyse ben uyuyuorum, frank gelirse alıntılayın size zahmet :)

• 
Sayfa: önceki 67966797679867996800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.