< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6887. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kariyeri yok,
Perfomansı ortalama
Son kontratı bizim takımla olacak büyük ihtimal.
Avrupada oynamayacak.
Hepsini topladığında 8m euro bonservis ne bileyim, müthiş başarı gerçekten. Bari sol bek alaydınız..
-
Bu mesaj silinmemesi lazım. Suyun karşı tarafı hırsız mırsız diyip hiç utanmadan iftira atıyorlarsa bizim de şikeci/terör örgütü dememizin bir sakıncası yok.Matchfixing / şike tanımları resmi sitede beşiktaş ve fenerbahçe listelerinde bulunan bir kaç tescillinen takımlardan biri, hukukları yok sayamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Şubat 2025; 9:45:0 > -
Fransa liginde gayet iyi ortalamalara sahip adam hocam abartmayın. Siz bizim ligi fazla iyi görüyorsunuz sanırım ondan olabilir. Ayrıca yönetim de adam olsun düzgün paraya daha düzgün oyuncu alsın biz mi engel olduk. Bu yönetimin her defasında saçma sapan oyuncu alıp bizi delirtmesi ayrı bir olayken bu herife verilen paraya sözüm yoktur iyiki alınmıştır yoksa bekte kaan berkan izlemeye devam edecektik ki bu hoşunuza gitmez heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam lig ile ne alakası var benim mesajımda. Adam bildiğin vasat topçu kariyer sezonunu 29 yaşında geçirmiş geçen sene alsaydın 2 milyona tamam diyeceklerdi ondan bahsediyorum. 8m euro buna veriyorsan cuesta hakkında hiç kimse ağzını açmasın o zaman. Mesajımda yanlış olan birşeyi söyleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Şubat 2025; 9:47:51 > -
Frankowski için çok umutluyum ama büyük konuşmak istemiyorum. En son Jelert için bu kadar umutluydum hem okan hem kendisi yedi bitirdi.
-
Bu Frankowski yi hocasının açıklsmasına rağmen verdilerse adamda bir problem olmuş olabilir oyuncu normalde Lens e çok lazımdı ama son 2 sezondur falan yükselişe geçen bir oyuncu geç açılmış yani buda soru işareti ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Şubat 2025; 9:48:42 > -
-
Açıp baktım bu topçu bize geçen dönem 3,5 milyon bonservise tamam şekilde önerilmiş menajer tarafından biz reddetmişiz şimdi son gün 8m euro yağlı şekilde alıyoruz bu transferin övünelecek tarafı yok
-
Tam bunu yazmak üzereydim. Önce 3.5 ardından 6 milyona önerildi. Şimdi 8+1'e alıyoruz. Plansızlık nedir en büyük örneği bu olay.
-
onun nedeni şuan klup vermek istemiyordu zaten vermeyecekti de son güne kalmışsın adam kadrosunu kurmuş adamdan as oyuncusunu istiyorsun, ya topcuda bir sıkıntı çıktı yada bu üst limit de önceden anlaşma falan sağlanmıştı verip aldılar
-
Niye 3te kalıyoruz abi, 7-8e kadar yolu var. İlk maçtaki gibi rezil edip göndermeliyiz bunları.
ADS başkanı istifa ederek, kendini de sahadan çekmiş.
Sağ bekte birikme oldu bu sefer, Jelert, Cuesta, Francowski hepsi sağ bek oynayabiliyor ... Sol bek Jacops harici hep devşirme
-
Ahmet Çakar Acun un ağzının payını vermiş her zaman ki gibi, 6 senelik başarısızlıklarını çamur atarak örtmeye çalışan, getirdikleri çirkef hocaları ile lig başladığından beri futbolumuzu ve hakemlerimizi aşağılayan Acun, Türk futbolunun seviyesini yerle bir etmiştir, oynadığı bilgisayar oyununda bile hakeme itiraz eden bu şahsın derhal futbolumuzdan men edilmesini talep ediyoruz !!!
-
Frankowski'yi almışken bu adamda neden fiyat arttırımına gittik anlamadım. Gardi'nin yönettiği bir süreç ama gerek var mı bilemedim.
-
Beyler bu arada cuesta dün forma giydi. Az buçuk futboldan anliyorsam bu adam da iş var. Hareketli hızlı sürekli kendini boşa çıkarıyor top ayağında iken sakin ve öz güvenli. Bence eleştirmek için erken. Benim ilk izlenimim olumlu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bu gelir ya
-
Almayı değil, çingen pazarlığını seviyorlar 🙃
Kimlere ne teklifler verip, ne arttırımlar yaptılar. Fazla takılmamak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X