Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6889. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 29 Misafir (7 Mobil) - 25 Masaüstü11 Mobil
5 sn
142.498
Cevap
372
Favori
2.654.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68876888688968906891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fark şu sen frankowskiyi doğrudan bir şeyler katacak oyuncu olarak görmüyorsun ben öyle görüyorum. Benim dediğim şey şu önümüzdeki 15-16 maç için ben potansiyel yetenekten ziyade doğrudan katkı verecek adamı tercih ederim. Ha doğrudan katkı verecek olduğuna inansam genç olanı isterim tabii. Skor katkısı demiştin bu arada ligue 2de bile oynarken 5 asisti geçememiş adam 38 maçta. Çok çeşitli yerlerde oynuyor gibi görünse de as bölgesi 4lünün sağı gibi biz bunu ne kadar oynarız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 10 Şubat 2025; 10:25:10 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

Anladım avrupa liginde oynasa sana katılırdım. Neyse oyuncu geldi artık sahip çıkmak düşer aynı şekilde cuesta içinde geçerli oyuncuların bir suçu yok zaten

• salaRus kullanıcısına yanıt
    Tertemiz penalti mi?

Nasil oluyor o :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya oyun 15 dk durmamışda ondan sahadan çekilememişler güzel.yalanmış🤣 dünyanın neresinde durmadan 15dk top oynanmış. 50 kere durdu oyun. Tek amaç leke sürmek saha dışına çekme çabası. Yabancı hakem gelince sorunlar biteceğine inanan rakip camia. Mhk tff istifa diyemeyen bir rakibimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankowski fiziksel kondisyonuyla oynayan topcu. Geldiği takimin kondisyonu bitene kadar şov yapar. Sonra cope baglar cunku adam fiziksel oynuyor. Okan'in antrenmanlari yedikce kalitesi düşecek

• evohan kullanıcısına yanıt
    Adam kulübü istemiyor. Daha da verim alamazsın.

Para da veriliyor.

İlla bir kulp bulacağım deme :)

• John Denver kullanıcısına yanıt
    Adam size laf çarpıyor Kamil !

Mertens'in penaltısının benzerini siz aldınız bjk maçında kimse bu kadar konuşmadı, kıyamet kopmadı. Üstelik Mertens evet kendini takıyor penaltı değil ancak Arda hem kendini takıyor hem kendini atıyor.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    Son 3 yılda kazandığınız penaltıları incelersen anlarsın :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu olayında bitirilmesi lazim.
    Ads başkani fb kongre üyesi
    Hatay manevi başkanı hasta fbli
    Kasımpaşa başkanı koçun iş ortağı
    Bodrumspor başkanı koçun iş ortağı
    Antalya başkanı.fb kongre üyesi
    Alanya başkanj fb kongre üyesi
    Samsun başkanı gs kongre üyesi
    Başakşehir başkanı gsli
    Eyup başkanı gsli
    Sivas rize eski başkanlari kongre üyesidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 10 Şubat 2025; 11:53:28 >
  • Yönetim gecte olsa cok iyi transferler yapti. Yönetim ustune duseni yapti

Frankowski
    Cuesta
    Morata
    Ahmed
    Lemina

Okan artik top oynat. Her transfer donemi 40-50 milyon euro harcatiyorsun. Az Alkmaari ele artik.

• En büyük transfer Arda Turan ile olacaktır. Okan buruku Avrupa'ya göndermek gerek bu sezon sonu.

• Gene aslında aynı noktada düğümleniyor tüm transferler. Okan Buruk hangi dizilişle kimi ne pozisyonda kullanmayı planlıyor? Mesela dünkü maça çıktığı kadro bildiğin orta sahayı bomboş bırakmıştı. Rakip aşırı kötü olduğunda ve de ancak 30dk maç oynandığından yorum yapamıyoruz ama 30dk boyunca ben organize hücum göremedim.

Şimdi Morata Osimhen ile birlikte oynayacak bu net. Okan Buruk Lemina yı ilk 11 de oynatmayacak bu da net sayılır. Kanat bek kullanacaksak biri Barış olacak diğer tarafa Jelert var, Sallai var şimdi Frankowski var daha Juanlu adı geçiyor. Bu arada Jacobs devamlı sakat diye onu saymıyorum. Yunus da herhalde Mertens ile dönüşümlü oynayacak.

Walla benim için transferlerden ziyade Okan Buruk un ne yapacağı önemli. İstersen Dünya nın en iyi 11 ini kur teknik direktör her şeyi değiştirebilir.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Ya Ardaya gelene kadar sadece bu sezon kaç tane saçma sapan penaltı kazandı adamlar. Niçin cevap verip ciddiye alıyorsunuz bunları bırakın kendi kendilerine konuşsunlar. Ben zaten FB taraftarı gördüm mü blokluyorum hatta artık özel hayatımda bile fanatik FB taraftarı olan arkadaşlarımla görüşmeyi kestim çünkü çok yorucu.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Uzağa gitme.

Kostic Kayseri maçına git :)

• osonguler kullanıcısına yanıt

3-4-1-2 düşünülüyor olabilir. Dediğin gibi öndeki 2li banko gibi. Mesele arkadaki 1in kim olduğu. O belli olursa sorun çözülüyor zaten. Eldeki isimlere bakılınca Mertens-Yunus-Sara diyorum ben belki kutucuyu da düşünebilirsin ama ilk 11 oynayacak gibi gelmiyor bana.

Sarayı kullanırsa arkası lemina torreira olur. Yunus veya mertensi kullanırsa klasik torreira sara olur. 3-4-1-2 gibi formasyonda yunusun forma bulabileceği tek yer orası zaten. Zam muhabbeti sakatlık vs derken olayı bilmiyoruz bakalım yunus dönecek mi

Gerisini tahmin etmek çok zor değil zaten. Barış Frankowskiyi kenarlarda kullanır jelert ve sallai ile yedeklersin arada jakobsta dönerse elinde hamle oyuncusu oluyor en azından.

• qwerty81 Q kullanıcısına yanıt

Samiyende yener isek şampiyonluk turu gelir

• Ananaslar kanal kanal geziyor hala...Aykut Kocaman bile konuştu.

Adana niye sahadan çekildi sorgulamak yok direkt GALATASARAY'a saldırıyorlar &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Boşuna dememişler "Vuran kaçar vurduran gelir" diye.

Neyse sabırla 23 Şubat'ı bekliyoruz.

• osonguler kullanıcısına yanıt

Franko fazla abartılıldi bence umarım yanılırim

• beyler cevap vermeye çalışmayınnnn.seviyeyi koruyun

• 
Sayfa: önceki 68876888688968906891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.