Uğur'un yönetime sallama haricinde düşüncelerini pek umursamıyorum. Ona göre Icardi'yi de almamamız lazımdı. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6891. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ilginc ki hakkin yenen takim adana, sahadan çekilen onlar. Onlari hakli bulan tum ulke, siz yine fenere salliyosunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu Yunus a ne olu AZ maçında oynyacak mı ?
................Morata
.......Barış Mertens Yunus ( Sallai )
.............Sara Kaan
Berkan Apokerim Cueta Jelert
Takım çok eksik valla berabere kalsak iyi gibi ... Sol çöplük gibi devam ediyor maalesef Jacops ne zaman iyileşicek de form tutacak avrupada Berkant la iş yürürmü :)
-
Her türlü nanenin altından siz çıktığınız için normal.
-
Mortens olmadan 11 yapma boşuna :)
-
Geçen musleraya laf ettim diye uyarı yedim ;)
3.kisilere bilmem ne dememek lazımmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shahshshshshhshdhdhs saysana tüm ülkeyi shsjjss ülkenin yarısı Galatasaraylı zaten 45 milyon taraftar ile
Kovelara yasak mıquote:
Orijinalden alıntı: The Alim
Geçen musleraya laf ettim diye uyarı yedim ;)
3.kisilere bilmem ne dememek lazımmış
Mertens her maç 11 çıkarırsa sonunda bacağı elimize alırız bir zahmet akıl etsin okan
La olm neden fenere sallıyoruz bi düşün..
Maç iptal oldu ilk tepkiyi siz verdiniz. Hayırdır? İki kulüpten bir açıklama olmadan lööp diye atladınız.
Hayırdır noluyoz la?
Daha 1 kere tff mhk istifa demişlikleri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 10 Şubat 2025; 11:5:49 > -
Yasakmış .d
Jesus döneminde Arda Güler'in Bjk'ye karşı aldığı iğrenç penaltıyı hatırlıyor musun? O gün hakkı yenen bjk idi. Tüm ülke onları haklı buldu. Fb'ye karşı sahadan çekilmeleri gerekiyordu değil mi? Evet mi hayır mı
-
-
Frankowski nin gelmesi demek bay ve yunus un seneye satılacağı anlamına geliyor denebilir
Elde jelert sallai frankowski gibi kanat bekler oluyor
-
futbolcu bizim futbolcumuz kendi aramızda
aile içinde olur böyle takılmalar
-
haberde okuyorum ads başkanı bedirhan durak istifa etti. murat sancak neci oluyor? bu herif hangi sıfatla orda burda beyanat veriyor. ads teknik direktörüne çekilme kararını kim bildirdi. bedirhan mı, yoksa murat mı? murat ise, murat ın böyle bir yetkisi yok. bedirhan bu kararı almış olsa bugün istifa edermiydi?
-
Hem severiz hem döveriz demi :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X