Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanhu11 , luckylukegs , QLBatiatus Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (1 Mobil) - 26 Masaüstü2 Mobil
5 sn
145.719
Cevap
377
Favori
2.715.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69756976697769786979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bekliyorum. Ardları yakıcaz bücürle yine….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nesyri'yi bizim takıma koy yarısını atamaz besleyemiyor bizimkiler forvetleri. Barış kendi dünyasında takılıyor, bekler orta açamıyor, Sara düşüşte. Barış'ın bugünkü kurbanı Morata futboldan soğutacak adamı. Ayrıca Osimhen'in ilk geldiği haline bakın birde şimdiki haline anadolu forvetine döndü adam.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Tek beklentim 2 den fazla fark yememek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Hahahahaha görücez bakalım brom &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Oglum siz hayirdir Galatasaray'da oyuncu ve hoca toplam 13 kupa almis adama mal falan diyorsunuz gevsek gevsek Galatasaray konusunda? Sen hic aynaya bakmiyorsun galiba. Insan biraz kendi capinin farkinda olur.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Buradaki adminler uykuda. Yada camide mevlütteler.

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Karakter sorunlu on kat iyi olsa istemem. Ekmek yediği bu günlere geldiği takım hakkındaki yorumundan sonra oyunu çokta önemli değil.

Edit. Bence Günay bundan daha iyidir. Adam ayda yılda bir maç oynamasına rağmen görevini fazlasıyla yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 13 Şubat 2025; 22:17:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takımın maçı ciddiye alması daha iyi olur bizim açımızdan. Son evimizdeki maçta hiç iyi hazırlanmamışlardı oyuncular

• Oturma organıyla.maç izleyip yorum yapanları kaale almamak lazım. Adam osimhen ennesriden iyi dedi orda koptum🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bugünku maçta osimhen yok hali hazirda ama aramak sızlanmak yok🤣🤣🤣

• Nasıl bir antrenman yapıyorsa GS gelen ancak ancak sezon futbol oynayabiliyor. Tek istisna BAY manyağı.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Bir an kanatlanıp, kara-kanaryaya dönüşecek sandım.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Aman Allah korusun. Bu tip adamlarla bizim işimiz olmamalı.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Burdalar hocam ama verebilecekleri cevap yok. Acik acik yaziyorum suan goruyorlar ama cevap veremiyorlar.

Ettigim sikayetlere ilgilenildi cevabi geliyor burdalar yani sadece siliyolar uzaklastirma yok.

• Bizimkiler neden Kostici almadı ?

• Youngboys gibi sampiyonlar liginin averaj takimi olmus takima elen, dinamo kiev gibi savas nedeniyle kendi ulkesinde mac yapamayan genelde kendi alt yapisindan futbolcularla oynayan takima alisamiyende puan kaybet play off oynamak zorunda kal. Sahaya patir patir birakan kovalera yerine adam alma..... Okan in bu az maclari artik capini belli edecek. Cunku fenev daha ilk mactan turu garantiledi gibi gelecek hafta belcikada kasmadan oynayacaklar biz eger zorlanirsak derbiye yorgun argin cikariz. Su onumuzdeki 2 hafta en kritik haftalar. Bu arada irfancan egribayat bile bizim kovanin yaninda daha prime gozukmeye basladi gozumde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 13 Şubat 2025; 22:19:21 >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Çifte standart uygulanıyor demektir bu. Ayıptır.!!!

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Haha. Sakin ol. Benim çapım ne olacak ha şu var 'o başarılı hocanın' görmediklerini görebiliyorum ve aynı hatayı 7636364758584737383 kez yapacak kadar da aptallığım yok şükür

• 
Sayfa: önceki 69756976697769786979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.