Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vesalius , osonguler , hellborn7 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
149.427
Cevap
382
Favori
2.777.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70887089709070917092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke sıfır olsa çok rahat şampiyon olurduk.
    Adam takımı nasıl oynatıyorsa Osimhen'in maaşı kadar bütçesi olan takımlara ecel terleri döküyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 14 Şubat 2025; 2:19:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar topcu transferinden once bir tane kondisyoner bir tane de diyetisyen transfer etseymisiz daha hayirli olurmus.

Lemina, Frankowski falan alsan kac yazar 2 aya onlar da bitik hale gelir.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

hocam ne b planı a planı yok. daha geldiği sene burada hücum hattına ayrı ekip lazım yazdım. Amerikan futbolu mu bu diye cevap veren arkadaş oldu ama doğruymuş hem de %100

ilk sene icardi mertens

ikinci sene aynen icardi,mertens ve berkanın biraz iyiliği ve son saniye uzaktan golleri ile kurtardık

ama bu sene

evlatçılık efe,mefe, kaan, ve malesef anteremansızlıkla bozulan berkan

icardiye verilen sonsuz iltimasın takımı bozması

antreman laçkalığı

bazı oyuncuları küstürülmesi

dengesiz maaş dağılımı

iyice batırdı

fenerliler bu arada iyi dövünsün iki seneyi sadece icardi mertens ve berkanla ve birazcık sadece defansı hizaya sokmuş öyle almışız o kadar kötülermiş. Diğer yazdıkları bütün şeyler hezeyan zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 14 Şubat 2025; 2:23:39 >
  • Bugünkü gibi bir şey bekliyordum ben açıkcası ajax maçı gibi umudum yoktu pek. Okan hocam gene çok kritik bir mener maçına çıkacak. İlk maçta de öyleydi onu kazanıp toparlamıştı bakalım bu sefer de başarabilecek mi göreceğiz &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 2:23:17 >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi kadro mühendisliği yok. Ya 6 ayda ya sezon sonu oyuncu gönderiyoruz. Dörtlü oynarken üçlünün bekini alıyor. Sezon başı dörtlünün bekini alıp sezon ortası üçlünün kanat bekini alıyor. Seneye sil baştan birşeyler olur yine.

• İmkansız ama tur için hangi skorlar yeterli şimdi?

• Lucescu bize geldi ayağının tozuyla Madrid'den Super kupayı aldı, Cl'de çeyrek oynattı Madrid'i içerde 3-2 yenip deplasmanda elendi ligi 2. bitirdi kadro dağıldı. Sonraki sezon Fleurquin, Sebastian Perez diye metalciyle, Victoria diye çakma Carlos bekle, Radu diye güreşçi forvetle Cl'de ikinci tura çıktı (eskiden iki grup vardı) Roma, Barça, Liverpool grubunda 1 mağlubiyet alarak çıkamadı gerisi berabere (Barça maçında hakem biçmişti bizi). Ligde şampiyon oldu ve bu adam kovuldu sonra FT gelip içine etmişti takımın falan, Hamza H., Gerets örneklerine girmiyorum.

Okan hocanın elinde kimseye verilmemiş sınırsız imkan var şunu beğenmedim diyor oraya adam alıyorlar sonra o alınanı beğenmiyor yerine adam alıyorlar. Yukarıda link atmışlar 350-400 arası total harcama yapılmış bu kadar yatırım lig için kesinlikle saçmalık avrupada karşılığını alması lazımdı. Bu adamı savunanlar kulübün vizyonunu daraltıyor Fener olma yolunda ilerliyoruz.

Bakın anadolu takımlarının teknik direktörleri ne kadar kötü her avrupa maçında daha çok belli oluyor, köy takımları bile artık total futbolun gerekliliklerini yerine getirip bizden puan alıyor Rfs mi nedir isimsiz takımlar bile iş yapıyor. Bizim ligdeki takımlar GS, FB adından çok korkuyor 11 kişi defans yapıyor inanın biraz kendilerini eğitip cesaretli olsalar iki büyüğüde tokatlarlar bugünkü AZ gibi.

Bu kadar yatırımı lig için yapmak çok büyük başarısızlık Osimhen'i bugünkü AZ forvetine koy herif 50 gol atar senede. Heriflerin tüm takım değeri Osi kadar, biz herifi 60 metre beygir gibi koşturuyoruz topu şişirip. Faruk Süren'den sonra gelen vizyonlu tek başkan Aysal'dı malesef Dursun Özbek'e lig yetiyor, yetmese bugün kovardı hocayı. Yeri geliyor ligin Bayern'i yiz diyoruz adamlar şampiyon oldu hocayı kovdu.

• Benim gibi sadece izleyici olan biri kadar bile futboldan anlamayan bir hoca var.

Keşke çoğumuz haklı çıkmasaydık.

Orta sahayı tutamayınca sonucu facia oldu.

Haliyle bunda yeri olmayan sürekli seni yakan devşirme beklere dönüş de en büyük etkendi.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    4 fark :) yazarken güldüm o derece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

3-0 yensek bile uzatmaya gidiyor &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Dikkat edin kıt okanın söylemlerine bir tane teknik bir kelime anlatım duyamazsınız kıraathane ağzı hep

• Kötü oynadık diyor kötü ne olum hatayı anlatsana nerde hata yaptık neyi yapamadık mesela ?

Kıraathanede oturanlara laf edemezsin özür dile

Onlar daha çok biliyor futbolu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fener maçını kazanınca yine savunucuları ortaya çıkar.

• kiraathaneden okey oynayan herhangi bir fenerliyi getir okandan kotu oynatamaz

Daha aşağısı olmaz mı

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    İkinci maç tahminim zaten 1-1

• kalahamari kullanıcısına yanıt

ilk sene zaten prime senemizdi sonra git gide düşüşe geçtik. Geçen sene de Mertens taşıdı takımı

İlk sene bu kadar iyi olmamızın sebebi de bana göre Moritz Volz'du. Her maç rakipleri analiz ediyordu. O ayrıldıktan sonra ezbere oynuyoruz resmen

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Idman ne idmani? Hep eglence hep eglence, gebermis bir vaziyette anttramandan ayrilani gördünmü hic? Kondisyon nedir 17-18 yasindaki AZin bebeleri gisterdi bugun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 70887089709070917092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.