ya adam 1.5 senedir ameliyat erteletiyor şu adamın yerine bir kişiyi koyamıyorlar 6 aydır ya 6 aaay |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7096. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
barış zaten en ileri ucta oynayamazdı kaldı ki millü takımda hiç mi izlemedi. uzun top şişirip arkaya kaçıtmaya calıstım ilk 20 dk bir tane top bile alamadı. Morats ile uyumsuzluğuna zaten bişey demiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar öfkeyle hemen okan hocamızı yemeyelim Adamların gol müziğini fener ile aynı. Acun ayarlamış. Hakem Portekiz. Morinho nun parmağı var. Okan hoca kadro sızdırıldı diyor. Ali Koç ajanları var. Kesin bilgi yayalım lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tugay devre arası görmüş 2-1 le dönmek bile avantaj olabilir dedi adam
okan da rövanşı düşnmüyor ki tek düşündüğü efe akmanı hangi pozisyonda başlatsam alkmara karşı😀
Morata da sol tarafta başladı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazi okancilarin belli ki yasi yetmiyor.Bu takım Cevat gulere son 12 hafta gec kulübede otur dedi. Takim kendi kendine şampiyon olmuslugu var. Ligdeki takımların yarisi transfer yasagi almis. Kadrolari berbat oldugu icin takim kazaniyor.
En baba okanciya soruyorum.. Rizespor'u yenmek icn mi 300 milyon euro maliyetle takim kuruyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ufak eleştiride hater yangıncı diyenler nerede? Gözükmüyorlar pek? Hıncal gibileri geçtim makul ufak eleştiride bile salyaları akıyordu.
Şu Az'nin hocasını önceki maçta da Fb maçında da bu maçta da çok beğendim. Boşta hoca yok diye damlayacaklar. Ararsan bulursun gayet de var. Adam çoluk çocukla bizle billur geçti.
Fatih Terimi hic sevmem. 35 milyon euro para harcatti diye adam Uefa'da nagmaglupken herifi kovduk. Adami Barcelona maçında cikarmadan kovduk.
35 milyon euro harcattigi takimdaki topcularin nerdeyste tamamindan para kazandik. Okan 300 milyon Euro harcatti haala ortada bişey yok
Okan Buruk dün asla ve asla teknik direktör olmadığını bağıra bağıra anlatmıştır anlamayana yapacak bir şey yok. Bu kadar saçmalığı tek maçta yapan bir adam daha önce hiç görmedim umarım bir daha da görmem.
Cuesta denen adam tahmin ettiğimden bile daha büyük bir kazık. 2.lig oyuncusu daha fazlası değil ve 8M verdik. Gerçi sakat Jacobs a da 10M verdik normal bizim komisyoncularla bu tip işler. Herhalde Okan Buruk da nemalanıyor çünkü daha hiç kimseyi veto etmedi - pardon Lemina hariç.
Oyuncular iyi ve yetenekli olsa dahi Okan Buruk un elinde vasata dönüyor. Sara için neler yazdık nasıl umutlandık sonunda müthiş bir orta saha oyuncumuz oldu diye ama adam bildiğin dökülmeye başladı. Icardi de PSG den geldiğinde olağanüstüydü sonra her geçen ay fiziksel olarak düştü. Osimhen bile insan üstü bir fiziğe sahip olmasına rağmen düşecek gibi duruyor. Bu adam teknik taktiği geçtim antrenman da yaptıramıyor yani gerçekten bir de yıllık 3M eur veriyoruz elit teknik adam kabul ederek. O kadar çok şey var ki yazacak neyse.
-
451 ile çıksa maça ve yenilsek bu kadar sinirlenmezdim.
Takımın yarısı yokken 3412 ile çıkmak intihar oldu.
Ders çıkarır umarım demiyorum. Çünkü, Avrupa’da 8 maçtır ders çıkarmamış.
Kime ne anlatıyorsak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Walla bence derbide de bizi rahat yenip şampiyon da olacaklar. O sayede artık kurtuluruz herhalde Okan Buruk belasından.
-
Köpüşleri yine birsey bulur. Rekor mekor falan.
Dün akşamı çok güzel özetlemişsin hocam tam olarak bunu yaşadık.Okan buruk takımın içine etti bıraktı ve biz neden 3lü savunma oynamaya çalışıyoruz 4 2 3 1 oynayınca neresine ne batıyor onuda anlamış değilim bizde 3lü savunma oynayacak kadro yok bunu ne zaman anlayacak çok merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo3436 -- 14 Şubat 2025; 8:54:50 > -
Okancilar Rize macinda piyasaya cikarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X