Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kesinizmirliksk2 , Kesinizmirliksk2 , supressor Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
142.839
Cevap
372
Favori
2.664.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70937094709570967097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu maç yüzde 90 Okan'a yuzde 9 yönetime yüzde 1 oyunculara yazar. Berkan sol bek ve sol stoper oynadığı bütün maçları batırdı, iyi oynadığı 1 tane bile maç yok. Adam sol stoper oynadi. Eskiden uçan adam Sabri vardı. Uçan adam Sabri ne kadar ucabilirse berkan da o kadar sol stoper oynar, yetmedi bir de önüne jelert koydun, bizim sol taraf otoban oldu. Rakip takımda 10 tane kalas bir tane Salah olsaydı maç 8 veya 9 farklı biterdi.
    Maç oynanırken buradaki herkes Kaan'ın kırmızı göreceğini anladı, adamı çıkarmadı o da kırmızıyı yedi. Barış değil Galatasaray kariyeri futbolculuk kariyerinin en kötü maçını çıkardı. Çünkü sahadaki kimse ne yapacağını bilmiyordu
    Dünyada oynaması en zor sistem üçlü defans kurgusudur. Gerçekten üst düzey defans oyuncularına ihtiyaç duyarsin. Biz az deplasmanına Berkan ve takıma yeni katilan cuesta ile üçlü çıktık. Gerçekten şu maçın 3 farklı bitmesi bizim şansımıza. Bir TD bir maçta ne kadar saçmalayabilirse Okan o kadar saçmaladı. Doğru yaptığı bir hamle bile yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 14 Şubat 2025; 7:42:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Çok uzağa gitmeye gerek yok Şu az alkmar ilk 11 inden 5-6 oyuncuyu çıkar, yerlerine kulübeden başka isimler koy Ne değişirdi Yada bişey değişir miydi Bence değişmezdi Takım yine aynı şekilde oynardı Çünkü onlarda bi disiplin var, bi oyun mantalitesi var Bizim takımımızda bunlar yok Doğaçlama oynuyor takım Tamamen bireysel performanslara bakıyor iş Üzerine takımda hatta yönetimde bile bi doymuşluk ve laubalilik var En basitinden o kadar dökülen sallanan bölgen varken transfer dönemini daha verimli geçirebilmek için transfer kovalamak yerine Avrupa ligi kupasının pastasını kesip yeme peşinde yönetim :D

Neyse buraya kadar iyi geldik ama artık hocada motive edemiyor takımı Takımda bi hoca otoritesi var mı ben göremiyorum Herkesten önce okan kendine çeki düzen vermeli artık Forma adaletinde iyice s*çtı sıvadı Berkan kaan gibi saplantılı aşklarından kurtulmalı Emin bayram gibi Nelsson gibi Metehan'ı da yememeli Hadi Metehan'ı yetersiz görüyor diyelim Yeni gelen arda ünvay'ı bari şans versin (gerçi bunu diyorum ama kendimde inanmıyorum Adam ısrarla genç oynatmıyor Fener geçen sene İsmail'i, bu sene Yusuf'u çıkardı oynatıyor Verim de alıyor Yine olmayacaksa da bu adamlar daha niye tutuluyor kadroda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç boş boş yazmaya gerek yok. Acilen disiplin seviyesi yüksek bir hoca aranmaya başlanmalı. Okan Buruk gitmezse sezon sonu yönetim gider. O yüzden arkasındayız ayaklarını bırakıp çalışmalara başlasınlar.

• Tidus-Sama kullanıcısına yanıt
    Okan gitmesin diyen arkadaşıma ben de Luce örneğini veriyorum

• Şöyle sosyal medyayı gezdim, millet ne der diye.

%90 Kaan ve Berkan’a söylenmişler hep. Arkadaşlar, burada adamların hiç bir suçu yok. Siz olsanız onların yerinde oynamaz mısınız? Oynardınız tabii. Dolayısı ile suç Okan hocanın. Adamların neyine güveniyorsa sürekli oynatıp millete yem etti resmen.

Ben olsam, bu saatten sonra kolay kolay Kaan’a forma vermem. Biletini keserim. Berkan’a da kulüp bul derim. Alt yapıda Berkan’dan daha iyi oyuncular var eminim.

• 3lü savunma ile başlaması başlı başına bir riskti. bu yüzden orta alanda kaptırılan her top kaleye geldi. özellikle sara da çok top kaybetti ilk yarı. berkan desen ayrı bir hikaye.

kaan ayhan'ı ikinci yarı da çıkaracaktı. kırmızıdan sonra maç bambaşka bir hal aldı. adamlar yüklendikçe yüklendi. zaten uç adamları hızlı. özellikle poku denen adamı çok beğendim.

okanı desteklerdim ama o da artık bitti benim için. artık destek yok. bıraksın gitsin. böyle saçma oyun sistemi olamaz.

ama yönetim şu aşamada değişikliğe gidip dereyi geçerken at değiştirmez bana göre. bu sezon okanla gider, artık nereye kadar giderse. seneye kariyerli ve tecrübeli bir td ile anlaşmak şart.

rize maçını ve derbiyi kazanmamız şart. buna göre hazırlar umarım takımı. alkmaar'ı eleyebileceğimizi pek düşünmüyorum. avrupa defteri benim için kapanmıştır.

• Okan geçen sene Andre Onana'nın iki maçta da goller hediye etmesi sayesinde takımda kaldı. yoksa Okan'ın geçen sene de başarısı yok.

Türkiye'nin saçma liginde 100 puan başarı değil, FB'nin sokağa koyduğu İsmail Kartal da 99 puan topladı. yerel ligimiz zaten çöp.

• İcardinin sakatliginda en büyük pay Okan buruk ve teknik ekibinin.
    Adama antrenman yaptiramiyordu. Antrenmansiz maça çıka çıka sakatlandi.

• Dünyanın en enayice penaltısı ve kırmızı kartını yersen 4 yemen çok normal. Yediğimiz frikiği de daha iyi pozisyon alsa yemezdi. Sırf lemina inadı yüzünden oldu bunlar hala inatlaşmaya devam ederse yolları ayırmak lazım. Donuyla inatlaşan altına yapar çünkü. Burası ego kasılacak bir yer değil. Zamanında Hagi bile kesik yiyordu bu takımda. Yok kağıt helva Kerem'e söz verdim, yok Kaan'ım iyi pas yapıyor oynatmam lazım. Yok Muslera devam etmeli vb. zırvalıkları bitmedi hocanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okan: bir daha bu kadar kötü oynayacağımızı düşünmüyorum.

Oynayamazsın, elendin çünkü.

• Kızgınlığım hayal kırıklığım hala geçmedi ve gece de uyuyamadım

Ama Okan hala görevde ise maalesef şampiyonluğu da unutalım

• Stones kullanıcısına yanıt

Hocam mevzu Kaan Berkan degil. Takimda iyi oynayan 1 kisi bile yoksa bu hocaya yazar. 300 milyon euroluk takimin hucum seti yok. Dogaclama oynuyor takim. Ben bunu zamaninda 8 puan ondeyken namağlupken yazdigimda okantaparlar linclemisto beni. 1-5 yendigimiz kayseri macinda yazdim mesela.

Bak hocam dünyanın hicbir yerinde Avrupa maçı oncesi takimin alkollu parti yapmasina izin verilmez. Bizim takim komple ortakoy ruby'de torreiranin dogum gununu sabaha kadar kutladilar. Zil zurna sarhos olan topçu vardi. Ne kadar eksik olursan olsun karşındaki takım vasat Az Alkmaar

• bu maç prag maçına döner 2.yarı fark yeriz diye bakmadım, nitekim doğru tahmin etmişim

dün fener maçında adam bas bas bağırıyor ikinci sarı kartı göreceği çok belli olan osayi yi oyundan alıyor 2. yarının başında bunu yapıyor

sen Kaan ayhan denen dengesizi maçın sonuna kadar tutmaya devam ediyorsun

• Cuesta sağ stoper başladı sağ bek bitirdi
    Kaan dos başladı sağ bekte kırmızı yiyerek çıktı
    Berkan sol stoper başladı dos olarak çıktı
    Jelert sol kanat başladı sol bek olarak çıktı
    Barış ileri uç çıktığı maçı sol bekte tamamladı
    Demribay 10 numara olarak girdiği maçı 6 numara olarak bitirdi
    Maç icerisinde yeri değişmeyen sadece kaleci ve morataydı.

Takım resmen gavur dağı salatasına döndü maç içerisinde. Bu maça hiç hazırlanmadıgı net şekilde ortada. Ayrıca daha önce 10-15 maç sol bek ve sol stoper olarak dökülen berkanın sol stoper oynamayacağını bir adam nasıl olurda az. Maçının 40. dakikasında anlar enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 14 Şubat 2025; 8:39:33 >
  • 
Sayfa: önceki 70937094709570967097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.