Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7093. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 32 Misafir (5 Mobil) - 35 Masaüstü11 Mobil
5 sn
145.981
Cevap
376
Favori
2.721.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70917092709370947095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Ahlat'ın başı badem bıyıklı ödesin kendi cebinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan savunucuları bizden bile daha çok hater olacak.
    Biz Okan'ı savunabiliriz o derece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt
    Oyuncular dökülürken oyuncu değişikliği yerine saha içinde mevki değişikliğine gidiyor. Yav zaten bir plan yokken kötü oynayan oyuncuyu sahada tutup yerini değiştirmenin faydası ne ki? Maça hücumda başlayan adam maçı bekte bitiriyor. Olmuyor artık bu taktik. Geçen sezon tuttu diye hep olacak şey değil ki bu.

• Uyuyamadınız dimi
    Okan hoca bizi bitirdin be sabah iş var hala sinirimiz geçmedi

Bari top oynayaydık da şu rezilliği gördükten sonra umutlu yatardık o da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 3:12:47 >
    Hocam çünkü ....... okan lider değil belki vasat üstü bir teknik direktör olabilir ama lider değil kesinlikle. Bilgisi becerisi donanımı ve teknik kapasitesi hele hiç yeterli değil basiretsiz bir adam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Boş bir yorumun karşılığı 2013 yılı ise kalsın. Yorum yapmak için yorum yapmışsınız.

O zaman 1960’ları izledin mi de konuşuyorsun burada diyen birisi gelsin 😀

Futbol günümüz. Takımı kim yönetiyor? Okan! Bu kadroyu, adına sistem denirse kim oynattı? Okan! Ee? Okan’ı savunmak için yazıyorsun belli ki.

Ben iyi gün taraftarı değilim. Aylardır yazıyorum bunları. Birine boş konuşmuşsun diye kaba bir tabir söylenmez. Futbolu bilmeyenle futbol sohbeti yapmam.

• Az teknik direktörü: İstanbuldaki maç farklı olacaktır demiş. Adamlardaki şu kurumsallığıa bayılıyorum ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada hocanın yanında yabancı bir yardımcı vardı ne oldu o? Bütün taktiği şu beyaz saçlı tahtaya bir şeyler çizip anlatan adamdan alıyor analizi.

Yardımcı da ayrı bir facia. Adam akıllı bir yardımcı antrenör almaz ise sonu terim gibi olur.

• Yahu napıyonuz siz arkadaş bu sonuç ne, maçı da izlemeyemedim ayrı konu. Her avrupa maçında rezil olup dönüyoruz. Hangisini sayayım? young boys, köy takımı, kiev, ajax, az. Okan hoca moca değilsin artistliğin ligdeki takımlara. Heriflerin bütçesi osimhen in maaşı kadar.

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Ne kurumsallığı adam yol yapıyor. Oyuncularını motive ediyor. Bizim okan gibi kazanmaya gidiyoruz diyip rehavete sokmuyor

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Yine sağlam oynayacaklar ben söyleyim. Son günlerde bu kadar sistemli, bilinçli oynatan takım görmedim.

Bizimkilere ceza sahasında top gelse hemen rastgele ayağımdan çıkarayım, veya hemen şut çekeyim diye heba ederdi. Adamlar altı pasa girmiş hala soğukkanlı bir şekilde pas atıyordu. İşte buna oyunu okuma denir. Oyuncularını iyi motive etmiş.

Bizim maçı kazanabilmemiz için ya günlerinde olmadığı bir gün olacak, ya da öyle bir koşup, ne yaptığını bilen bir sistemle oynayacağız ki 5 gol atasın. Çok zor çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 14 Şubat 2025; 3:25:29 >
  • Adamlar biraz becerikli olsa 10-1 bitiyordu.
    Buradan şunu anlıyoruz.Şampiyonlar ligine gitsek her maç kemiksiz 10 tane yiyip şampiyonlar Ligi tarihine altın harflerle yazdıracakmış Okan

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

X'de space sohbetlerinde konuşuyor mu bu X @GalahaberNet

Bazen bilgili ve çok iyi sistem taktik konuşanlara rastlıyorum X'de canlı sohbetlerde.

• Barcelona nın psg yi elediği gibi eleyecek az yi Okan buruk

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Okan maç sırasında 2 saat hava almaya çıksın bu kadro 5 atar zaten.

young boys maclarindan sonra bile vefa dedik kredi dedik fener macini bekliyelim dedik ki hakli ciktim döndurdu herseyi yalniz

BUGUN ITIBARI ILE DEGIL FENER MACINI bundan sonra 8.DÜNYA mucizesini yasayip alkmaari eleyip 5 atip uefa da ALSA

fenere 4 DE ATSA

DEGIL OKAN BURUK FT ISTERSE METIN OKTAY DA OLSA

BU TAKIMIN BASINDAN GIDICEK ARTIK AFFETMIYORUM KENDISINI yaptigi evlatcilik(kaan ayhan) yuzunden 2 yildir taraftari hayal kirikligna ugrattin 5 MACTA . YÖNETIMI SAVUNDUN VE TÜM SINERJIYI YOK ETTIN

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Mertens 1 maçlık hocalık yapsa çözer bu maçı.

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Eşeğiz biz eşek. Bokanın dönüşte uçakta karı bakiyordur kendine Instagram'da.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 70917092709370947095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.