Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mete2649 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
142.457
Cevap
371
Favori
2.653.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71107111711271137114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendilerini parçalayıp ilk yarı 3-0 öne geçerler ikinci yarı AZ elini kolunu sallaya sallaya 3-3 yapar. Bi taraflarını yirtmalari yetmediği gibi bu yüzden fener maçına ölü gibi çıkıp fenerin tek malzemesi olan 6-0 a bir malzeme daha eklerler o çöküntüylede 8 puan farktan şampiyonluğu verip okanim Galatasaray tarihine yeni bir rezalet daha ekleyip veda eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madde madde gidelim dün akşam yaşananlarla ilgili
    Strateji
    İki periyotlu mac
    Avantajlı skor vurgusu

Önce kendimi konuşmak durumundayım.

Maç öncesi şöyle konuştum.

İlk sözümüz

Avrupa arenası bizim yerimiz.

Sonrasında

Maç ile ilgili şunu söyledik

İki periyotluk bir maç olacak

Avantajlı skorla dönelim Yeter.

Bizim yazdıklarımızın hepsi bu.

Şimdi bu tespiti birkaç soruyla analiz etmek lazım.

Avantajlı skor nedir?

Deplasmanda oynadığımıza göre değerlendirirsek

1-0 galibiyet olabilir.

Ama esas amaç yenmek değil burda,illa kazanmak değil.Olursa,yakalarsam atarım mantığı.

0-0 veya 1-1 beraberlikler esas amaç bu olmalı.

Hatta ve hatta

1-0 mağlubiyet bile avantajlı bir skordur.

Çünkü biz zaten çok önemli eksiklerle bu maça çıkıyoruz.Burda önemli olan mevcut takımla en hasarsız şekilde maçı atlatabilmek.

Çünkü ikinci maç var ve bu ikinci maçta biz bambaşka bir kadroyla çok daha kuvvetli,çok daha güçlü bir kadroyla çıkacağız.Üstelik kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde.Esasında bu tur bizim avcumuzun içinde.

Bir de rakip açısından bakalım duruma.

Bizim için iki ayaklı maç da onlar için durum farklı mı?

Onlar da işi deplasmana bırakmak istemeyecekler pek tâbi.
    Erken skor almak isteyecekler ve mümkünse fark kovalayacaklar.

Yani onların acelesi var.

Bu da bizim için şu maçta geçen her dakikanın daha fazla avantaj sağlayacağının bir göstergesi değil mi?

Böyle bir analizi yapmak zor mu?
    Çok mu yüksek bir zeka istiyor arkadaşlar?

Sakin sakin oynasak, güvenli güvenli oynasak

Ona göre bir taktik

5-4-1
    Hatta
    6-4-0
    İstediğini al çekil.Ayıp değil günah değil.

Oyuncularını fiziken, psikolojikmen yıpratmaya ne gerek var ya.

Elimde oyuncu yok
    As kadrom eksik
    Yedekler altyapıdan hallice

İyi de o zaman niye herşey tamamış gibi sahaya çıkıyorsun

Beyinsiz misin sen!

Niye oyunu ona göre kurgulamıyorsun?
    Taktiği ona göre ayarlamıyorsun?

Elde yok,avuçta yok edebiyatını bırak

Neden bile isteye, kasten , göz göre göre hezimete davetiye çıkarıyorsun.

Beyinsiz misin sen!

Şimdi başka bir şeye dikkat çekmek isterim.

İstediğini Almak!

Jose Mourinho

Yıllar önce Inter'in başında.Şampiyonlar liginde yarı final maçı iki ayaklı oynanıyor.

İlk maçı Inter 3-1 alıyor.

Alıyor ama hiç kimse böyle bir sonucu beklemiyordu ama hiç kimse.İnterliler bile inanmıyor bu skora inanamıyordu.Barcelona'nın önüne geleni paramparça ettiği yıllar.

Neyse ikinci maç geldi.Tüm dünya bu maça kitlendi.

Maçı Barcelona kazanacak diyordu herkes fakat

5 mi atacak yoksa 6 mı atacak diye tartışıyordu.

Maç bir başladı.Samuel Eto orta sahayı geçmiyor.İnter takımının tamamı orta sahayı bir adım geçmiyor.Taktiği belirlemiş, planını yapmış daha en başından.Çekmiş duvarı Mourinho.

Adam haklı ilk maçı 3-1 alsa bile o da biliyor bu skorun sadece bir tesadüften ibaret olduğunu. Gerçekleri yansıtmadığını o da biliyor.Çekiyor duvarı Barcelona'ya.

Yoksa Allah ne verdiyse atacak,delik deşik edecek Barcelona.

Sıkıyorsa

3-1 öndeyim ayağına, gerçeklerden kopmuş bir şekilde,

Barcelona'dan mı korkacağım.3 tane çakmışım ilk maç deyip Barcelona'nın üstüne gitseydi.

Ama yapmadı.Yaparsa paramparça olacağını biliyordu.Ördü duvarı Barcelona'ya.

Bu haliyle bile maçı verebilirdi.Dünyalar kaçtı, sayısız pozisyon harcadı Barcelona.

Sonunda Barcelona 1-0 aldı maçı ama

Turu geçen,

İstediğini alan Inter oldu.

Bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 14 Şubat 2025; 15:46:10 >

• Rize maçına bu şekilde çıkılmalı. Sara illa 10 numara değil ama direkt hücuma yönelik oynamalı.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Oturup ciddi ciddi ilk defa şu cocugu dinledim.

Bu nerede bir analiz yapmış bir defa onu anlamadım.ceza sahasına gelen topları ileri vurun falan demiş.

Berkan zaten seviye belli😁stoperde falan işi olmaz,cuesta vasat diyelim kötü dersek hain oluruz😁

Abdülkerim şikayet etmiş çocuk😁adam çizgiden kaleciyi geçmiş tam üç top çıkarttı 😁

Kaan Ayhan ikinci sarı kart hata ama ilk sarı kartı varken gidip hızlı bir oyuncuyla eşleştirmek daha büyük hata,ben önce sarı kartı olan kaani Kant oyuncusu tutturmaya çalışan okana yazarım o işi mesela.

Takımda defans sorunu var tartışılmaz da maçı orta sahada kaybettik.donen topları alabildik mi?orta sahada top yapabildik mi?

Orta ikili sara Kaan berbat oynadı.(Bu arada okana sormak gerekir lemina neden istemedi,neden UEFA listesine bildirmedi)hala orta saha adamına ihtiyaç yok diyor mu Okan hoca özellikle sara kötü oynadı mı takım düşüyor işte😁orta sahaya koyduğu jalerti ben adamdan zaten saymıyorum bir iş beklemiyorum zaten😁

Bu türü geçersek daha iyi takimlarla eslesecegiz😁bu orta sahayla ne yapılacak😁

Her atılan top rakibe geçer duvara atarmis gibi geri dönerse zaten gerisi rakip için kolay.

Abdulun ağır olduğuna katılıyorum da ağır stoper oynatan tek takım biziz galiba.bu çocuk abdulun orta sahada durup butun arka alana yetişip bütün hava toplarini toplamasını istiyor anladığım😁

Her neyse savunma hataları çok oldu ama oyun içinde dizilim değiştiren ,belli bir taktik oturtamayan ,Kaan berkanla orta sahayı tutabilecegini düşünen Okan hoca ilk suçludur.

Bu çocuğun yaptığı analiz videosuda tek kelimeyle komik.kisisel hatalardan bahsedip oyun üstünde hiç durmamış.he canım kişisel hata yapmayan,bütün hava toplarını alan,bütün arkaya atılan toplara yetişen stoperlerimiz olsaydı gol yemezdik 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 14 Şubat 2025; 15:58:31 >

Önceden kulüpte çalışıyordu diye hatırlıyorum.

• bize alman ekolu bir hoca lazim. ne okan ne arda bu takimin ilaci.

kalli gibi, derwall gibi bir hoca lazim. skibbe ve sigi held disinda kotu alman hoca hatirlamiyorum ben galatasarayda.

acilen jurgen kloppla gorusmek lazim, gerekirse ayaklarina kapanin adamin.

• Dünkü kadro 5-0'lık BJK maçı gibi bir daha bir arada göreceğimiz bir 11 değil.

Ancak ortada oyun yok. Sürekli transferle başarı gelecekse hocaya ne gerek var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fener bu arada ligde en çok koşan takım konumuna gelmiş vaziyette

38 yaşında dzeko ve tadiçle yaptılar bunu.Teknik ekip farkı

• TSL İampiyonluk yarışı olumlu veya olumsuz sonuçla bitsin bi önce Okan'ın biletini kesip kesmemeye sezon sonunda karar veririz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

o kişisel hataları tam bir yıl önceki maçtan beri yapıyoruz.Burada bahsettiği şey okanın bu hataları oyunculara göstermemesi

Zaten bireysel hatalar olmasa oyun kalitesi artacak burada bahsetmek istediği şeyler bu

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Bu twitter şarlatanlarının bırakın Avrupa'yı, deplasmanı hayatlarında bir defa Samiyen'e gitmişlikleri yoktur.

O insanlar Avrupa'nın ortasında Galatasaray'a hasretler 2-3 senede bir ülkelerine geliyor Galatasaray, orada da ıslıklayacaklar mı?

Twitter maalesef zeka geriliğinin, 0 eğrisinde sosyal zekanın, ağır obezitenin ve klinik psikolojik vakanın merkezi. En azından Fenerbahçe bu kitleyi Galatasaray karşıtlığıyla doğru kullanabiliyor. Maalesef Galatasaray kulübü bu kadar aptalı değerlendiremiyor. Kitle yönetiminde sınıfta kalmışız sosyal medyada.

• Premierde city guardiola fena düşüşte o kadroya rağmen nothimghamın bile altında ligde bu kadar acımasız değil taraftarı

• Yarın antremanı kemerburgazda yapacakmışız.tabi takım şaşırmadınız yine izinli 

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Dünkü kadro 5-0'lık BJK maçı gibi bir daha bir arada göreceğimiz bir 11 değil.

Ancak ortada oyun yok. Sürekli transferle başarı gelecekse hocaya ne gerek var?

hocam bodrum konya adana'nin oldugu ligde sampiyon olmak icin osimhen'e morata'ya ihtiyac duyuyoruz.

demek onlarin biraz daha iyi kadrolari olsa birak sampiyonlugu kume dusecegiz.

az, rfk, malmo, kiev, prag, kopenhag, young boys hepsi bizden kat kat daha dusuk seviyede takimlar.

bu takimlara bile dis geciremiyoruz.

bodrum'un oldugu ligde osimhen'le hic futbol gecmisi olmayan ben bile sampiyon yaparim. karsiliginda 3 milyon euro da almam, takim transfer beklerken italya'da hadiseyle takilmam.

bu cuceyi acilen kovup alman bir hoca getirmek lazim.

• Mertens maçta yattı, Barış Kaan Berkan zaten komple sattı. Muslera kale direklerinden hallice. Sara bitmiş, Jelert Salai Morata varla yok arası, yeni gelen kara çocuk ne yaptı belli değil, Apokerim hem yedirdi hem kurtardı.

Ama maçın en kötüsü Okan'dı. Takım hiç ama hiç hazır değil, hiç bir şeye çalışmamışlar. İki üç kişi önde saçma sapan pres yapıyor, ortasaha 50 metre geride. E o zaman niye pres yapıp hem kendinizi yoruyorsunuz, hem de arkanızda koskoca bomboş bir alan bırakıyorsunuz? İki pasla geçiyor adamlar çok normal yani, hem de ortasahada sayısal üstünlük kuruyorlar. Biz topla çıkarken de 4 kişi rakip savunmalarla birebir eşleşmiş gibi adamların içinde dikiliyorlar. Kardeşim onlar sizi tutacak siz onları değil!

Çocukluğumdan beri iyi takımla kötü takım arasında gördüğüm en büyük fark, takımın atak yaparken hücumcuların rakip ortasaha ile rakip defans arasındaki boşlukta mı pozisyon alıyor yoksa rakip defansın içinde mi bekliyor bu. Bu asla ama asla şaşmaz. Eğer rakip defansın arasında 4 topçun mal gibi dikiliyorsa, eliyle havadan oyna işareti yapıyorsa bu, ben oynamak istemiyorum, topu şişirin alırsak alırız, alamazsak da inşallah kontradan gol yemeyiz demektir. Şöyle iki adım geri geleyim de bir verkaç yapayım, istasyon olayım, rakip defansı yanıma çekip alan boşaltayım, baskı altındaki arkadaşıma pas opsiyonu olayım, topsuz koşu yapıp rakibin aklını karıştırayım yok.

Yani Okan modern futbolu biliyor, takım hızlı oynuyor, çok rahat pozisyona giriyordan yavru bir Fatih Terim modeline döndük. Hiç bir şey yapmayan, hiç bir şey planlamayan, sadece yeni transferlerin bireysel çabalarından bir şeyler bekleyen bir teknik direktörümüz var. E bunu sinyor Terim de yapıyordu zaten. Okan ileri gideceğine geri gitti.

Kaan ve Apokerim benden daha yavaşlar. Sen bu adamlarla turnuvanın en hızlı takımına karşı üstelik deplasmanda hangi akılla savunmanı ortasahaya kadar çıkarıyorsun? Kaç tane pozisyon verdik ya. Allah'tan adamlar kazma da bu kadar atabildiler. Hayal aleminde mi yaşıyorsun? Kaan, Apokerim yanından geçip giden adama nasıl yetişsin arkadaş? Bunu bile bile nasıl savunmayı orta noktaya kadar çıkarıyorsun? Hadi onu geçtim, daha geçen sene Kaan Berkan ikilisi ile elenmedin mi? Kaan yavaş, bek oynayamıyor işte adam. Jelert Kaan'dan kötü mü? En azından hızı var, mücadelesi var adamın. Berkan her uzaklaştırdığı topu rakibe attı, kardeşim zorda kalırsın 1 maç 2 maç bek oynatırsın da bu kaçıncı ya? Adam kaç haftadır takımın sol beki. Hayır temposu iyi ama savunma becerisi de sıfır adamın. Herkes elini kolunu sallayarak geçiyor adamı. Torreria zaten hatundan ayrıldı hayata küstü, Muslera emekli oldu, Mertens asist kralı tamam da takım da Avrupa'nın en çok gol yiyen takımı. Icardi bir gün burda 5 gün Arjantin'de, idmansız çıktı kendini sakatladı, Osimhen geldi Batsuayi kendini deliliğe vurdu tek kelime ile takımı sabote etti, Osimhen son vuruş yapamıyor, Barış kendini Ronaldo, takım arkadaşlarını da onunla aynı takımda oldukları için şanslı sanıyor, Yunus para istiyor, Kerem Demirbay'dan bahsetmek bile istemiyorum, Jelert futbolu yeni öğreniyor, Sallai Anadolu topçusu, Sara yeni Selçuk İnan olma yolunda ilerliyor.

Belki Lemina Kutucu Frankowski Eren falan iyi gelecek takıma, her şey çok güzel olacak ama bugün bu takımın neden bu halde olduğunu anlamazsak seneye bu zamanlar aynı şikayetleri şu an yeni gelen oyuncular için de yaparız. Tam Fatih Terim dönemi. Başarı var ama her transfer döneminde 10'ar tane oyuncu değişiyor. Bu topçular neden bu halde? Sorun ne? Bir huzursuzluk, isteksizlik olduğu çok belli. Aklıma maaş dengesizlikleri geliyor, disiplinsizlik geliyor, adam kayırma falan geliyor ama gerçek sorun ne bulsunlar çözsünler. Taraftar görevini yapıyor, yönetim de çözsün neymiş bu sıkıntı.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt
    Valla neden olmasın? 20M maaş verdiğin anda Klopp da gelir. Kimlere harcamıyoruz ki 20M parayı?

Okan Buruk kafasına esince milyonlar harcayıp stoper santrafor falan değiştirebiliyorsa, yönetimin de kafasına esip TD değiştirebilmesi lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt

son 5 senede galatasaray 4 kere oynadi sanirim hollanda takimlariyla, 5.sini oynayacagiz simdi;

psv 5-1 galatasaray

galatasaray 1-2 psv

az alkmaar 1-1 galatasaray

az alkmaar 4-1 galatasaray

son bir hollanda takimina karsi galibiyetimiz 24 yil once.

ha yok avrupa samiyen falan demissin de sanki turkiye'de durum farkli. son 15 dakika olum varmis korku varmis soyleyip milyon euroluk essekleri teselli ediyoruz.

mideniz kaldiriyorsa devam edin, benim kaldirmiyor.

• Erdinç B. E kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir analiz olmuş.Yüreğine sağlık

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

cuesta denen ve stoper oldugu iddia edilen sahisa 8 milyon verdik,

jakobs denilen futbolcu oldugu iddia edilen ama ai ile uretilmis fotograflari haric sahada fotografi olmayan adama 9 milyon verdik,

hoca oldugu iddia edilen ama edirneden bir milim oteye ciktigi anda rezil rusva olan adama 3 milyon verdik

kloppa degil 20, 30 versinler rahatsiz olmam.

Hataları göstersen ne olacak?kapasite meselesi.

Mesela Kaan ikinci sarıyı görmesi kişisel hata değildir,sarı kartı varken gidip sağda rakibin hızlı oyuncusuyla eslestirmesimdendir.

Adamı bıraktın geçti,başka pozisyonda yine karşı karşıya geldi mi yine kartlık pozisyon olacak çünkü kaanin hızı bu adama yetmez,bu teknik direktör hatasıdır oyuncu hatası değildir.neden bu hareketi yapıyor Kaan yapmaması gerekir demek analiz yapmak değildir.

Burada konuşulması gereken orta saha oyuncuları ne yaptı,neden top kapamadi,neden orta sahada pas yapamadık,oyun hakimiyetini neden ele geciremedik gibi konular olmalı.

Açıkça beşli orta saha oynadık ortada oynayan beşli maçın başından sonuna ne yaptı mesela?bu çocuk bunlardan hiç bahsetti mı?

Ben aklımdan geçeni yazdım,yani topu gidip dışarı atamadığı mız için mi yenildik?çünkü bu çocuğun anlattığında o çıkıyor ,bence öyle değil hiç bir bölgede hiçbir şekilde hakimiyet kuramadik.maci kişisel hatalardan kaybetmedik bence.taktik ve oyun planı olarak çok zayıf kaldık.

Analiz videosu dediği ve anlattıklarınin bence analizle ilgisi yok.

ekleme yapayım, Berkan,Kaan,apdul takımda oynamasın demek zaten zor bir iş değil😁takımı takip eden herkes zaten bu görüşte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 14 Şubat 2025; 16:16:3 >

• 
Sayfa: önceki 71107111711271137114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.