Yedirdiği ikinci sarının hiç bir açıklaması yok mazereti yok bildiğin ihanet etti dün akşam Çalımı yese bile arkada barış geliyor.Sara pas atacağı adamın açısını kapatmış. Göz göre göre ayak uzatmasının hiç bir açıklaması yok.Pragda sineye çektik ama dünde takımı sabote etmesinin hiç bir açıklaması yok Ameliyet olacaksa olsun hiç bir yerde oynuyamıyor şu anda |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7114. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Son saniyede rakibin ofsayt sayılan goluyke 25. olup gruptan çıktınız bu da yetmezmiş gibi en kek takımla eşleştiniz. 1 tur sonra lige dönüp yapı var diye ağlamaya devam edeceksiniz bu günlerin tadını çıkarın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu sistemsizlikte hiçbir oyuncuya kızmam biraz muslera biraz da cuesta hariç. Muslera yı rakibin atakları batırması ve abdül kurtardı cuesta ise topun olmadığı alanlarda gizlendi
Profesyonel bir takımsın sen ama dün öyle bir taktik vardı ki sahada ben izlerken utandım amatörden halliceydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 17:1:49 >
rizenin 9 kişi kalması konyada dzekonun dize basmasını ne güzel unuttunuz öyle ya ne güzel dünya
derbide olası mağlubiyette bakalım kimi suçlayacaksınız
-
Pazartesi beraberlik
Perşembe yenilgi
Pazartesi (derbi) kör dövüşü gibi futbolla beraberlik
fit miyiz?
-
Sürekli kendi bölümünde beni etiketliyor ancak başkalarının kendisine sorduğu sorulara cevap veremiyor.
Türkiye'den ne zaman yurtdışına gittin?
Türkiye'ye en son ne zaman giriş yaptın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 14 Şubat 2025; 17:6:1 > -
Rizeyi yeneriz lemina frankwoski kutucu sanchez osi torreria falan yeter o maça
Diğer ikisine tamamen katılıyorum.6 puan farkını koruyalım bana yeter
sezon sonuda okana güle güle
-
okan yine yatırmış takımı
1.5 uyduruk idmanla rizeye gidecek
-
İnşallah ama sadece okan yetmez, yağlı suratın da gitmesi lazım.
-
Aga tamamda adama sen oynuyorsun diyor elinden geleni yapıyor. Kötü olması başka birşry yerine adam varken oynaması başka birşey. Sağ bek sol bek Kaan Berkan oynadık kulübe de jacobs jelert varken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tehlikenin farkındamısınız ama okan rövanşta takımı ırgat gibi koşturcak sanki turu alabilcek gibi üstüne dinlenmiş fenere karşı derbiye çıkıyoruz
bizim için sonun başlangıcı gibi bu hafta hayırlısı
-
Dün tek sorun ne yazık ki Okan hocanın çorba diziliş ve taktiğindeydi.
Oyunculara da sallardım ama boşuna nefes tüketmiim.
-
Bu futbolla mümkünse son başlasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hala kurtarma ihtimalimiz var. Oyuncu odaklı oynayan bir takımız. Omurga gelecek üstüne yeni transferler gelecek. Şu an tam menerim deplasmanı öncesi hava ile aynı hava mevcut. Oturmuş omurga üstüne hızlı cuesta ve lemina ile güzel işler yapabiliriz. Frankowski de var. Jk kupa maçı sonrası gibi bir dönüş yapabiliriz
Jk maçında da torrik çıkınca maç 5 oldu zaten.
3-5 saat yoktum var mi okani savunan arada kacirdim mi? Utanmazlar gelip birşey yazabildi mi?
Böyle olacak ne yazık ki. O yüzden dün 5 olsun istedim. Gene de ben bizimkilerden bir geri dönüş bekliyorum hocam. Bakalım neler olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2025; 17:32:4 >
Bu takımın tek şansı derbinin ertelenmesi olur.
Yönetimin tff'ye erteleme için başvuruda bulunması şart.
Yoksa perşembe sarfedilecek o eforla derbiyi bırakın kazanmayı, berabere bile kalmamız mümkün değil.
Özellikle son transferler ile bence kadro kalitesi olarak biz öne geçtik. Yedek kulübemiz baya güçlendi. Bundan önce de oyuncular taşıyordu zaten gene oyuncular ile sezonu kurtarabiliriz
-
Getirin oradan Olimpik Lubjana'yı Okan hocam tur geçecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X