kusura bakmayın ama bu takım doğru düzgün pas da yapmıyor, dün ki rezil maçta daha dk 13-14 gibi şişirme top yapmaya başladılar |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7115. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Herkes az maçına odaklanmış yorulacağız diye. Rize fenere gayet iyi top oynadı. Hakem yemese rahat puan alırlardı. Fena yoracak bizi pazartesi. Üstüne az maçında takımın posasını çıkarıp derbiye yorgun argın bir takım çıkaracak kokan.
Azıcık futbol aklı varsa az maçında ilk yarı min 2-0 gibi bir skor alamadığı takdirde maçı salar. Atarsın genç çocukları takılsınlar. Morata Osimhen Davinson falan sakın yorma hiç birisini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan hocayı yazın postalayacaklar başka yolu yok fakat şuan gemiyi terk etmek yok. Şampiyon yapamazsa o leke üstünde kalıp gidecek. Galatasaray'a bir şey olmaz merak etmeyin. Biz kalkmasını biliriz.
-
ınstagram
Forza Cimbom on Instagram: "Bir taraftardan maç sonu pasta tepkisi."https://www.instagram.com/reel/DGDR6TBtR3d/?utm_source=ig_web_button_share_sheet -
Keşke 20 kere oynasak da gurbetçi taraftar daha çok Galatasaray izlese. İsterse 200 yıl olsun senede bir yada hayatında ilk defa Galatasaray maçına giden bir adamdan protesto beklemek saçmalık. Protesto mu isteniyor Samiyen orada 55 bin tane adam 2 haftada bir maçta orada yapsın protestosunu. Hatta tavsiyem siz de gidin bireysel protesto edin hak ediyorlar çünkü.
Mideye gelince de girmeyin o toplara bence.
-
Kokan febe maçına evinde beraberlik dahi alamayıp şampiyonluk verecekse şu saatten sonra, lisansını yırtıp atsın. Fenerin şampiyon olması için ikili averajı alacak şekilde galibiyet alması lazım. Büyük meziyet ister şuradan şampiyonluk vermek
Fener tek stoperle bile 2 maçtır gol yemiyor.
Oyunu çok iyi tutuyorlar, kendilerini hiç kasmıyorlar.
Mourinho tam olarak istediği futbolu oturtmuş durumda.
Derbide bırakın maçı kazanmayı, ikili averajı ele geçirecek ya da genel averaja bırakacak skoru da alabilirler.
Perşembe rotasyon yapacaklar, biz as takımla full eforlu oynarız yine.
24 şubatta yoğun kar yağışı olursa belki derbi ertelenir ve bir şansımız olur.
Aksi takdirde bu iş biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadarkinho -- 14 Şubat 2025; 17:40:3 >
Pastacı badem bıyıklı seni
-
Kendi kariyerini düşünsün bundan sonra. Yazın her türlü gidecek. Şampiyon yapamazsa İran 1.liginde başarılar.
-
-
Muhtar adayı..
-
Gecen hafta da soyledim Fener'i ayakta tutan Dzeko.
Onu cikar takimin nereye dusecegini gorursun.
-
Olmaz mı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi yüzsüzler ben goremedim? Hangi Fenerbahcelilesmis Galatasarayli onlar? Yerel lig basarisini kendine yeterli gören Fenerbahçelilesmis Galatasaray'lilar.
Kimmis o bu rezaletleri midesi kaldıran bakayım ne yazmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Şubat 2025; 17:44:43 >
Takımın önemli bir maçı varken gittiniz doğum günü partisinde sabahlara kadar içtiniz eğlendiniz.
Başımızda hoca olsa böyle bir şeye müsade etmezdi.
-
Şunu her defasında söyledim okan fanları sinyalci troller başıkıza üşüştü kara sinek gibi. Diyorum Okan kıtı Allaha emanet diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ilgaz Çınar dün güzel bir noktaya değindi.
Lemina ilk dönem Skriniar'dan daha fazla süre almasına rağmen hazır olmadığı gerekçesiyle AL kadrosuna alınmadı. Peki sormak lazım Skriniar'ın peşinden koşan siz bunun aynısını onun için yapabilecek miydiniz? Cevap tabii ki hayır. Hazır olup olmaması tamamen bir bahane.
-
ya bir de şu kaan denen adamı ilk 11 yazıp kadro kuranlar vardı
birader siz gerçekten hani zorluk mu çekiyorsunuz ?
gördünüz mü ilk 11 i
kaan, berkan cart curt olamaz, olmaz hatta kadroda tutulmamalı postalanmalı
oluyorsa sürekli bu durumda o kulübün yönetim ve teknik ekibi acil postalanmalı
-
Hocam Ortakoy Ruby'i kapatip sabaha kadar içtiler sarhos oldular. Boyle kepazelik olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X