Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7117. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 121 Misafir (29 Mobil) - 97 Masaüstü32 Mobil
5 sn
142.822
Cevap
372
Favori
2.662.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71157116711771187119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz kendi takımımızı eleştirirken bazıları meydanı boş bulmuş. Aslan parçaları biz gerekirse hocayı, gerekirse yönetimi değiştirir şampiyon oluruz. Sizin 12 yıldır kafanızı kumdan çıkaracak göZünüz yok.
    Bizim kötü oynamamız sizin çaldığınız puanları değiştirmez.
    Unutmayın, hepiniz bir biz bir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buyrun 3 ay öncesi

10 maç
    15 gol

Kazanmak bu kadar zor olmamalı.Rekor düzeyde gol yiyoruz.Yedikçe yiyoruz.Başka bir ifadeyle

Attıkça atıyorlar.
    Durduramıyoruz.

Geldikçe geliyorlar.
    Engel olamıyoruz.

Öne geçiyoruz
    Olmuyor.

Farkı ikiye çıkarıyoruz
    Olmuyor.

Farkı üçe çıkarıyoruz
    Yine olmuyor.

Bir türlü rahat bir maç oynayamıyoruz.
    Bir türlü rahat bir maç seyredemiyoruz.

Neden?

Havamızdan geçilmiyor.
    Sağa sola posta koymak işimiz olmuş.

Hakemlere bir posta
    Mhk'ya bir posta
    Rakiplere bir posta

Biz futbola bakalım.

Bir türlü rahat bir maç oynayamıyoruz.

Neden?

Samsunspor

Adamlar üzerimize üzerimize geliyor.Kendi ceza sahamızda fanteziler deniyor.

Nasıl oluyor .
    Niye oluyor.

Engel olamıyoruz neden?

Spiker

Maçı anlatan arkadaş kendinden geçti bir an.Orgazmın doruklarındaydı.

Neymiş

Rövaşata görmüş.Hemde iki tane.
    Vay anasını

Böylesi olmazmış olmuyormuş.
    Anlı şanlı büyük liglerde bile görülmüyormuş

Acaba neden?

https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-2024-2025-hedef25-ana-konu--158771155-4227#159985028

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen burda da Barış Alper kısmına bakın.

Bodrumspor 0-1 Galatasaray

Aynı

Değişen hiçbir şey yok.Yani iyi giden birşey olmadığı gibi iyiye gidiyor diyebileceğimiz de bir şey yok.

Kötü Oyun

- Niye böyle - diye sorduğumuzda envayi çeşit cevaplar veriliyor.Her hafta değişik bir cevap. Mesela bu maç sonu okan'ın konuşmalarına bir bakın.

İnegölspor'un hocası sanki.

Geçelim!

İyi Oyun

Ne zaman?

Onun da bir cevabı yok.

Geçelim!

Barış Alper

Temmuz ayından bu yana ortada yok.Bir muhabir de bu çocuğa ne oldu böyle diye konuşmuyor. Hocaya da bir soru sorulmuyor.Israrla oynatıyor ama aynı vasatlık devam ediyor.

Bu çocuk iyi oynuyor da biz mi anlamıyoruz.

Ayriyeten

Rakibe dan dun girmeler devam ediyor.Eller kollar durmuyor.Yer yön bilgisi de yok.Yani rakibi itiyorum ,çekiyorum, indiriyorum da ben nerdeyim.

Orta sahada mıyım.
    Ceza sahasında mıyım
    Penaltı olur mu
    Kırmızı olur mu

Hiiiç adam oralı değil .

Hiçbir uyarı almadığı çok net.Takımı yakması an meselesi.

Geçelim!

Jelert

Sorun Ne?
    Niye Oynamıyor?

Diye soracak bir muhabir de yok?

Kopenhag'da banko sağ bek oynayan bu çocuk Ağustos ayından bu yana takımla beraber. Bodrumspor maçında bile ilk onbir çıkamıyor. Neden diye soracak bir Allah'ın kulu da yok.

Geçelim!

Kaan

Yok gibiydi adeta.

Gabriel Sara
    Öylesine geziyor işte.Ne oynadığı belli değil.

Torreria

İdare eder tarzda bir görüntü verdi.Haftalardır çok yük bindi.Bir maçlık birşey ise sorun yok.Düşüş başlangıcıysa eğer sıkıntı büyük olur.

Sonuç olarak uzun bir süredir sağda solda takımla ilgili, hocayla ilgili olumsuz olumsuz konuşup atıp tutanlar var. Bu haftayı daha üç puanla kapattık. Ezmediğimiz rakip kalmadı.Lideriz,en yakın rakibimize beş puan fark atmışız.

Koyuyoruz
    Dönüyoruz
    Koyuyoruz
    Dönüyoruz

Daha ne olsun...

Ne istiyor bu adamlar ben anlamadım?

https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-2024-2025-hedef25-ana-konu--158771155-4427#160084206

• İki ay öncesi
    Sevabıyla günahıyla

Galatasaray 2-2 Eyüpspor

Maç Sonu Analiz

Çok kaçırdık
    Öyle böyle değil çok kaçırdık.
    Bir de üstüne öyle bir kaleci vardı ki rakipte
    Allah Allah

Hadi canım sende!

İstatistikler yıkılıyor.Gol beklentimiz -yüzbin olmuş-
    Vay anasını.

Göçmüş !!!

Savunma yok savunma.Haftalardır aynı şeyleri yazıp söylüyoruz.Takım savunması yok olmuş.

Yedikçe yiyoruz DURDURAMIYORUZ!
    Attıkça atıyorlar ENGELLEYEMİYORUZ?

Hâlâ gol beklentisine bak -bir milyon olmuş- diyorlar komik.He he

Başkan

Koskoca Galatasaray başkanı öyle bir konuşuyor ki...

-O hakemi haftaya da istiyorum-Vermezseniz...

Ne yapacan ya çok merak ettik.

Yeni bir Ali Koç doğuyor.Aslı neyi başarmış da çakması işe yarasın. Abuk subuk işler.

okan

Aciz aciz konuşmalara devam ediyor.Fazla uzatmayalım.Sen bize göre değilsin kardeşim.Yol yakınken...

arda

Uzun zaman sonra oldukça iyi bir ruh hali vardı.Yani o itici, insanları geren,kaba saba bir tip olmaktan uzak bir görüntü verdi. Devamına bakacağız.

Diğer taraftan

Hocalık olarak çok da birşey görmedim bu maçta.Abartılı yorumlar yapılıyor medyada o yüzden söylüyorum.Eyüpspor sıradan bir kulüp yapılacak çok da birşey yok bu takımda.

Berke

Bence ortalama bir kaleci .

Barış Alper

Vasatlığına tahammül ettiğimiz yetmiyor,rakibe yerli yersiz yaptığın fauller yetmiyor,şimdi bir de kendini yere atma sahtekarlığı başladı.Aynen böyle devam.

Jelert

Bir hoca dakika 85'de oyuna niye bir bek alır? Kaç maçtır aynı gevezelik.

Gabriel Sara

O kadar yanlış yerde oynatliyor ki.

GELİYOR GELMEKTE OLAN!

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda çok ciddi anlamda favori.(Mayıslar bizimdir !) gibi romantik romantik konuşmalarla bu işi boşluğa bırakamayız. Hemen şimdi

Hoca Adayları

Aziz Yıldırım Mourinho ile anlaştım dediğinde -Nasıl ya- diye bir tepki vermiştimSonrasında şunu söyledim.Madem böyle bir durum var.

Başkan olsam saniye beklemem hemen getiririm Galatasaray'a.

Arkadaşlarım tepki gösterdiler bana.Dediler ki:

İki sene şampiyonluk kazanmış hoca gönderilir mi?

O günlerden geldik bugüne.

Şimdi diyorum ki

Ben başkan olsam devre arasını beklemem.Hemen şimdi hoca bakarım.Adaylar:

Montella
    Sergen Yalçın

https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-2024-2025-hedef25-ana-konu--158771155-4630#160139704

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt

bu kadar rezil bir galatasaray izledin mi daha once, girelim hadi senin miden kaldiriyor mu?

avrupa fatihiydin avrupanin samar oglanina donmussun, young boys bile dalga geciyor senle.

kaan ayhan kirmizi yedikten sonra az taraftarlarini gormedin mi, bye bye yapiyorlar sana &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

su yukaridaki fotograftan bile cok daha utanc vericiydi. girelim hadi daha neyi kaldiracak midemiz konusalim?

daha neyi konusmayacagiz? tamam yonetimde akrabalarin var da bu kadar da savunmazsin.

ekleme yapacagim: dedigin gibi bu insanlar galatasarayi fazla izleyemiyorlar stadda, ben de yurtdisinda yasiyorum stada gidemiyorum.

gitseydim de utanacaktim bu sonuclardan sonra, televizyondan izledim hala utaniyorum, tiksiniyorum.

bu protestodan bahsediyorum ben, yapan yapiyor, yapilmasi da sart. bak icerdeki ilk macimiz az ile yine. en ufak elestiri protesto olmayacak yine.

cunku milyonluk esseklerin karnini forma alarak doyurmak disinda bir ise yaramayan insanlariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 14 Şubat 2025; 18:47:48 >

• Benden şimdilik bu kadar.Sabır gösterdiğiniz için, tahammül ettiğiniz gerçekten yürekten teşekkür ederim.

Amacım ben ben ben demek değil.

Bütün bu yazılar Galatasaray için yazıldı.

Kanalım yok, sosyal medyam yok,reklam yapmak,para kazanmak gibi bir derdim yok. Popüler olmak vs bizim yanımızdan geçmez böyle mevzular.

Bütün bu yazılar Galatasaray için yazıldı.

Herkese iyi forumlar.

• Son zamanların en kötü oyunu dün gereken cezayı aldı.

Takımın omurgası yoktu ancak yine de hiç birimiz bu kadar kötü bir oyun beklemiyorduk.

AZ'yi elemek artık mucizelere bağlı. Ancak bir mucize olacaksa bunu da yine Galatasaray yapar diyorum.

Diğer açıdan ise elbette dünkü kötü oyun Okan Buruk haterleri için bulunmaz bir fırsat oldu. Transfer döneminin başından beri inişte olan takım dün gece dibi gördü sanırım.

Büyük takımların tarihleri başarılarla dolu olsa da günlük ölçekte bakarsak yüzlerce başarısızlık görürüz.

Örneğin Real Madrid, süper kupayı aldığımız gün itibariyle değerlendirilse bizim gerimiz de olmalı derdik. Ancak tarihi açısından bakınca Real Madrid bir devdir.

Burada taraftarlığı nefret üretmek sananlar bol miktarda var. Her fırsatta nefretlerini kusmak için bahane aramaya da bayılıyorlar. Kelebek gibiler aslında. Günlük yaşıyorlar. O gün işler kötü gittiyse, balıklama buraya gelip rahatlıyorlar. İşler Galatasaray için iyi gittiyse ayrıntılarda dolaşıp oralardan vurmak için aranıyorlar.

Okan gitsin diyenlerin bir de ortak noktası var. Kötü oyunları ve alınan başarısız sonuçların hepsinde tek sorumlu ilan ediyorlar. Bence haklılar bu noktada.

Ancak başarılı sonuçlar alındığında veya iyi oyun oynandığında ise Okan Buruk dışında herkesin başarısı sayıyorlar. En azından dürüst olsalar, başarıyı da tıpkı başarısızlık gibi hocaya yazsalar adil davranıyorlar diyebilirdim.

Başarı da başarısızlıkta hocaya yazar. 2.5 yıllık süreci değerlendirince Okan Buruk Türkiye'de başarılı, Avrupa'da ise vasat sayılmalı.

Hoca değişikliği gibi bir yola gidilecekse de bunun zamanı sezonun bitimidir. Yönetim böyle bir karar alırsa alkışlamadan önce kimi getirdiğine bakarım. Ardından sahada oynanan oyunu izlerim. Sezon bitimine kadar da günlük yaşayanların ipleri ile hiç bir kuyuya inilmeyeceğini bir defa daha ifade edeyim.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Hayır değiliz iki lig maçında da galibiyet gerekiyor. Puan farkının 6'da korunduğu senaryoda bile bu fikstürde bu 'loser' hoca şampiyonluğu verir.

• felsefesever kullanıcısına yanıt
    Rizede puan kaybı + alkmaar'a elenmece üstüne fener derbisi öncesi kokana yallah çekip arda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Okanball idmanı yemeden acil Lemina'dan 1-2 ay boyunca max verimi almalıyız. Erzurumspor'dan gelmiş atletik performanscı adamı hiç etmeden.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Başımızda eşinden ayrılmış, sonradan azmış, 51 yaşında bir andropoz var maalesef. Okan Burun dönemi eşinden önce ve sonra olarak ikiye ayrılıyor Galatasaray'da.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Yallah çekilmediği senaryoda 8 puandan şampiyonluk verip bize yaşatmadığı son travmayı da yaşatmış olur.

• Birisi ben Boca'ya gideceğim der, diğeri Schalke'ye gideceğim der, diğeri takım aldım çalıştıracağım der.

RFS'de puan kaybederiz "statları stat bile değil, konsantrasyon problemi yaşadık" der, gider Ajax'a domalır.

Laubaliliğin resmidir bu arkadaşlar. Stada göre motivasyon sağlayamayan bir hoca var.

22-23 sezonunda o kadar iyi kondisyona sahip olmamızın en önemli sebebi olan adamı "yardımcılarımdan çok maaş alıyordu, takım içi dengeler" diye yollayan bir adam var.

Galatasaraylı topçuların kondisyonundan sorumlu adamlar Erzurumspor, Başakşehir, Bursa'dan gelen adamlar.

Şu listeye bakın bir tane Türk harici, işinin ehli bir adam var mı?

https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray/mitarbeiter/verein/141

Bu teknik kadro ne kadar idman yaptırabilir ki?

O yüzden her Avrupa maçında 10 km az koşuyorsun, ligde en az koşan 2. takımsın.

Bu idmana rağmen "gegenpress" oyunu oynatmaya çalışıyor bir de. 2 aydır pressin p'sini göremedik takımda.

• Disiplinli bir hoca gelirsek bu oyuncu grubunun o hocayı yeme ihtimali çok kuvvetli geliyor bana. Bizi bitirecek şey ancak bu olur yoksa Okan hocanın gitmesi falan değil.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

kaan bilerek kirmizi yedi ki zaten, hata bir kere olur ikincisinde hata olmaz.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bu sezon yemediği bir frikik golü vardı onuda es geçmedi reis

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Durduğu yer + kurdurduğu baraj yüzünden lisansı Florya'nın ortasında YAKILMALI.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Boca juniorsun topçusu hemen korumuş hocasını tabi okan harici kim partilemesine izin versin

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Okan hoca kim bilir ne imtiyazlar, rahatlıklar sağladı bu as oyunculara. Yazın disiplinli birini getireceksin herkesi hizaya çekecek. Çekilmeyeni yollayacaksın. O yüzden şuan olacak iş değil bunlar. Laylaylom mecbur sezon sonunu görmemiz lazım.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Okan hoca Avrupa’da vasat sayılmalı derken ? Vasat kelimesinin anlamından haberin var mı? Elendiğin takımlar Sparta Prag, Young Boys, AZ Alkmar. Üçünün kadro değerlerini toplasan Galatasaray’ın yarısı etmez.

Okan Buruk’un Avrupa perfomansı tek kelimeyle rezalettir. Türkiye şampiyonunun UEFA ilk eleme turunda elenmesi kabul edilemez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 71157116711771187119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.