Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7133. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 139 Misafir (25 Mobil) - 117 Masaüstü28 Mobil1 Android
5 sn
142.808
Cevap
372
Favori
2.661.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71317132713371347135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu moratayı kim neden aldı anlamıyorum

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Evet, size katılıyorum. Ancak herkesin ezbere yorum yapması da ayrı bir konu. Takım fiziksel olarak eziliyor diyenlere gelsin: İkili mücadele kazanma oranında %60’a %40 öndeyiz.

Tabii, cahiller gelmeden söyleyeyim; bunun sebebi 60. dakikadan sonra kapanıp defans yapmamız. İlk maçta 1-1 kaldığımızda ikinci yarıyı domine etmiştik, ikili mücadelelerde 58’e 50 öndeydik. Ama oyun olarak tabii ki 4-1’lik maçla alakası yok. İstatistikler, her takımın oyun tarzına göre değerlendirilmelidir.

Avrupa Ligi’nde en çok topla oynayan ilk 3 takımdan biri Galatasaray. Bu ne demek? Doğal olarak rakip daha fazla koşacak, çünkü topa sahip olan taraf biziz.

Tabii ki bunları Okan Hoca’yı savunmak için söylemiyorum, iki kuruşluk futbol bilgisiyle ahkâm kesenlere cevap olsun diye söylüyorum.

Bana göre Okan Hoca, Fenerbahçe maçı alındıktan sonra gitmeli. Artık olmuyor ve olmuyor.

En azından Avrupa’da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacağız, orada adam akıllı biri takımı oynatır inşallah.

Ha, bir mucize olur, Perşembe günü gider Fenerbahçe’ye 5 atar, o ayrı konu. Ama benim gözümde o durumda bile bitmiştir artık. Elveda hocam...

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 15 Şubat 2025; 17:28:57 >

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Stoperlerden birisi sakatlandı/yorulsa yedeği Metehan.

Ahmet ve Osimhen'e bir şey olsa orada oynayabilecek tek oyuncu Mertens ama farklı bir mevkide 11 başlıyor.

3lü çıkmanın hiçbir anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Şu 3 maç öncesi hoca falan değiştirilmez. Ama şu kötü Fener'e karşı bile acaba dedirttiği için Okan hoca gelecek sezon olmamalı. Bu tarz kritik maçlar öncesinde son 15 yıldır o kadar emin oluyorduk ki.. 'winner' kimliğimizi yırtıp attı adam. Hangi ölüm kalım maçına çıksak ölüyoruz.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Neyse, Burhan’ın takıldığı bir şey yok.

Hoca inatla deplasmanda ligin en çok koşan rakibine karşı Mertens ile çıkarsa...

Harbiden, Fenerbahçe maçından sonra defolup gidebilir. İsterse Alkmaar’a 5 atsın, hatta UEFA Kupası’nı kazansın.

Adamda hiçbir şekilde rakibe göre oyun ve taktik yok, herkesi ne kadar küçük görüyor, akıl alır gibi değil.

Ulan, Manchester City, Real Madrid, Liverpool bile "kendi oyunumuzu oynayacağız" diye körü körüne sahaya çıkmıyor!

Bizim Okan Hoca kafayı yemiş olmalı, ya da kesemediği oyunculardan korkuyor, işini kaybedeceğinden çekiniyor. Başka bir açıklaması yok.

Fakat bilmiyor ki iş işten çoktan geçti. Lig artık seni kurtarmayacak hocaaam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 15 Şubat 2025; 17:28:9 >
  • Sakatmış cezaymış Mertens’in bu saatten sonra hiçbir maç ilk 11 oynamaması lazım. Yusuf Demir’i koy Mertens’i oynatma. Yok bitti işte adam 20-25 dakikadan fazla oynayabilecek kapasitesi yok. Şunu bir gör artık be adam.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Türkiye’nin en çok koşan ve sistemi olan nadir takımlarından birinin deplasmanına giderken... (:

Bu resmen Alkmaar Vol.2.

Bu arada kimse Rize’yi küçümsemesin, Anderlecht’in yapamadığını 15 dakikada yaptılar 9 kisi zor yendiler 120 km kosan bir avrupa deplasmani gibi dusunun.

Okan Hoca için dönüm noktası, tıpkı ilk devrede Young Boys sonrası Rize maçı gibi.

Fakat bu sefer bırak düzelmesini, eğer sahaya Mertens ile çıkarsa kendi fişini çekmiş olur, maçı kazansa bile. Çünkü bu, kafa yapısını değiştirmeyeceğini gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 15 Şubat 2025; 17:33:38 >
  • Bu kadar maçtan sonra hala Günay 11'e gelmezse ben hocaya dair ümidimi iyice kaybederim. Tabii geleceğine dair hiç ümidim de yok. Onu da diyeyim. Yediği golleri falan geçtim, pas verdiği yerler akıl almaz yere uzaklaştırdığı toplarla bile 6-7 olabilirdi maç. Adamın gücü de yok, ata ata gidip rakip forvet hattına uzaklaştırabiliyor. Rezalet bir ayağı var. Hala sinirim geçmedi. Sol ayağı ile uzaklaştırdığı laubali bir top var ki ekranı kırasım geldi. Adam nasılsa arkamda duruyorlar rahatlığı ile oynuyor. Cesaretin yoksa büyük hoca olamazsın, çok net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 15 Şubat 2025; 17:37:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı bizden yana o yüzden

Gs bjk

Gs ts

Gs fb

Tüm iç saha büyük maçlarımız pazartesi oynatıldı

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Adam ayağının tozuyla 2 deplasmana geldi takımda en çok koşan oldu.Adam akıllı idman basmadan tabi ki sakatlarsın

falcao şunun yüzde birini koşmadı

• Ali koç kafayı yemiş şampiyon olamamaktan. Biz onların maçlarında sonrasında tweet atmışız. Yahu bunlar yavuz hırsız hesabı maçtan bir gün önce santrqda devre arasında maç sonu kendilerinin ve bizim maçlarımızda tweet atmadı sürekli. Pessssa

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Zaten lemina istenmesinin bir sebebide budur.okan hoca orta sahaya iki kişi koyup pasla geçmeye çalışıyor yada bu tip orta saha oyuncularını tercih ediyor.istedigi grilish yada paradesye bu tarz oyunculardi.

Pas yollarını iyi kapatan alkmar tarzı takımlara karşı orta sahayı driplingle geçen geçebilen bir lemina bu tip rakiplere karşı bir fark yaratabilir ,onu hocaya bir türlü kabul ettiremedik hep kafasındaki oyuncu tipine gidiyor,sahada yada yedek kulübesinde değişik bir alternatif tutmak pek aklına gelmiyor.

Bilmiyorum orta sahayı driplingle geçmeyi top kaptırma avisindan daha riskli görebilir.

Takımın fizik olarak çok düştüğüne ben hiç katilmadim zaten.belli bir form grafigimiz var düştüğü zamanlar oluyor ama takımın kondisyonu yok bence çok gerçekçi değil.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Herkes hemfikir herhalde Muslera ve Mertens’in ilk 11’de olup olmaması Okan Buruk’un herhangi bir ders alma olgunluğuna sahip olup olmadığını gösterecek. Ama dediğiniz gibi Muslera açısından çok beklenti kurmamak lazım. Ben Mertens olmasın kar sayacağım.

• rize/az alkmaar/fenerbahçe

kiev rigas malmö maçlarını yensen ilk 8 de bitireceksin ve derbiye hazır çıkacaksın ama sen gittin saçma sapan puanlar kaybettin. hadi yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakalım dedik ve az alkmaar geldi. ya adamlar hem fenerle hem seninle oynadı. rakip analizi 0, oyun planı 0, sahada oyuncular arasında fark var. okan buruk un tek bir oyun planı var o da ön alan presi başka bir plan yok. şu maçı 0-0 a bağlasan burda yenme ihtimalin çok yüksek ama sen deplasmanda bile aynı oyunu oynuyorsun. umarım rize maçında mertens barış abdülkerimi dinlendirir.

muslera jelert davinson cuesta eren sara torreira lemina frankowski osimhen sallai çıkarız

• okanın mertens 11 oynatmasının hiç bir mazareti yok

elinde futbolcu yok desem anlarım mesela avrupada oynasın

Ama mertens bölgeinde yapabilceğin tonla aksiyon var

Okan ilk sezon risk almayı severdi ama iş risk boyutunu geçti kör göze parmak oldu

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Okan kendi kendine ihanet ediyor hem korkak hem kafasi basmiyor.

Mertens gecen sene 1-2 mac haric hic 11 başlamıyordu son 30 dk girip ortaligin tozunu arttırıyordu hatta ilk sezon da oyleydi 11 basladigi maclarda dokulunce yedege cekilmisti.

Bu cok barizken inatla 11 başlıyor 37 yasinda adama yuklemedigi is kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Herkes hemfikir herhalde Muslera ve Mertens’in ilk 11’de olup olmaması Okan Buruk’un herhangi bir ders alma olgunluğuna sahip olup olmadığını gösterecek. Ama dediğiniz gibi Muslera açısından çok beklenti kurmamak lazım. Ben Mertens olmasın kar sayacağım.

37 yaşına gelmiş bir adamı 3 güne bir maç oynatıp tam verim alabileceğini sanmak başlı başına bir akıl tutulması zaten. İsmi cismi de önemli değil. Geçen sene Mertens sonradan 11'e dahil oldu, büyük de katkı sağladı.

• Lemina Okan antrenanı yemediği için hazır değil sanırım. 1-2 aya kendini salar. Hazır olur.

• Fulham maçını izliyorum. Adama Traure deli bir asist yaptı. Ama adamda nasıl vücut var. Mübarek badici.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 71317132713371347135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.