Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7132. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 31 Misafir (4 Mobil) - 33 Masaüstü7 Mobil
5 sn
145.768
Cevap
377
Favori
2.717.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71307131713271337134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zamanı Değil!!!

Manyak mısınız siz!!!

Düşünsenize tuvalet ihtiyacınız var.Altınıza yapmak üzeresiniz.

Az kalmış, son saniyeler...

Kapıdaki arkadaş size diyor ki:

Giremezsiniz.

Şimdi olmaz ZAMANI DEĞİL!

Evet yine düştük aynı çukura.

Zaten sürekli aynı çukurun içindeyiz ama herkes düz yolda gittiğini sanıyor.Garip,tuhaf bir durum.

Açalım biraz.

Esas sorun biz kime destek vereceğiz,bu desteği ne zaman geri çekeceğiz bu kararı bir türlü veremiyoruz.

Tıkanıyoruz sürekli!

Geçen sezon

Kopenhag maçları

Sparta Prag maçları (iki maçta toplam 7 gol yedik)

İki tane Fenerbahçe maçı.İkisi de apayrı rezillik.

Var mı itirazı olan?

Senin hocan bir şey yapabildi mi?

Çare üretebildi mi?

Bunlara iki üç maç gözüyle bakmayın.Hepsi büyük bir travma.Aynı zamanda ilerde yaşanacakların habercisi aslında.

Peki bu yönetim ne yaptı?

Şampiyonluk kupasına kadeh kaldırdı.

Peki biz ne yaptık bunun sonucunda Taraftarlar olarak.

Güldük eğlendik hopladık zıpladık.

Yani Koskoca bir hiç!!!

Bu zamana kadar olanları basit gördük, önemsemedik,yola devam dedik Amenna.

Peki tamam!

Sezona baslayacaz bismillah

5-0 Beşiktaş hezimeti

Derken Young Boys rezilliği

Ne yaptı bu yönetim?

Hiçbir şey!

(Bunu da görmedik)

Peki tamam!

Lige başladık.Her gelen Anadolu takımı bize iki,üç atıyor.

Çare üretebildi mi?

Bu yönetim hocayla konuştu mu?

Peki tamam.

Avrupa ligi maçları

Hepsi başka bir rezillik.

Çare üretebildi mi?

Peki Yönetim bir müdahale yaptı mı?

Peki tamam!

Yönetim olarak

Es geçtin, görmezden geldin,

Olur böyle düzelir belki dedin bıraktın.

Ama hiçbir şey düzelmedi.

Geldik devre arasına

Bir takıma hoca alacaksan en uygun zamanlardan biri .

Peki bizim yönetim ne yaptı?

Hiçbir şey!

Devre arasını da heba ettik.

Müdahale edecek her doğru zamanda hiçbir şey yapmayan bir yönetim olursa

Birileri de çıkar der ki:

Zamanı mı şimdi?

Manyak mısınız siz!

Zamanlama peşinde koşmak anlamsız bu saatten sonra.Her geçen dakika daha kötü olacak.

Yani herkes okan'ı hedefe koymuş ve en başta da ben.Ama yönetim yaşanan bu çaresizliğin baş sorumlusudur.

En büyük sorumlular da onlardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 15 Şubat 2025; 16:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Bu veya buna yakın kadro dedim zaten. Bir kaç oyuncu değişebilir. Lemina dünyanın en iyi liginden geliyor ne kadar hazır olmayabilir. Franki de öyle, eren de devamlı oynayan oyuncuydu kutucuda aynı şekilde. Herkes hazır aslında, sahaya sürmemek için bahane yok. Neşteri vurmak lazım. Haftalardır Ortada oyun namına bişey yok. Tam bir kör dövüşü oynuyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Hala mertens allahım kafayı yicem.Mertens senin futbolu bırakmayan aklına tükürüyüm.Keşke bırakacam deseydin

Adamın sahada cesedi çıkacak

yine ilk yarısı çöpe atılan lig maçı geliyor&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Gs başarısız olursa tescilbahçe daima başarılı gibi görünür. Çünkü bunlar tarihlerinde hiç bir zaman Gs seviyesine çıkamamıştır. Ama Gs bir çok dönemde Fb seviyesine düşmüştür. Başarılı gibi görünmelerinin tek sebebi budur. Şu anda 6 puan gerideler. Avrupa liginde de en fazla 1 tur sonra elenip dönecekler ama inanılmaz derecede mutlular. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• hoksi kullanıcısına yanıt

Gecen sene sol beksiz geçirdin, boeyden sonra sag beksiz geçirdin bugunku duruma dustun rezil rusva oldun 4'luyle. ligi cevat hoca da kazanir.

Bu sene de 4'lu ile iki deplasman macini mahvettin.

Bu kadro 3'luden baska bir sey oynamaz. Elinde savunmasi saglam hucuma destek verebilen kenar bekin yok. Nedir bu israr anlamak mumkun degil.

Boey yok elinde. Ne solda ne sagda.

Frankowski net bir kenar beki degil adam kanat bek olmak icin dogmus.

Jakops savunmasi da iyi degil hava topunda egilen savunmaci mi olur? Hucuma zaten cikamiyor. Önündeki kanat hep yalniz kaliyor.

Tek orjinal kenar beki olan Eren. Onun da belli seviyeye cikmasi lazim.

4'lu oynayinca hem oyun kısırlasiyor hem de bol gol yiyoruz. Okan da bu kafada iste anlamak istemiyor.

4'luye dondugu gibi dagildik.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Zerre katılmadığım konusunda anlaşalım. Takım iyi çalışmıyor demeyi anladım da çok koşturulduğu için oyuncu sakatlanıyor gibi bilimsellikten uzak bir açıklama görmedim. AZ maçında benim gördüğüm takım hareket etmekten aciz pas almak için boşa koşmaya bile gücü olmayan bitik bir takımdı. Ha zaten Morata 2 maç oynatıldı diye sakatlandı diyen taraftarın Lemina’yı her maç ilk 11’de beklemesi de ayrı bir çelişki.

Bu kadroda tek degisiklik Lemina Mertens olur Sara one gecer. Haricinde guzel is yapar.

bekimiz yok imkansiz 4 lu sistem hele alinan bu oyunculardan sonra.

Morata sakatmis , beter olsun okan hoca ve yönetimi osimhen moratayi bir turlu izliyemedik .

Artik bay orada oynar.

yunus da donuyorsa donsun alkmaar macinda

Sallai formda yanlız.mwrtens diye ısrar etmenin anlamı yok.yedekten giripte katkı verebilecek bir oyuncu mertens.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

buyuk bir yanilgi var yalniz.

IKILI MUCADELELERDE ALKMAAR MACINDA BILE 60 40 ÖNDEYIZ

ayni sekilde kosu mesafesi takim stiline bagli eger kapanip canakalle gecilmez oynarsan tabikide daha cok kosucaksin, gs topa en fazla sahip olan takimlardan avrupa liginde tabiki daha az kosucak zaten mantik disi topla daha fazlöa kosmasi .

ikili mucadelerde fizik kalite ortaya cikar ve orada ezdik INANILMAZ OLSA DA evet alkmaar macinda bile ezdik

• Morutan sakatlandı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kaç 90 dk daha oynatacak acaba

Takımın yorgunluktan uzun top dışında oyun planı yok.

İlerde 75 milyonluk Nijeryalı Usain Bolt var koşar durur zaten.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Onlar sayılarla yalan söyleme maalesef.takimda dizilim hatası var,rakip orta sahada üç dört kişiyle topa basarken bizim oyuncularimiz daima eksik kaldı.

Saranin kaptırdığı topa bakınız karşısında üç dört rakip oyuncu var,bunun gibi bir çok pozisyon oldu.buna ikili mücadele demiyorsun ama adamlar baskı yaparak hata yapmaya zorlamış ve kritik yerde topu kazanmış.bunlar tam olarak pas hatası olarak düşünülemez dizilimle ilgili durumlar ama kayda ikili mücadele olarak geçmez o ayrı konu.

Rakip santrofor hariç orta sahada topu istediği gibi kaptı ve istediği kadar atak yaptı.

Bazi futbol yorumcuları bunu kondisyonsuzluk,takım çalışmıyor olarak açıklamış😁 ben buna katılmıyorum,kondisyon sorunu değil taktik ve dizilim hatası.

Beklediğim 11 bu işte. Belki kutucu yerine sallai olabilir adam formdaydı az maçında. Kutucu dinlendiği için onu tercih etmiş olabilir ki o da formda baya aslında

Belki mertens yerine sakatlığı geçtiyse yunus denenebilir ama hiç o topa girmedi şu ana kadar

Şu an takımda mertens in yerini doldurabilecek futbol bilgisine sahip 2 adam var. Sara ve yunus. Yunus bence 1 adım önde çünkü daha yetenekli saradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Şubat 2025; 17:1:41 >
  • Malum camia 1 yalanı 40 kere söyleyerek gerçek olmasını sağlama derdinde

• İlk devre moraller düşük olduğundan biraz zorlanırız ama ben toparlayıp maçı alacağımızı düşünüyorum. Bu takım omurgasından 2 adam eksildi diye memiktaştan 5 yedi sonrasında sara ile beraber bir şekilde toparladı. Gene toparlar. Sezon sonu da gereken aksiyonlar alınır

• defaulticus kullanıcısına yanıt
    Ne morali düşük olması kahkaha atıyorlar. Umurlarında bile değil 3 yiyip dönseler ne olur sallamazlar. Nasıl olsa tribünde aşkım olayım kitle var ne kitlersen kitle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

O sahaya çıkınca belli olur hocam. Sahada taktiğe karşı umutlar tükenir gene mi 4-5 yiyeceğiz diye düşünür oyuncular

• Bu takım ne zaman avrupada maç kazansa o zaman dikkat edin hepsinde fizik olarak iyi bir seviyede olması sayesinde kazanmıştır. Bunu başaramıyorsan oynatmak istediğin taktik yaptırdığın antrenmanların karşılığında netice alabileceğin bir taktik değil demektir. Oynattığı oynu sevmesen de tazminatöre bak mesela defansif oynatarak bir şekilde bunu kotarıyor. Kendinden iyi fiziğe sahip takımları kontra oyunlara zorlayarak anca gol yemeyi beklersin. Bunu ne yazık ki 3 senede anlayamadı. Taktiğinin tsl de tutmasının sebebi de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Şubat 2025; 17:18:44 >

Her şeyi geçtim kaledeki tehlikeyi görüyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 71307131713271337134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.