fenerden transfer calimi yemis olmak degil plansiz sekilde saga sola saldirmalari kahrediyor beni. bu kulube acilen bir sportif direktor lazim laz muteahhitlerin yapacagi is degil bu. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7130. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: naak98Okanda alkmarı eleyecek kapasite yok. Kendini bir cacık zannedip eleyebilirmişiz gibi as kadro çıkaracak derbi öncesi osimhen sara falan eli bacağı bırakacak olan olduğuyla kalacak.
Eleyemez tabi. Ama rotasyonlu kadro olayina katilmiyorum. Bu takima dinlenmek falan yaramiyor. Sadece gevseklige yol aciyor. Gorduk iste Adana macinda dinlendiler guya. Dogru durust antenman yapmiyorlar mac yapsinlar en azindan iyi bir takimla. Fener macina hazirlik olur. Hem zaten sizi bu macta dinlendirecegiz derse maca bile gelmeyip partiye falan kacabilirler.
-
Üstat, olan oldu.
Ben yüzlerinin gülmelerini olumsuz bakmıyorum.
Önce rize sonra fener maçlarında kötü sonuçlar gelirse isteseler de gülemezler.
Çok birşey kalmadı. Göreceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Frankowski bugün yapılan antrenmanda yer almamış diyorlar. Böyle bir şey varsa çaycı daha ilk günden yemiş adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 15 Şubat 2025; 14:47:17 > -
İki ucu b.klu değnek durumu var maalesef bizi bekleyen. Okan şu an gönderilirse şampiyonluk sıkıntıya girer yeni hoca düzen kurana kadar. O yüzden sene sonuna kadar Okan'la gidilecek belli ki (Belki fb'ye yenilirse işler değişir). Ama Okan'la devam edilip fb'yi de yenerse ve şampiyon da olursa bu sefer de Okan'la devam edilecek kesin. Kimse şampiyon olsa da yollar ayrılmalı demesin ben de katılıyorum buna ama art arda 3 sene şampiyon olmuş hem de 3 sefer de fb ile yarışıp kazanmış hocayı bu yönetim gönderemez. Ya şampiyon olmayacağız bu sene ve Okan'dan kurtulacağız ya da şampiyon olup seneye şampiyonlar liginde rezillik üstüne rezillik yaşayacağız. En kötü senaryo da sene sonuna kadar Okan'la gidip sonunda şampiyonluğu da kaybetmek olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 15 Şubat 2025; 14:49:37 > -
ismail kartalla dalga geçtik çok bu ondan beter çıktı valla, 2 senedir sağ sol bek yok takımda yedeklerini bile kiraya gönderdi berkan ve kaan a yer açmak için 1 sene arayla dejavu yaşattı bize bu kadar çapsız işte
-
Ekstra izin vermiştir tek başına geldi ailesini alıp gelmek içindir
Sakatlık akla gelmez diye düşünüyorum adam 5-6 senedir sakatlanmıyor gelir gelmez sakatlanacak idman bile yemedi
-
Medya ve gazeteciler yorumcular satın alınmış. Hepsi için demiyorum çoğu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tribünlerin Az maçında ve sonrasinda net tepki koyması lazim okanı göndermek için sucuk ekmekçiler bunu yapmaz
Okan ve malum oyuncular çok üzülüyorlar ya. Az maçı sonrası bence tüm tribün alkışlasın takımı. Her yenilen golde de muslera ya alkış yapılsın.
Aynen. Bende arada bakıyorum hiç kimse sesini çıkarmıyor. Okan Buruk'a sadece yanlış yaptın diyorlar onun dışında her şeyi bağıra çağıra eleştiriyorlar.
UltraAslan grubu zaten Özbek'in himayesi altında. Başka bir yönetim ve yabancı hoca olsaydı ortalığı yangın yerine çevirirlerdi.
Spor Gecesi denilen programa bakın Gökhan Dinç isimli yorumcu sanki Okan Buruk'un nüfusuna girmiş gibi. Adam ne hata yaparsa yapsın olur böyle şeyler, ligde çok başarılı vs diyor.
-
Yani şimdi ben senden davacıyım.
Tam ben bu yönde bir yazı yazacakken.Olacak iş değil bu senin yaptığın.Kabul etmiyorum.
Antrenman fotolarini gordum de masallah herkes yine cok mutlu cok egleniyor kahkahalar ucusuyor. Biz sinirden kafayi yedik 1.5 gundur hezimetten sonra hezimeti yasatanlarin keyifler gicir. Dingonun ahiri diye bosa demiyoruz.
Sivas macindan sonra bu takimla gurur duyuyorum yazmistim her mensubu hayalkirikligi mevcut durumda. Ancak Fener macinda kotu bir sonucta bu taraftarin gercek yuzunu gorurlerse sasirmasinlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 15 Şubat 2025; 15:9:54 > -
fener Maçı dahil.. Önümüzdeki 3 maçı kazanırsak bakalım Buralar nasıl olacak..? benim esas yandığım nokta.. bu azi Az alkmar denen amatör takıma nereden baksan düzgün bir kadro ile bir iki tane rahat atarız.. Ahlar vahlar arasında da eleniriz.. o kötü olur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama bir cevabım olacak!
Hoca değişikliği, belki yönetim değişikliği vs vs
Frankowskide varmış antremanda
-
floryada yüzler gülüyor, okan hoca yüzünüz hep gülsün, etrafımız sarılır düşman bizi zayıf görmesin tarzı söylemlerde bulunmuş, bol bol gülün uyarısında bulunmuş. oyuncular ise ibreyi tersine çevirmek için her şeyimizi verec şaka şaka
-
Akşama klein'a mı gidelim yoksa blackk'e mi diye aralarında tartışıp gülüp eğleniyorlardır. Bu tayfadan bir cacık olmaz. Çaycıyı da yanlarına alıp sabah akşam içsinler sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 15 Şubat 2025; 15:15:57 > -
Dinlensinler diye çıksınlar demiyorum zaten bana kalsa alkmar deplasmanından koşarak dönsünler. Bu adam az alkmaar maçında umudu kesmedik falan diyor bomboş koşturacak sakat verdirecek derbi öncesi.
-
Geçmiş olsun kafasına koymuş az maçında yoracak oyuncuları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X