Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7144. sayfa)

5 sn
146.083
Cevap
376
Favori
2.724.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71427143714471457146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O adam bu sene icardi değil yunus tu. Bütün takımı birbirine bağlıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi iddaa bedava para dağıtıyor akşama yine.

100.000TL'ye 20.000TL veriyor hiç bir ticaret veya bankada 90 dakika da %20 kazanamazsınız.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Ofsayta düşme kardeşim dur

Bu arada futbol barbar sporu hiç sevmem bir olalım diri olalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En çok ne koyacak biliyo musunuz ?
    Turu geçecek futbolu ve golü planlayacaz belki ancak maçın içinde bir 5 dakka konsantrasyon eksiğinden gol yeme alışkanlığımızın önğne geçemeyecez araya 1 tane tıklıcaklar ondan sonra ayıkla pirincin taşını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

juve maçı gibi maç cumaya sarkabilir bu seferde menerliler iptal olmasın diye zırlar tff'nin 72 saat kuralını birden unutuverirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 16 Şubat 2025; 13:4:54 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Bence hiç bilmiyordu zaten. Ekipteki kondisyoneri, analisti vs iyiydi takıe düştü kel göründü. Hayatında kıs abir yd tecrübesi ile ne bekliyoruz hocam. Arda Turan bu takımın başına elbet geçecektir. Adamdaki deneyim kimsede yok. Kim Simeone, Henrique ile idman yedi hayatında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 16 Şubat 2025; 13:5:20 >
  • Şu Az'nin hocayı beğenen var mı başka?

• Az maçı günü yoğun kar yağışı olacakmış birde zeminj kaybedersek liderlik elden gider. Pas oyunu yapamayız.

• Arkadaşlar bir çok İtalyan arkadaşımla muhabbet ederiz futbol hakkında. İtalya'dayım.

Dün bir tanesine gösterdim skoru, inanamadı ilk başta. Sonra açtı telden Fenerbahçe - Anderlecht maçını gösterdi güldü.

Bu işin boku çıktı afedersiniz.

Avrupa başarısı yoksa benim lig şampiyonluğu gerçekten artık umurumda değil.

Neden lig şampiyonu oluyoruz? CL'ye direk gitmek için. Veya güzel bir para kazanalım diye.

Harcama kardeşim o kadar para o zaman. Harcıyorsun da ne oluyor? Bir başarı var mı ortada lig haricinde? Gelen geçen tokatlıyor.

CL'ye gitsen ne olacak? Tokatlanıp geri döneceksin. Rezil olacağına gitme daha iyi.

Valla önümüzde 3 maç var. Rize - AZ - FB.

3 Maçı da kazanmamız lazım. Hadi FB maçında kaybetmemek başarı diyelim.

Haricindeki sonuçlarda Okan ve avareleri (Yardımcı t.direktör, kaan, berkan, efe akman, ayhan akman, yönetim, bazı futbolcular: jacobs, cuesta, muslera) gitmeden takım umrumda olmaz. Her sene 3-5 bin liralık yazları store'den ürün alıyorum. Ofiste kullandığım not defterim, kupam bile sırf İtalyanlar görsün diye aldım, hepsi Galatasaray'ın lisanslı ürünleri. Türkiye'de iken Ankara'da ikamet ettiğimde Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile olan maçlarına da giderdim. Bize bu mu müstehak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 16 Şubat 2025; 13:25:28 >

• Hiçbirimizin bu klüpten bir tek fayda görmüşlüğü, para kazanmışlığı yok. Sevdiğimiz için destekliyoruz. Ama yönetimde bulunanların bazıları belki de güzel parlar götürüyorlar, gerek transferlerden gerek komisyonlardan. Ve onların iş bilmezliği, beceriksizlikleri ve açgözlülükleri yüzünden biz burada üzülürken onlar yine güle oynaya klübü yönetmeye, mutlu pozlar vermeye devam ediyorlar. Biz enayiyiz yemin ediyorum ki.

• Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

Ya en basiti Okan Buruk senede 3M eur götürüyor en ufak bir üzüntüsü var mıdır sence??

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Utanır mı ?

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Muhtemel senaryo

Bizimkiler yırtınacak, ilk yarı 2 tane gol atacağız. İkinci yarı ya Okan aptal aptal değişiklik yapacak, ya da bizim kova içeri alacak, ya da mario boyundaki 1.50'lik cuesta kafa golü yedirecek, sonra bizimkilerin morali bozulacak, maç berabere bitecek. Sonra bizim davarlar gece kulübüne eğlenmeye gider, FB'de tıklatır bir güzel. OHhhhh

• Hadi artık toparlanın yarın maç var. Bu takım bir şekilde td desteği çok az olarak 2 sene şampiyon olan takım bu sene de 6 puan önde. Hiçbir şey bitmedi önümüzde 2 maç var kritik. Bunları aştık mı önümüz açık. Gene aynı şekilde omurganın olmadığı memiktaş kupa maçı sonrası toparladık burada da toparlarız yeter ki isteyelim

#konsantrasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Şubat 2025; 13:32:35 >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Nerdeee..... Maç çıkısı yardımcısı ile Tinder'dan kaydırma yapmış olabilirler hatta veya Instagram'dan 180 model kızları eklemişlerdir. Stres atmak lazım değil mi?

• Avrupa'da başarı istiyorum

En azından Avrupa Liginde çeyrek final, CL'de son 16, veya konferansta yarı final falan oynayalım.

Kulübün uluslararası arenada polülerliği böyle artar. 90 milyonluk, yarısının da psikolojik sorunları olduğu ülkede şampiyon olmamız kimsenin umrunda değil &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 16 Şubat 2025; 13:35:9 >
  • Utanır mı ?

• Utanır mı ?

• Bu vizyondaysan sen ben final istiyorum, final pastası vs diyemezsin aga. Giymeye donun yok kürkünen gedeyon meaşallah derler adama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 16 Şubat 2025; 13:41:46 >
  • Yunus muhtemelen Haziran'da FB'ye geçer, açıklanır yakında.

Yunus'un 2-3 maçtır ortada olmama sebebi sakatlık falan değil, menajer oyunları.

Yunus büyük hain çıktı.

• 
Sayfa: önceki 71427143714471457146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.