Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7146. sayfa)

5 sn
149.096
Cevap
380
Favori
2.766.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 71447145714671477148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efe akman ın pişme şansı yok çünkü kronik torpilli çocuk gittiği her yerde kendi bokuyla oynar. Buruk amcası ve ayhan babasıyla takılıyor işte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • normalde fenerin maclarini izlemiyorum hakem katliamindan dolayi sinirim zipliyor fakat derbi oncesi fbnin oyununu analiz etmek ve bizi yener mi yenemez mi anlamak icin 10-0da kazansalar sonuna kadar bakacam

• SarıSarman kullanıcısına yanıt
    Ardından yorumunu ve analizini paylaşırsın hocam buradan

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

aslinda gecen gun avrupa maclarina bakmistim biraz morinyo klasik geride bekle hizli cik taktigini uygularsa ve bizde 3lu cikarsak muhtemelen yeniliriz. Ama okan akilli davranir 4lu + 2 6no cikarsa buyuk bir hata yapmadigimiz surece gol yemeyiz ama gol atmakta baya zor olur 0-0a yatmak bile mantikli geliyor bana alkmaar macindaki skordan sonra

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 atarr fb

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Kasımpaşanın fenerden puan alması doğa olayıdır

Kazananın belli olduğu bay geçilen bir haftadır

ASLA VE ASLA PUAN ALAMAZLAR

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

38 yaşındaki mertensle ön alan presin tek oyun planınsa orta ölçekli avrupa takımları gelip basıyor sana

Ligde zaten takım yok 10 kişi kalıp yendiğimiz sivas maçı maçı...Hocanın en büyük yanılgısı oldu.

Adamlar ligin en az koşan takımıydı 9 kişi kalsakta yenerdik.

Arkaya iyi savunmacı koyarsın takımda fizik olarak rakiple eşleşince başabaş oynarsın.

Pres yapmayı geçtim...takım köpek gibi yorgun olduğu için topu ileri vuruyor sonra ileri çıkarken hop atak yiyoruz.

Bu yorgunluk işini çözmesi şart

Rize-Az-Fb maçlarında sezonun gidişatı net belli olacak.

• kasımpaşa puan alsın, bırak 1 haftayı 15 gün banlarım kendimi.

Fb'nin bize karşı çok net avantajları var.

İlki hava topu avantajı özellikle nesrin kiminle eşleşecek belli değil...vurduğu serseri toplar buyuk tehlike

Ceza sahası dışında 2'nci topları savunmamız lazım...İlk topları yüksek ihtimalle alamayız.

Yarmolenko bile kafa vuruyorsa epey işimiz var.

Diğeri dzeko'nun bağlantı oyunu eğer buna izin verirsek kostic'e çıkarırsa çok net ortalar açıyor...Pozisyon yaratmama şansları yok.

Amrabat stopere geçince daha rahat top çırkamaya başladılar...3-4-1-2'yi düzgün bir şekilde oynuyorlar

Bizim gibi ecis bücüş değil herkesin bölgesi belli...Bu yüzden kompakt görünüyorlar.

Mourinho'nun dönemi geçmesine rağmen fiziksel ve sert takım yaratma konusunda usta.

• Fadeout kullanıcısına yanıt

Hava toplarında tek iyi adamımız Nelson'du o da gitti.

Ciddi savunmasız durumdayız. Orta denemelerine engel olacak ekip kenardaki oyuncular olacak. Galatasaray'ın solu çalışmıyor hiçbir şekilde. Jakops korner atılırken eğiliyor. Rakibi orta açarken rahatsız etmiyor. Jelert taciz anlamında çok daha iyi Jakops'tan. Sağda zaten orijinal bekin yok. Öndeki adamlar arkaya yardım etmezse dağılırız bu kadar net.

• İş işten geçmiş daha yeni kaleci bakıyorlar. Vasat kaleci performansıyla Avrupa'da başarı gelmeyeceği barizdi. Kadro mühendisliği bu sezon tamamıyla facia.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fener akşam maç yapmayacak ki pilot kulübüyle antrenman organizasyonuna çıkacak. Anderlect maçının tekrarını izleseniz daha iyi fikir edinirsiniz.

Efsane ötesi bir yorum.Rakip analizi ancak bu kadar isabetli yapılır.Tebrik ederim.

Ben maç zamanı geldiğinde değinecektim ama o güne kadar çok var.Bahsedilecek birkaç detay daha var.

Bu güzel analiz için tekrar teşekkür ederim.

• Fenerpaşa Kasımbahçe maçını izlemeye gerek yok. Kurtlar vadisi Cahit bile Kasımpaşadan iyi oynar

Lemina-sara-torreria çıkarsan dzeko etkinliğini kesersin.Bence böyle çıkarsak bizim orta saha daha üstün olacağını düşünüyorum.Lemina 2 sezon önce fred pldeyken her zaman fiziğiyle üstünlük kurdu karşı karşıya geldiklerinde

Muhtemelen sanchez tutacak nesiyriyi.

Fenere karşı avantajımız stoper tandemi hantal.Özellikle barış,osimhen,yunus frankowskinin pasları ile defans delici koşularla pozisyon deniyecektir.Frankowski çarpraza mükemmel pas atıyor

Keşke morata olsaydı ilerde top saklama konusunda mahir olduğunu gösterdi.Ben olsam sallai kullanırdım o rolde derbide.Kutucu hamle oyuncusu olmalı yorulan geri çekilen fenere şutları ile maçı çözebilir

Elde olan iyi hava hakimiyeti olan nelssonu yollayıp cuesta çeken çaycı senin yapacağın işin

• Kusura bakmayın da bizim ligden de bizim takımlardan da bir cacık olmaz. Hem Samsun hem de Eyüp maçlarına bakıyorum. Ne tempo, ne taktik bomboş. Zaten sürekli oyun duruyor.
    Olmaz bu ligden maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astrofizikçi kullanıcısına yanıt

Kaleci bakmaya başlamaları bile olumlu bir şey hocam. Taraftar bu kadar baskı yapmasa isyan etmese 1 yıl daha uzatacaklardı kontratını.

• Fenere karşı Moratanin yokluğunda forvette Yunus Osimhen ikilisi oynarsa iyi olur. Ortayı Lemina Sara Torreira yapmalıyız beklerden frankowski ve barış deler zaten feneri

Ekstra önlem almaya gerek yok neysriye top tasimalarini engellersek orta sahayı tutup kağnı defanslarini deler geceriz

• Kasımpaşa 1953 den beri feneri yenememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akdogan33 -- 17 Şubat 2025; 11:32:43 >
  • 
Sayfa: önceki 71447145714671477148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.