Rizespor maçı öncesi çaycının yapacağı açıklama kesin böyle bir şey olur. ![]() |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7129. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yoğurtçu ali yok onu ellerinden aldık yok bunu aldık diyip duruyor
Dikkat et derbide başka bir şeyi alma eline
-
Bi bilsem üstat.
İnat da inat.
Hayır, herşeyi geçtim. Az maçında takımın yarısı yok. Top çeviren adamlar da yok. İnat etti adam 3412 ‘de. Benim için film burada bitti.
Bir teknik adam mevcut koşullara göre rakibe göre diziliş belirlemiyorsa iş yoktur onda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla bu olur. Pozitif falan ben beğeniyorum der belki, seviyorum der. İyi insan der, hobilerinden falan bahseder duruma göre. Senin ben teknik direktör diye ...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım şu rezil maç kar yağışından dolayı ertesi güne ertelenmez. Bu çaycı yedeklerle falan çıkmaz maça. Oyuncuları derbi öncesi 2 gün üst üste yorar.
-
-
Koyunları gütme operasyonu.Twitterda hüüğğ florya kalbinden hüğğğ mavi gözlüm modundadalar
Derbide kazanamazlarsa görürüm ben şikrinyar ve taliscanın bilumum değerlerine nasıl sövdüklerini
-
okan zaten avrupadan elenicek elendi hatta bence transfer sezonu başlamadan şampiyon olınca gönderilmeli. ben açıkçası tekrar pişip gelmesibi isterim cünkü td kariyeri cok iyi başladı bana kalırsa trde. açıkçası burdan ayrılınca ismail kartal gibi kimse umursamayacak mı yoksa avrupa takımına gidebilir vr herhangi bir ligte şampiyonluk alır mı meçhul ama suan cok ds kötü ayrılmadan sezonu tamamlayıp gitse iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani okan pazartesi günü bekim yok orta saham yok diyip yine taraftarı cinnet geçirme aşamasına gelmesine rağmen berkan-kaan-mertens-muslera çıkartırsa yazıklar olsun
Berkan-kaan-mertens-musleranın şu anda oynamasını gerektircek hiç bir sebep yok.Yerlerine adamlar alındı.
-
Walla bence 3lü ya da 4lü savunmanın her ikisini de oynayabilir takım daha da doğrusu 2 seçenek için de çok uygun oyuncular yok o nedenle ikisinde de eş değer zaaflar yaşar.
Asıl önemli konu orta saha göbek kurgusu. Burada da sakat falan değilse ilk önce Lemina yazılır. Torreira dan da Sara dan da çok daha önde olduğundan eminim zaten PL istatistikleri yeterli. Lemina Tor Sara olabilir (ki en mantıklısı bence) ya da Lemina Tor Mertens olabilir bilemem ama Leminasız göbek her zaman aşırı yumuşak kalacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 15 Şubat 2025; 14:32:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakaret etmeden elestiri yapabilecek zeka kapasitesine sahip olmamaktan oluyor bunlar hep.
-
Ne gülüyon la çaycı
Ölüm kalım maçında ölecen diye yine keyfin gıcır
3m maaşı bende alsam tabi hiç bir şeyi takmam
-
Sağ sol bek yerine daha beslinin kanadına uygun frank alındı.osimhen varken morata alındı.morata tarzı oyunvuyu rotasyon için almassin.
Genel mantık çift forvet oynamak planlanarak bu transferlerin yapıldığı.
Osimhenin cezalı olduğu but maçta bile üçlü savunma çıkınca bu düşünce bence doğrulandı.
Okan hoca büyük ihtimal üçlü savunma ile devam edecek.
Bizde bir dayatma yok.
Adana maçına çıkarken de yazdım. Adamın yürüyüşünden anlarım ben. Sanki üstünde ağırlık var, bıkmış, oynamak istemiyormuş gibi halleri vardı. Bugünkü açıklama ile bunları dolaylı yoldan dışarı vurdu
Şu tespit var ya.
Bunu yapabilecek o kadar az insan var ki!
Bir ekleme yapmak istiyorum.
Sen bu tespiti Kaan üzerinden yaptın ve doğruydu da.
Ama diğer oyuncularda da var maalesef.
Peki bunun sebebi ne?
Bu konuya da ciddi ciddi bakmak lazım.
Hani derler ya
Aynı şeyleri yaparak faklı sonuçlar beklenmez!
İşte o hesap
Oyuncular kadroya bakıyor.Taktiği ,dizilişi görüyor.
Sonrasında tüm oyuncular kendi payına diyor ki
Yine mi aynı oyun
Yine mi aynı taktik
Yine mi ben yanlış pozisyonda oynayacam.
Yine başarısız olacağız!
Bunları düşünürler.İste o senin gördüğün ruh halinin sebeplerinden biri de bu.
Yoksa sahaya çıkan her futbolcu; o yeşil sahaya çıkarken ,o taraftarı karşısında görürken çocuklar gibi sevinir
Oyuncular herşeyi bilir ama ses çıkaramazlar.Çıkıp oynamak zorundalar.Ama iç dünyaları karma karışık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada su hale geldikten sonra Ali Koc da konusur, Serdar Ali Celikler denen utanmaz da konusur, Alkmaar'in kaptani Clasie de 5. golu atmaliydik diye konusur. Icinde azcik ruh kalmis hoca ve takim su laflari onur gurur meselesi yapar Alkmaar'i eleyemiyorsa da cikar catir catir oynar kazanir en azindan donlarina ettirir ustune Fener'i yener Turkiye'nin en iyi takimi biziz der. Rize maci guzel bir gosterge olacak oradan sinyali aliriz Alkmaar ve Fener maclarinin nasil gececegine dair.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 15 Şubat 2025; 14:37:47 > -
Okanda alkmarı eleyecek kapasite yok. Kendini bir cacık zannedip eleyebilirmişiz gibi as kadro çıkaracak derbi öncesi osimhen sara falan eli bacağı bırakacak olan olduğuyla kalacak.
-
UTANMAZLIK
-
3 temmuzda yönetimden niye apar topar kaçtın ali?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 15 Şubat 2025; 14:40:39 >
Bende bu gorusteyiz maalesef.
Şimdi kaana kirmizi gördüğü için fatura kesilmeye çalışıyor ama ilk yarı zaten maç beş olurdu.
Şu top adamın ayağına falan dolandı,Muslera'nın o girişi falan kırmızı olmadan kurtulmak buyuk şanstı mesela.ilk yarı yine iki kaleciyi geçen topta çizgiden çıkarıldı.takimin macrltaki tek basarisi ilk yarı beş yemememizdi
O işin faturası okan hocada.kimse sadece futbolcuları suclamasin.
Ha Okan hocam bir daha olmayacak falan demiş.hocam zaten eleme maçı yapıyoruz daha maç yok Avrupa'da.adamlar zaten ilk maçı farklı kazandığı için burada ortada oynayıp maçı bitirecekler.risk almazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X