Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (12 Mobil) - 18 Masaüstü12 Mobil
5 sn
149.917
Cevap
383
Favori
2.790.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74147415741674177418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiden iyi hocamız kötü kadromuz olurdu.

Şimdi iyi kadro kötü hoca var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbide Nesri en az 2 kafa golü atar bir tane de Dzeko atsa min 3 yeriz. Belki Osimhen 1 tane atar 1-3 biter.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Basimiza is aldik demistir. Nereden oynattik su Gunay'i diye.

• zotacing kullanıcısına yanıt

NASIL YOK YA? İLK MAÇTA 4 TANE YEDİREN KİMDİ?

• Takımın hali içler acısı ne bir taktik var ne form var oyuncularda şampiyon olsak da gitmesi lazım okan ın böyle teknik direktörlük olmaz

Okan hoca kötü. Hiç iyi durumda değil. Bu sezonun başından beri iyi oynadığımız maç sayısı en fazla 5'dir.

• Vdtgl kullanıcısına yanıt
    Hocam allah aşkına açın bakın test edelim herkes sonuna kadar dinlesin kıt okanı. Herhangi bir teknik kelimeyi not edelim sorunudur, artısıdır, eksisidir vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okan hocamızın manchester city'de elendi olabilir böyle şeyler diyip aradan sıyrılmasını bekliyorum  

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Oynayan 2 adam.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Sanki ters bastı bir pozisyonda ondan çıktı gibi geldi bana ama bakalım artık

• Oyunculara tek tek kızmayacağım ama gamsız Demirbay ve yetenek fakiri Berkan bu takımın orta saha rotasyonunda sondan iki isim olmalı. Eyüp ve Gökdeniz bunların önünde olmalı.

Benim hayalimdeki Galatasaray bu değil. 80 milyon Euro'luk maaş bütçesi bunu oynayamaz.

Topculara bu parayı vereceğine tüm teknik ekip ve altyapıyı yenile, en fazla 10 milyon Euro tutar. TEKNİK EKİP teknik direktöre bağlı degismemeli artık. Dünyada en iyi kimler varsa bulun getirin.

Ben artık kondisyoner olarak ERZURUMSPOR, BURSASPOR kökenli adamlar görmek istemiyorum.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

GUNAY OSIMHEN SALLI 3 ADAM.

• Barış'ı her izlediğimde biraz daha şaşırıyorum güreşçi veya kısa mesafe koşucusu olacakken futbolcu olmuş. Üç kişinin içine girerken ne düşünüyor acaba merak ediyorum.

• waybe kullanıcısına yanıt

Jelert'i de yazarım oraya. Önde arkada basmadığı yer kalmadı, adam adama yapıştığı hiçbir topu kaybetmedi. Sadece arkasına uzun atılanlarda sıkıntı yaşadı, o toplarda da patlamayan adam yok zaten.

• Ali koç ve acunun karanlık oyunları bunlar. Tur yüzde yüz gs nin hakkıydı.

• onur2034 kullanıcısına yanıt

köyferansta sanki realmadridle oynadı dangalağa bak

• Kadro değerini sallayın asıl yıllık verilen bütçelere bakarsak çok daha trajik bir tablo ortaya çıkar. Osi-Icardi-Morata üçlüsü senelik bir 25 milyon alıyor/alacak. Alkmar da 2 milyonun üzerinde (2 milyon da çok ama neyse) para alan adam yoktur eminim.

• onur2034 kullanıcısına yanıt
    Hadi oradan ben sana doğruyu yazayım
    Çöp avrupa liginde son saniyede tek averaj farkla sonuncu olarak Play offa kalmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kulübeyi yedeği ası malzemeci mi belirliyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 74147415741674177418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.