Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7456. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 28 Misafir (4 Mobil) - 26 Masaüstü8 Mobil
5 sn
149.659
Cevap
383
Favori
2.783.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74547455745674577458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün iki golde de torrik adamları bırakıp koşmuyor sonrasında gol oluyor dikkat ettiniz mi?

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Yılın Fotoromanı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet bu, siz fb forvetlerinin birinin böyle zapt edilmeye çalışıldığıı gördünüz mü herhangi bir maçta?

• 4'lü defans oynarsak eğer bu kadronun çıkması muhtemel.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bu Dzeko’yu bezdirme işini geçen sezonki maçta çok iyi yapan bir oyuncumuz vardı elimizde. Maç boyu kucağında tutmuştu. İsmail Kartal 2. maçta Dzeko ile başlamamıştı o yüzden. Ama tabi 2-3 maçta üzeri çizildiği için gitmek istedi Nelsson. Bir de dün yüzsüz yüzsüz gitmek isteyen arkadaşlar oldu diyor Okan Buruk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortasahayı aldığında kanatların da rahatlayacak. Şu an kanatlarına top attığında zaten karşılarında yerlerini almış bir defans buluyorlar. Bunu görüp çözüm üretemiyor kaç maçtır. Jelert sallai yanyanalar bir verkaç falan hiç deneme yok. Çünkü takımı çalıştırmıyor ki olsun.

Hadi bunu yapmıyorsun bari bırak takım ortadan delsin. Güçlendir ortasahayı o da yok. Çünkü çapsız adam lemina tarzı ortadan rakibi delen adam olduğunda kanatların rahatlayacağını göremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 21 Şubat 2025; 12:45:22 >
  • Dün Az Alkmar ile kalecileri değiştirsek 0-8 1-8 gibi sonuç çıkardı. Tarihi hezimetten kurtardı Günay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen okan demiştir kendini yorma diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim sen mesajında bir takım özellikler sıraladın.

Bunların hiçbiri bizde yok dedin.Yunus'dan bahsettin örnek olarak.Biz de bir hatırlatma yaptık.

Ayrıca

"Oyun" diye vurguluyorsun fakat 3.maddede yazdığınıza bir daha bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 21 Şubat 2025; 12:52:2 >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

2 sene şampiyon olan takımız, transferde limit derdimiz de yok, Osimhen gibi bir oyuncuyu getirebilmişken, sen gidip Cuesta diye bir stoper al. Kafamda deli sorular.

Bir şey deniyorlar galiba, iyi giden bir takıma kötü takviyeler yapsak bile yine şampiyon olabilir miyiz, diye deniyorlar galiba.

• EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey denedikleri yok hocam sadece zırıl zırıl cehalet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Yunus kadroda olacak mı?

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

Ek olarak diyorsan haklısın evet. Ama senin bütün takımın formsuzsa bunu bir oyuncuya bağlayıp onu hedef gösterir gibi aradan seçmek mantıksız. Dün açık şekilde gördük ki rakibin senden 1-2 gömlek fizik olarak üstün yere sağlam basan bir rakipti. Bu sorunu düzeltirsin takımın işlemesini engelleyen 1-2 oyuncu kötü olur bunlardan biri de sara olur o zaman dersin sara kötü vs diye. Bizde öyle bir durum yok şu an

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yedekte olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Şubat 2025; 13:2:13 >
  • Dostlar ameliyat geçirdiğim için FB maçına gidemeyeceğim. Batı tribünden bir biletim var ilgilenen özel mesajla ulaşabilir.

• Bir takımın bu kadar kötü kondisyonu olamaz.

Bir takımın hiç bir hücum planı olmaması kabul edilemez.

Bir takımın amatör lig takımlarından dahi rahatlıkla gol yemesi kabul edilemez.

Bir takımın maç boyunca 2 kere ver kaç bile yapmaması kabul edilemez.

Bir takımın 3 sezonda sayısız bek alıp halen beksiz sahaya çıkması kabul edilemez.

Kısaca bir takımı Okan Buruk un yönetmesi kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 21 Şubat 2025; 13:0:2 >
  • 75m euroluk osimhen ile bay takımı ileri taşıyan adamlar. Böyle fizikli 2 adam büyük ihtimal bir daha gs forması giymeyecek ama elinde öyle bir td var ki bu 2 adamı da bitirdi bitirecek o kıvama geldi adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 21 Şubat 2025; 13:10:58 >
  • PSV'yi izliyorum Club Brugge izliyorum Feyenoord izliyorum adamlar öyle bir top oynuyor ki. Bunlar bütçe olarak bizden çok daha ufak takımlar ama Şampiyonlar Liginde Juventus Atalanta Milan tokatlayıp üst tura çıkıyorlar. O yüzden kimse yok Sara şöyle yok Barış böyle demesin. Oynatan hoca öyle bir oynatıyor ki. Biz bu sene şampiyon olsak bile (Bu ihtimali çok çok az görüyorum maalesef) Okan ile yollar ayrılmalı. Ben artık bu takımı elit yabancı hoca ile görmek istiyorum. Antrenman yedikçe ilk halinden geriye giden oyuncular görmek istemiyorum. Gerekirse o hocaya 1 sene sabretmeye razıyım düzenini kurana kadar. Gelecek sene şampiyon olmamaya razıyım eğer sonraki sene elit hocayla dipçik gibi bir GS izleyeceksem. Yıllık 15-20 verebilsek de Klopp'u bir şekilde ikna edebilsek keşke. Hayal biliyorum ama hayali bile güzel

• GS yönetimin yapacağı tek akıllı hamle var oda, bu maça söz konusu hakemle oynanması halinde, tüm taraftarlarlara çağrı yapıp, digitürk iadesi kampanyası başlatmak, ve kesinlikle abobe olmamalarını istemek

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

75m euroluk osimhen ile bay takımı ileri taşıyan adamlar. Böyle fizikli 2 adam büyük ihtimal bir daha gs forması giymeyecek ama elinde öyle bir td var ki bu 2 adamı da bitirdi bitirecek o kıvama geldi adamlar
    Ya bırakın Barışı barış yapan kimdi 😄

• 
Sayfa: önceki 74547455745674577458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.