Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oblyss , Shieldwall , dnzcnkrdnz , hoksi , hoksi , Vdtgl Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
149.662
Cevap
383
Favori
2.783.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74597460746174627463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Namı değer Macun abimizdir kanal sahibi.🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Azıcık Galatasaray sevgisi varsa yönetimde ve Okan hocada yazın şampiyon olduktan sonra yolları ayırırlar. Hatta bunu hoca kendi ister ve Haziran bitmeden planlı bir şekilde yeni hocaya gidilir.

• Kiev'e 2 tane saçma sapan gol yemeselerdi şuan potansiyel rakiplerimiz Bodo Glimt veya FCSB olacaktı. Şu harika kura fırsatını heba ettikleri için tebrik ediyorum.

• Temsili değildir. Tam olarak bu şekildeler. 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Rangers ile eşleşti fenerbahçe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

İkisi de yürüye yürüye elerdi. Bodo dün 120 dk maç çıkartı uzatmalarda bile 2 tane daha atıp koparttı turu 90+6'da yemesine rağmen.

Cayır cayır oynuyorlar. Biz UEFA'daki en çöp takımları çektik, ne Malmö ne Rigas ne Kiev hatta Elfsborg bile dayanıklı takımlar değildi. Paok eh işte ki onlar da 22'den tutunup elendiler.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    İlk AZ maçından sonra “bir daha bu kadar kötü oynayacağımızı düşünmüyorum” diye açıklama yaptı. Biz de zannettik ki rakibi analiz etti, ona göre plan yapacak.

Sonra gitti aynı rakibe karşı bire bir aynı taktikle maça çıktı. Ne bekliyordu anlamıyorum ki. Osimhen topu orta sahadan alıp Messi golü falan mı atacaktı? Günay 10 tane yüzde yüz pozisyon mu çıkaracaktı?

Adamın gerçeklikle bağı kopmuş artık. Kendi hayal dünyasında yaşıyor. 2 sene önce Jesus’a taktik dersi veren Okan gitti. Yerine kibir abidesi taraftarla dalga geçen bir tip geldi.

Şampiyon olsak bile (ki bu futbola zor) Okan’ı takımın başında görmek istemiyorum. Geçen sene kendi evimizde kaybettiğimiz FB maçından sonra Mertens’inden tut Kerem Demirbay’a kadar bir sürü adamın biletini çoktan kesmesi lazımdı. Laubalilik o zaman başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

Bodo kesin elerdi de atıyorum Bükreş gelse şansa bala bir şekilde çeyrek finale atma şansımız olabilirdi neredeyse bedavadan. Şu fırsatları gerçekten takım çok arayacak.

Son 2 senede ŞL 16 ve AL çeyrek finali görmemek içten bile değildi.

• Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kurucu Başkanı Yusuf Namoğlu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Türk futbolunu sarsacak açıklamalarda bulundu. Hakem atamalarının şeffaf olmadığını ve MHK'nin piyon olarak kullanıldığını iddia eden Namoğlu, Galatasaray'ın tüm itirazlarına rağmen TFF'nin yabancı hakem kararını dayattığını öne sürdü.

"ALGORİTMA YALAN, ATAMAYI KULÜPLER BİRLİĞİ YAPTI"
    Radyospor'a konuşan Namoğlu, Süper Lig'deki hakem atamalarının nasıl yapıldığına dair çarpıcı bilgiler paylaştı. "Algoritma ile atama yapıldığı bir yalan. Yüzde yüz manuel atama yapıyorlar" diyen Namoğlu, hakem atamalarını Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, yardımcısı ve TFF başkan yardımcısı Mecnun Otyakmaz'ın birlikte yaptığını iddia etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Geçen sene Fener maçında Fener 10 kişi oynadık diyor. Asıl biz Mertens, Ziyech ve Kerem Demirbay ile 8 kişi oynadık o maçı. Bu kadar musibet artık Fener maçına çıkacak ilk 11’de bir ders olmuştur diye umuyorum. Elinde Avrupa’da kullanamadığı ekstra 4 oyuncu daha var üstüne Yunus da dönüyor. Kaybedecekse maç sonu istifasını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

okanın 3 senedir bir ders çıkardığını görmedik bu maçta ders olmaz. fb maçıda 3 lü çıkarıp mertens barış alper inadı devam eder

• Yunus takımla çalışmamış bu arada yine. Fener maçında zor gibi. Barış’a kaldık.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Yine de 9 milyon euro verilecek oyuncu değil. Jelert'i seviyorum. Dilerim çok başarılı olur. Ama bu transflerden birilerinin zengin olduğu kesin. 9 milyon Euro'yu şu başlığa dağıtsak hepimizin hayatı değişir. Tek diyeceğim bu.

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Barış mecbur oynayacak Yunus yok gibi. Ahmed de derbide ilk 11 oynayamaz. Mertens’i konuşmuyorum bile Mertens ile maça çıkacak hoca ihanet ediyordur artık.

• Okan Buruk'u eleştirmeme rağmen takımda kalmasını istiyordum. Son 1 aydır tepe taklak gidiyoruz. Fazla bile kalmış. Bize Fatih Terim gibi birisi lazım yeni nesilden. Takımın başındayken en kötü günde bile acaba dedirten biri. Okan hocada onu hissedemiyorum. Mancini daha Galatasaray'lı gibiydi. Tudor bile öyleydi. Hiç ait hissetmiyorum. Transferler de gösteriyor ki Galatasaray onun için o kadar önemli değil. Rekorları ve başarılarını tebrik ederim. "Gün itibari ile" Galatasaray'ın hocası olacak durumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 21 Şubat 2025; 15:37:8 >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt

AZ Japon sağ bekini 800 bin Euro’ya almış. Ne güzel oynuyor dedik adama iki maçta da. Hocası sayesinde. 8 milyona tüm savunma hattını diziyor AZ.

• Eski MHK Başkanı Yusuf Namoğlu:

"Kulüpler Birliği Başkanı (Ali Koç) ve başkan yardımcısı ile TFF'nin başkan yardımcısı Mecnun Otyakmaz hakemleri birlikte atıyor!"

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

4'lü oynar.

Ancak Muslera ve Mertens'le başlar. Sıkıntı bu. Jakops sakat, Eren'i sola koyar Frank'ı sağa merkezi de yine Torreira Sara yapar geçer. Kanatlar Sallai BAY.

• 
Sayfa: önceki 74597460746174627463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.