Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evohan , Tidus-Sama , insaatmüh. , insaatmüh. Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
149.678
Cevap
383
Favori
2.784.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74807481748274837484
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle deme abisi. Babasıyla amcasının biriciğidir o

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

abi derbiye özel bir görsel olmuş

güzel düello olacak

• hoksi kullanıcısına yanıt

cocuk 2 senede kazandığı parayla kelepir 2-3 ev alsa 18 yaşında kalan hayatını geçirecek kira geliri elde eder. memur vs emekli olursa anca 1 daire alırda avg türk genci de ömür boyu ev alamayacağını bilerek çalışmaya devam etsin. bazıları gerçekten çok şanslı.

berkana da üzülüyorum yıllardır takımda şebek görevini üstleniyor aldığı paraya bak.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Konu aslında şu, Arda Turan TD olsaydı, Okan Buruk da herhangi bir takımı çalıştırıyor olsaydı, 2 yıl şampiyon olup bu sezon da 6 puan farkla lider olsaydık bu forumda Arda gitsin Okan gelsin lafları dolaşırdı.

Konu Arda, Okan, Fatih değil konu Galatasarayı yengeç sepetinde tutma gayreti.

Anca bu şekilde bu iğrenç tartışmalar bazıları için anlamlı oluyor.

Mertçe çıkıp Fener şampiyon olsun diyemeyenler, her tür akıl dışı saçmalıkları düşünce, eleştiri diye pazarlıyorlar,

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Alınanlar olabilir ama bunlar futbolu bilmeyen kişiler. Çoğu skor taraftarı. O gitsin, bu gelsin harcanan paralarda umurlarında olmaz. Aynı haltı Bjk'de yedi.

Bjk'de başkanlık yapanların, benim kadar futbol bilgisi yok eminim. Şenol Güneş'i alırken bile dedim, bunlar işi bilmiyor diye. Yetmedi Burak'ı getirdiler.

Bunların futboldan anladığı parayı bas ünlü ismi al, paraları saç, ya tutarsa misali.

G.Saray'da aynı. Ne kadar çer çürük varsa toplayıp paraları saçıyor.

Bazende şunu düşünüyorum. Bu Okan hoca Başakşehir'i nasıl şampiyon yaptı? Akhisar'da nasıl kupa aldı?

Dün yazdım, bu transferlerde bence hiç Okan hocanın görüşü alınmıyor diye. Ama istedikleri oyuncular alınsaydı başarılı olur da demiyorum. Sistemsiz biri. Onun içinde de kopan fırtınalar vardır. Ama sezon sonunda bırakacaktır Okan hoca dedim.

• Son 10 ç saha maçında 2 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet almışız.

Kadıköy lanetini kırdık şimdi de ASY laneti başladı.

Fenerbahçe'yi yenmenin en kolay yolu tempolu oynamak. Umarım maç içinde tahriklerle gaza gelip bir şey atmazlar. Oyun durdukça ve tempo düştükçe bu Fener'e yarayacak. Mou uyuta uyuta galibiyeti alır kaçar.

Ayrıca stada gidecekler gol yesek bile düşmeyin artık. Tüm sesinizi maçta bırakmayacaksınız da gitmeyin ya binlerce insan bilet bulamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçta maalesef feneri önde görüyorum son maçlara bakarsak biz bayağı düştük fener ise yükselişte, birde bizim kadro planlaması feci yanlış. Bizimkiler birde sürekli yabancı hakemi eleştiriyor hiç anlamıyorum, aslında çok güzel bir fırsat yenersek ağızlarını kapatmış olacağız

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bu listeye göre aylık 1.5m lira civarı para kazanıyor hocam şebek mebek gayet yeterli

Kişiliği hakkında bir şey söyleyemem ama Berkan GS'ye kapak atabildiği için çok şanslı, yoksa 1. ligde forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum ben 2. ligde anca oynardı. Futbol zekası, yetenek, şut, orta vs tamamen sıfır çocukta sadece koşuyor. Baya bildiğin yoldan geçen birini al 1-2 yıl kondisyon ekle (futbolcu olarak yetişmediğinden mecbur) Berkan'dan daha yüksek verim alırsın.

Geçen sene İtalya'nın zayıf takımlarından Genoa'ya gitti yedek olarak bile forma bulamadı. 5 senede GS'den 3m$'a yakın para kazandı bence bu yetenekle şükür demesi gerek

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

çarlıyı getirsen daha fazla para ödersin. abartmaya da gerek yok tsl de şampiyonluğa oynamayan herhangi bir takımda rahat oynayabilir.

•  

Goygoy Kahvesiyoutube
    Eray tayfa tepki Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi gündemi değerlendiriyor. AZ Alkmaar maçı yangını devam ediyor. Taraftarlar gündemi yorumluyor. Okan Buruk'a ve yönetime ağır eleştiri içerir.
    https://www.youtube.com/watch?v=vZqKFCIUItQ&feature=youtu.be
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Ve buna rağmen 3 senedir berkanı yollayıp adam gibi genç oyuncu almadın, leş ötesi leş durum

• Sözde jelert'e almanya'nın transfer döneminin kapandığı son gün wolfsburg'dan 15m euro'luk bi teklif gelmiş ve bu teklif Okan buruk yüzünden reddedilmiş Acep inanak mı?

yeni şafak
    Galatasaray haberleri | Aslan'a servet ödeyeceklerdi Okan Buruk'un isteğiyle reddedildi | Futbol Haberleri
    https://www.yenisafak.com/foto-galeri/spor/galatasaray-haberleri-aslana-servet-odeyeceklerdi-okan-burukun-istegiyle-reddedildi-4678856

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Şubat 2025; 8:17:13 >

• Ersin Düzen:"Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz TFF Başkanından Konyaspor'un iptal edilen golünün VAR kaydının kamuoyuna açıklanmasını istiyor. Sayın Hacıosmanoğu 'Teknik olarak açıklamamız mümkün değil.' diyor. Aynı gün TFF, Galatasaray - Adana Demirspor maçının VAR kaydını paylaşıyor."

• Mou hedef maçlarda ilk 15 dakika takımını tempolu oynatıp hem üstünlük kurnak hemde psikolojik baskı kurmak istiyor.
    Aksine ilk 15 dakika tempoyu düşürüp bunları topun arkasında koşturmak gerek.

Unutmayın 0-0 kime yarıyorsa avantaj ondadır. Galip gelmesi gereken taraf onlar olduğu için takım savunmasını düzgün yaparsak gol buluruz.

Takımın formunu ve kenardaki hoca kılıklı herifi de düşünürsek zorluğu iki kat artan bir maç

• Yenmeniz şart yoksa bunlar 6 puan farkı hakemlerle kapatmaları olası, yenilgi ise facia olur

• 
Sayfa: önceki 74807481748274837484
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.