Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7482. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (5 Mobil) - 24 Masaüstü7 Mobil
5 sn
149.677
Cevap
383
Favori
2.783.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74807481748274837484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arthur7

Valla hocam her maç çıktığı önce alan baskısıyla çıkarsa fenere karşı tutabilir. Yine tam emin değilim nasıl bir plan ve kadroyla çıkacak. Tek temennim Mertens ve Muslerayla çıkmaması

Ben duygusal bağ kurduğu bu iki oyuncuyu keseceğini düşünmüyorum. Çünkü bu iki oyuncu Galatasaray'ın kaybedeceği şampiyonluktan daha önemli.

Ayrıca az maçından sonra bir sırıtış paylaştı millet ben rahatsız oldum. Umrumda değilmiş gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarlalar 7 yerden suruldu.
    Radarlar kapatildi.
    Bakalim yarin ne kadar sahaya .ike yansiyacak.

Dualar ediyorum. Allah yuzumuzu kara cikarmasin.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

malum takımla maçtaki kadro bu olacak.

• Feyenord maçı var .

Wellenreuther ve Paixao

Kaleci Wellenreuther iyi iş çıkarıyor.

Paixao henüz ortalarda görünmedi .

• 2 tane yabancı antrenör geldiğinde 2 sene takım okan gibi bir vasıfsızla şampiyon olmuş buna rağmen Ardayı beğenmiyorsunuz ben anlamıyorum sizi yahu.

Okan maç sonu akreditasyon, yok işte kondisyon için 1 hafta maçı erteletip çalışacağız gibi saçmalarken Arda teknik şu açıklamaları yapıyor takımıyla & rakibiyle ilgili :

https://x.com/90_minZone/status/1893199825111232934

Pişmesi lazım, neye göre Arda diyorsunuzda okanın şampiyon olduğu şu takımda Arda mı olamayacak yani ? Hemde bu kadroyla ?. Bırakın Allah aşkına.

Haa bende isterim Klopp gelsin. Ancak bu adamlar sistem adamı, daha takımı tanımadan sistemi mi kuracaklar. Arda bizim takımı en ufak detayına kadar biliyordur. Oyuncusundan kondisyonerin maaşına kadar.

Yapmayın etmeyin. feneri yensekte şampiyon olsakta okan varken seneye yine bi kuzey takımı gelip 4 atıp gidecek. 25 şampiyonluk olsun 5 yıldız olsun eyvallahta arkadaş lig şampiyonluğu beni artık heyecanlandırmıyor. Saçma sapan adana gibi, rize gibi, hatay gibi, bodrum gibi takımların maçları bana zaman kaybından fazlası gibi gelmiyor hele ki deplasmanda oynuyorsak. Hadi göztepe, eyüp, başakşehir, kasımpaşa vb. bir oyun planı koymaya çalışan takımlara karşı oynarken birşeyler izleyebiliyoruz da 70-80 dk defans defans yapan takıma karşı izlediğim maçtan illet duyuyorum artık.

Avrupada seni hiçbirşey olmasa gevuru yeniyoruz diye keyif alıyoruz.

Yada getirecekler Mancini, Klopp, Favre, Terzic, Allegri, Schmit gibi adamlardan birisini ama bu sene şampiyonluk kaybına razı olacağız. Ama bunları seçecek olan kişi Kuesta devesini semiş olanlarla aynı olduğu için ondan da korkuyorum. Yani acaba yönetimde kaç kişi "ulan bu takım 3lü defans dizilişine aslında çok uygun, franskowski sallai barış jelert gibi kanatlar var, morata icardi gibi forvetler var, ortasaha lemina sara torreria var, buraya Allegri gibi adam lazım" diyebilecek kapasiteye sahip ? Kuesta devesini izlersiniz diyordu o bıyıklı, çok güzel izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 22 Şubat 2025; 22:44:3 >

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Muslera, torreira, icardi, davinson harici 2 sene kalan oyuncumuz var mı? Ya sakatlar ya hoca yiyor. Çok büyük saçmalık.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Doğru kadro ve taktikle çıkarsa feneri dağıtırız. Yılın başındaki gibi gaza gelmiş durumda fener. Ama formda bir Nesrin var.

Açıkçası takımın üzerindeki kara bulutları dağıtma şansı var. Umarım bu şansı boşa harcamaz.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Aslında Okan hoca da ilk yılında maç sonu kaybetse dahi teknik açıklamalar yapıyordu.

Çok net hatırlıyorum maç sonu programlarda da övülüyordu bu hali.

Ne olduysa 2 yıl üst üste şampiyonlukla oldu ki Avrupa'da ligde elde ettiği verimi elde edemedi.

Bu yıl başarılı olsa dahi evet 3 yıl üst üste şampiyon olmuş hocanın gitmesini beklicem hemde yönetimle beraber.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Profesyonel kulüpler sakatlık geçmişinden dolayı zorunlu satın almaya şerh koyar. Şu kadar maç oynamazsa sakatlıktan dolayı sözleşme iptal hakkı doğar diye.

Ama Erden Timurdan sonra çok kötü yöneticiler geldi.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Okanin kesinlikle gitmesi lazim bu takim calismiyor. Ozellikle yaz kamplarini mangal partileriyle gecirdiklerinden adim gibi eminim. Sezon icinde takima surekli izinler veriyor, oyuncu degisikligi yapma özürlüsü, evlatcı, sıfır rotasyon yapıyor ve genclere hic sans vermiyor. Ve bi sistemi yok.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

O kadar bos bir yazi ki ya kusura bakmayin da. Okan'in sampiyon yaptigi yerde Arda mi yapamayacakmis. Kimi nerede sampiyon yapmis Arda? Mac sonu taktik falan konusuyormus. Vay be ne buyuk olay. Galatasaray hocasi olacak adam icin uygun gorulen kritere bak.

Bu Arda Turan sevgisi nereden geliyor bir anlayabilsem. Burak Yilmaz kadar katkisi, faydasi yoktur Galatasaray'a kariyeri boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 22 Şubat 2025; 23:22:35 >
  • Beyler farkındaysanız bütün takımlar form düşürdü. Samsun Göztepe Eyüp deplasmanlarından çekiniyorduk fakat hepsi de mağlubiyetler almaya başladı. İkinci yarı en zor maçımız Bjk ve Ts bence. Fenerle de iç sahada oynuyoruz bi zahmet yenelim. Yenemiyorsak da yenilmeyelim

• muslera ve mertens 11 miş hadi geçmiş olsun

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

O sırada Sara: Yine duran topları kullanamayacağız

Cuesta da ekle bence kesin oynar

• Kulüp girişte artık döngülü ses kaydı mı hoparlöre bağlar, herkese tek tek kağıt mı verir, yoksa kocaman tabelalara mı yazar bilmiyorum.

Fakat taraftarın su şişesi atmaması konusunda uyarı yapılması gerek. Ayrıca yanlarındaki insan sıkıntılı ise onlar da uyarılmalı.

Kadıköy'de kornerde mesela bizim oyunculara çok şişe atıldı gol sevinçlerinde de. Yerli hakemin sadece penaltıda değil oyunun her noktasında

etinden sütünden yararlanan camia bu maç maçın durdurulup içeri girilmesini isteyecektir. O yüzden uyanık olmak gerek.

Biz zaten 6 puan öndeyiz. Averajı da say 7 de ona. Kazanması gereken takım Fenerbahçe.

Bakın Samsun Göztepe Eyüp deplasman diyoruz onlar da artık tel tel dökülüyorlar. Düşme kaygıları olmadığı için

Ve yukarı da da işleri olmadığı için bu takımlar için son maçlar prestij maçlarıdır artık. Bizim için öyle

basit maçlar olmadığı için hele ki Göztepe son maçlardan yenip geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 22 Şubat 2025; 23:37:23 >

Değil hoca sert 11 çıkarcak

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

4-2-3-1 e döndük imkanı yok

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir teknik bilgisi olmayan; basın mensuplarına lise seviyesi esprileriyle rezil rüsva olan okan dan iyidir. Şu kadroyu sen de şampiyon yaparsın ligde hocam kendine güven yeterli

Bir insanın yaptığı espriden, konuştuğu kelamdan akıl ve zeka seviyesini çok rahat anlarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐Eski Açıkyoutube
    Eski Açık'tan herkese merhaba! Maç Önü'nün yeni bölümünde Hasan Hüseyin Alimoğlu, Galatasaray - Fenerbahçe maçını analiz etti. İyi seyirler! #EskiAçık #Galatasaray #Fenerbahçe Süper Lig'in 25. haftasında zirveye oynayan iki güçlü ekibi Galatasaray ve Fenerbahçe dev bir derbiye çıkacak. Galatasaray, 63 puanla zirvede yer alırken, Fenerbahçe ise 57 puanla ikinci sırada bulunuyor. Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek Fenerbahçe ile 6 puan farkı korudu. Galatasaray, ligdeki 24. maçında 20. galibiyetini elde etti. Üç de beraberliği bulunan Galatasaray, puanını 63'e yükselterek namağlup ünvanını sürdürdü. Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, 24 Şubat Pazartesi günü RAMS Park'ta saat 20.00'de oynanacak. TFF, Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic'in düdük çalacağını açıkladı. Vincic’in yardımcılıklarını ise Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Maçın 4’üncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak maçı hakem Zorbay Küçük yönetecek. 🫶🏻 Eski Açık sizlerin desteğiyle büyüyor. Videoyu beğenerek ve kanalımıza abone olarak bizlere desteğinizi sürdürebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=NC_iwFDo-t0

Bu maçın parolası belli feneri koşturcaz

rize ligin en çok koşan takımı 11 e 10 bile olsa puan alamıyacak haramzadeler maçı almıştı

Taraftar fener topu alır almaz sahayı dar edecek onları cehenneme getircez

• 
Sayfa: önceki 74807481748274837484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.