Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7474. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 41 Misafir (9 Mobil) - 34 Masaüstü12 Mobil
5 sn
149.700
Cevap
383
Favori
2.784.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74727473747474757476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sürekli avatar deniştirme sevdası

• 🗣️ MHK'nın kurucu başkanı Yusuf Namoğlu: "Federasyon başkanı kendi koltuğunu korumak adına Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yabancı hakem getiriyor. Oysa 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu'ndan yola çıkarak, 'Ben bulunduğum sürece yabancı gelmeyecek' demişti. O zaman ne oldu? Senin koltuğun sözünün önüne geçti. Hakem atamalarını kim yapıyor? Kulüpler Birliği Başkanı ve başkan yardımcısı ile TFF'nin başkan yardımcısı Mecnun Otyakmaz hakemleri birlikte atıyor. MHK burada piyon. Başka bir şey değil. MHK derneğini ben kurdum. Bu dernek bugüne kadar Türk hakemliğini savundu. Bugün ise yerlere serildi. Türk hakemliği artık ayağa kalkamaz. Yunanistan'da yıllardır yabancı hakem, yabancı MHK var. Şimdi Avrupa maçlarında bir tek Yunan hakem var mı? Yok. Bundan sonra ne Rosetti ne de Collina, Türk hakemlerine sahip çıkar. Hakemliğe ömrüme verdim. 20 sene hakemlik yaptım. 40 senedir bu işin içindeyim. Türk hakemliği Türk futbolunun bir parçasıdır. Şimdi hakemliği yere serdiniz. Koltuğunu, Türk hakeminin geleceğinin önüne koydu. Algoritma ile atama yapıldığı bir yalan. Yüzde yüz manuel atama yapıyorlar. Kulüpler Birliği Başkanı, yardımcısı ve Mecnun Otyakmaz yapıyor. Ahmet Şahin ve Yunus Yıldırım, atamaları böyle yapılsın diye istifa ettirildi. Danışma Kurulu diye bir şey yok. Aldatmaca!"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş maçı özetini izledim. Pozisyonlar hazırlanış anlamında acayip güzel, Teknik direkdörün taktik etkisi resmen.

Bizim Okan'ın taktik bilgisi??

• Osimhen fener 3lü oynarsa 3 kişi arası da kaybolabilir destek yine verilmezse. O yüzden kenar ortaları çok önemli olacak. Frankowski kilit isim eğer onu kilitlerseler maçta etkinliğimiz ortadan kalkar.

En nesriyi kim tutacak o da ayrı bir sorun. Rize maçında da gördük 1.60lık abdülkadire kafa vurdurdu apo. Sanchezde uzun zamandır kötü. Ya ofsaytı bozuyor ya kademe yapamıyor oyuncuları kolay dönduyoruz. Topa ilk müdahelemiz kötü. Ve ağır kaliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danimarka nın midtjylland takımında Türkiye u21 de de oynayan 22 yaşında Aral şimşir diye genç bir kanat oyuncusu var.

Acayip bir yetenek.

Mesajım burada kalsın. Bakalım nerelere gelecek? Ya da kaybolup gidecek mi?

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Hocam öyle mesajları silip yok ediyor ki gülüyorum artık son olarak alttaki mesaja ceza verdi yada verdirdi nasıl bir torpil çözemedim bundaki. Destekten de şikayet ediyorum sonuç aynı

bu mesajda ne var Allah aşkına&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

resmen ego tatmini bu

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    vışş, hal hatır da soramıyoruz

• Bu oyuncu isimlerini kısa yazmakda moda oldu sanırım. Tor lem imb 😀

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    baykuş demişsin, tüm kuş türleri yasak

• Maç 1-0 2-1 1-1 en yakın ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 22 Şubat 2025; 13:7:55 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• x (formerly twitter)
    Parçalı Sportz (@parcalisportz) on X
    https://x.com/parcalisportz/status/1893235344025264595?s=46

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hazırlanmış.

Okan hoca ve futbolcuları izlesin. Bir kere değil 10 kere izlesin.

Tek tek pozisyonları incelesin!

• yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    Fenerasy.n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 22 Şubat 2025; 13:16:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Desene saha dışı saha içi herşey hazır.

• Derbinin en kilit oyuncusu bizim adımıza lemina olur. Fener adına ceko olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupa maçlarında bizim takımın hoca kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 22 Şubat 2025; 13:24:55 >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt
    Temsili değildir bence bizim için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 74727473747474757476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.