Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7475. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil
5 sn
149.718
Cevap
383
Favori
2.784.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74737474747574767477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen giden hataya çakıyor.Hatayda bize çakıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Arda Galatasarayi çekip çevirecek bir hoca değil,yeterli tecrübesi yok ,kumar oynamak olur gorusundeyim.

Arda gelsin diyenlerin tek doğru mantığı var,bu yönetim gidip okandan daha iyi hoca getiremez.en berbati kimse onu alır😁

Unutmayalim toplam kariyeri üç ay olan dueyi Galatasaraya getirememiş,zelenski diye romanın yedek oyuncusunun kapısında yatmış,beş altı milyon bonservisi olan adama 13 bonservis teklifi,600 bin Euro maaş anca alan adama 3.5 maaş teklif edip transferi beceremeyen bir yönetici ekibinden bahsediyoruz😁😁😁

Taraftar o zaman tepki göstermese bunlar hala romada zelenski transferi için uğraşıyordu.

Bu adamların gidip iyi bir hoca bulup takımın başına getirebileceğine inanan var mı?

Çapları ancak ardayi getirmeye yeter diye düşünüp Arda gelsin denmisse ona hak veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Bu tür videolar bir işe yaramıyor maalesef.Çünkü bu videoları seyredip çıkarılan sonuçlar da çok hatalı oluyor.Genelde oyuncular üzerinden gidilip,onlara yüklenilir.O çöp, bu çöp vs vs.

Takım savunması şimdi değil, bugün değil,sezon başında da değil

Taaaaa geçen seneden beri takım savunması yerlerde.Sparta Prag'dan 7 tane gol yedi bu takım.

Ne oldu kimse umursadı mı? Yoooo

Şimdi niye konuşuyorlar ki bunları.

Çünkü sorun görmezden gele gele öyle büyük bir hal aldı ki...

Geçen seneden bu yana takım savunması ile ilgili yapılan hiçbir şey yok.Hoca denilen arkadaş hiçbir şey yapmadı.Yaptığı tek şey transfer istemek. Sürekli transfer istiyor.

Büyük düşünür Jürgen Klopp der ki:

“Ben antrenmanlara inanırım. Ama görüyorum ki birçok insan transferlere inanıyor…”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Şubat 2025; 14:59:42 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Göz göre göre takımı dolandırıyorlar yönetimin umrumda bile değil basiretsizler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maça 4 gün kala yine konular saha dışına çiktı işimiz çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 22 Şubat 2025; 13:57:2 >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Bu olayı görür görmez aklıma biri geldi.

Süper Yetenek Gabriel Sara

İnşallah gidişat böyle bir sonla bitmez.Birileri de bizim için böyle paylaşımlar yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Şubat 2025; 14:4:59 >
  • Bu yönetim o kadar pasifki tek bir sözleri için tffden olumlu bir karar çıkartamadı. En son fbli oyuncular kameralar önünde kulübe ağır hakaretler içeren tezahuratlarına sessiz kaldı. Ama sonra diyolar yapı gsden yana. Yahu neye itiraz edilse alehimize karar oluyor nasil yapi bizden oluyor.

• Bjknin iyu yolq girmesi iyi oldu fb gs ile ilan maçlarında şamliyonu belirleyebilir.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

Aynen , acayip benziyor hakikaten. Nasıl aklıma gelmez benim.

• Bize 11 tane osimhen 11 tane lemina 11 tane toreira 11 tane sallai lazım forması için canını dişine takan. Seneye ben olsam takımda yerli birakmam bir tane zaten maaşlar uçtu gitti. Bol keseden maaş dağıtıyoruz. 1 tane icardi tamam ama 4 5 civarı çok oyuncu var . Yeril barisa 2 m euro ne alaka mesela. Bence 3e 5e bakmadan satılmalı yoksa seneye yuhalanarak gider bu gidişle

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Alkol de böyledir.

Bazısını hemen çarpar.

Bazısı da; içer içer sarhoş olur ama "bende bir şey yok ki, rahat olun ya" der!

Hayat böyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Şubat 2025; 14:18:9 >
  • longestday kullanıcısına yanıt

Yalnız Serdar bu piyasada en iyi GS'li gazeteciilerden biri.

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Telif yedi herhalde kaçırdık videoyu.

• Jose Mourinho nam-ı diger "Special One"

Bir paylaşım yapmış.

"Antrenman alanı kayak için mükemmel olduğunda, antrenman seansı için çözüm bulmak zorundayız."

Ne antrenmanı hoca.Bizde işler böyle yürümüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Şubat 2025; 14:31:35 >

• Ali Şaşal Vural Sivas'a tatsız şeyler yapıyor hahahajaja

• Eyüpspor kalecisi Berke Özer

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Portekiz ekibi ile Berke konusunda anlaştıklarını belirterek "Berke, Eyüpspor'un sözleşmeli oyuncusu. Dün itibarıyla Portimonense kulübünün yüzde 20 payı, sonraki satıştan payı vardı. Onlarla anlaştık ve o yüzde 20 payı da aldık. Şuan Berke'nin yüzde 60'ı Eyüpspor'da, yüzde 40'ı da Fenerbahçe'de." açıklamasını yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Şubat 2025; 14:40:24 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Taraftar şampiyonluğun her türlüsünü mübah görürse, yönetimde her yaptığını işi mübah görür.

• Galatasaray - Fenerbahçe maçı zor geçecek. Fenerbahçe maalesef aşırı formda. Eğer kendimize gelemezsek derbide çıkmaza girebiliriz. Tabii derbi belli olmaz. Galatasaray’ım inşallah yener...

• Yalanlara, avutmalara değil, gerçeklere inanın.

@balabanmert

Hakem kararları ile ilgili yaptığım çalışmayı bitirdim. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarının yorumlandığı bütün Trio programlarını izledim.

Trio'yu seçtim çünkü Acun Ilıcalı sürekli bu programdan örnek veriyor. Bakalım en çok örnek gösterdiğiniz program bize ne gösteriyor.

Trio'ya göre hakemlerin yanlış karar verdiği her pozisyon tablolara aktarılmıştır. Benim hiçbir kişisel görüşüm bu tablolara dahil değildir.

Önemli noktalar.

Galatasaray'a verilmeyen kırmızı kart ve 2. sarıdan kırmızı kart sayısı toplamda 5. Rakiplerine ise verilmeyen tam 13 kırmızı kart var.
    Fenerbahçe'ye verilmeyen kırmızı kart sayısı 5. Rakiplerine ise 3 kırmızı kart verilmemiş.

Galatasaray bu istatistikte -8 dezavantajlı. Fenerbahçe ise +2 avantajlı.

Galatasaray'a 9 penaltı verilmiş 7'si doğru 2'si yanlış. Fenerbahçe'ye 7 penaltı verilmiş 5'i doğru 2'si yanlış. Yalnız penaltı istatistiğinde en dikkat çekici durum Galatasaray'ın rakiplerinin kullandığı 6 penaltının 5'i yanlış.

Galatasaray'ın bir faul sebebi ile bir de ofsayt sebebi ile 2 golü iptal ediliyor. Fenerbahçe'nin iptal edilen temiz bir golü yok. Fenerbahçe rakiplerinin ise faul sebebi ile 2 temiz golü iptal ediliyor. Galatasaray rakiplerinin iptal edilen temiz golü yok. Burada da Fenerbahçe +2 avantajlı. Galatasaray -2 dezavantajlı.

Bazı kritik Fenerbahçe maçlardan önemli pozisyonlar:

Burada maçın skoruna net etki eden maçın ilk tartışmalı pozisyonlarını ekliyorum. Çünkü maçın devamı verilen ilk pozisyonlara göre her zaman değişiklik gösterir. Maçların ilk büyük hataları en önemli pozisyonlardır.

Trabzonspor - Fenerbahçe

Dakika 37: Maç 0-0 devam ederken Trabzonspor'un temiz golü iptal ediliyor.

Dakika 50: Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile devam eden maçta Trabzonspor'un net penaltısı verilmiyor.

Bu maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Fenerbahçe - Gaziantepspor

Dakika 29: Beca ceza sahası içinde rakibine üst üste 2 penaltı yapıyor. Hakem görmüyor, VAR'da uyarmıyor. Maç 0-0 devam ediyor.

Fenerbahçe bu maçı 3-1 kazandı. 89. dakikada attığı 3.gol de faulden dolayı iptal olmalıydı.

Eyüpspor - Fenerbahçe

Dakika 45+4: Fenerbahçe 1-0 mağlup durumda maçı 1-1'e getiren golü buluyor fakat bu gol İrfan Can'ın yaptığı net faul sebebi ile iptal edilmeliydi. Hakem veya VAR doğru kararı uygulasa Eyüpspor devre arasına 1-0 önde girecek.

Dakika 54: Çağlar rakibinin suratına dirsek atıyor. Kırmızı kart görmeli.

Bu dakikaya kadar Eyüpspor lehine majör bir hata yok. Bu dakikaya kadar doğru kararlar verilse muhtemelen maç 1-0, Fenerbahçe 10 kişi maça devam edecek. Bu maç 1-1 berabere bitti.

Konyaspor - Fenerbahçe

Dakika 67: Fenerbahçe 3-2 önde. Kostic'in ceza sahası içinde rakibine yaptığı hareketin sonucu penaltı olmalıydı ve Kostic 2. sarı karttan kırmızı kart görmeliydi.

Bu maçı 3-2 Fenerbahçe kazandı.

Yorulmanan bütün yanlış kararlar bakıldığında:
    (Sadece majör hatalar değil, yorumlanan her hatalı karar)

Galatasaray lehine 77 yanlış karar.
    Aleyhine ise 106 yanlış karar.

Galatasaray -29

Fenerbahçe lehine 89 yanlış karar.
    Aleyhine ise 93 yanlış karar.

Fenerbahçe: -4

Tablolar sadece majör hataları içerir. Spesifik bir maç ile ilgili bilgi almak isterseniz o maçı sizinle paylaşabilirim.

Bu arada Torreira'nın kart görmemesi konusu da Trio'ya göre sadece bir algı. Hakemler Torreira'nın 3 sarı kartını atlamış. 3 defa da muhtemelen bu algıların da etkisiyle Torreira'ya yanlış sarı kart göstermiş. Kostic'e gösterilmeyen sarı kart sayısı 5, kırmızı kart sayısı 1 ama hiç Kostic'in bu şekilde konuşulduğunu ben görmedim.

Not: Trio programlarını tek tek izledim, Fenerbahçe lehine bir tutum sergilemelerine rağmen durum böyle. Katılmadığım çok karar var. Örneğin Galatasaray'ın ilk hafta Hatayspor'a attığı galibiyet golüne ofsayt diyorlar. Bence tertemiz gol. Birçok başka hakeme göre de temiz gol. Djiku'nun Beşiktaş maçında Emirhan'ın boğazını sıktığı pozisyona sarı kart diyorlar. Katılmadığım bir çok karar var. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 74737474747574767477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.