Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7486. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 38 Misafir (11 Mobil) - 38 Masaüstü16 Mobil
5 sn
149.857
Cevap
383
Favori
2.789.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74847485748674877488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemik seslerinin geldiği bir antrenman lazım Böyle gırgır şamata bi antrenman değil Bizi en çok şu ciddiyetsizlik yıprattı
    Edit: Görseller dünkü antrenmandan

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Şubat 2025; 11:57:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

boş mu ? hahahaha. sen 300meyroluk kadroyu kur bakayım Arda şampiyon oluyor mu olmuyormu. 300milyonluk kadro uzun top oynuyor. sizin gibisine bu müstehak zaten.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

https://www.transfermarkt.com.tr/moritz-volz/profil/trainer/71275

şu varken teknik biriydi okan. bu gidince foya ortaya çıktı. Ben zaten 2 senedir aynı şeyi yazıyorum. 2 tane yabancı antrenör + taç antrenörü geldiğinde okan top oynatıyordu. Demekki bu adamların antremanı takımı topladı. O dönem okanda yapması gerekeni yapıyordu demekki. Ancak ne zaman bu adamlar gitti sonrasında takımın oyununda acayip düşüşler görülmeye başlandı.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Yahu böyle bir saçma çıkarım olabilir mi? Her şeye takan obsesif bir kişiliğe büründünüz.

Kemik sesleriyle evinde çıktığın son 10 derbinin sadece 1'ini kazanmışsın, diğer ise sarhoş çıktığın. Ben de bu istatistiğe göre şunu derim maçtan önce iki tek atsınlar.

Fazla motivasyon her zaman iyi sonuç vermez. 2014 Dünya kupası yarı finalinde Brezilya-Almanya maçı öncesi Brezilyalı topçuların milli marşı okudukları sekansı aç izle.

Hiçbir tahrike kapılmadan sadece topa odaklanmalıyız. Sakin kalmalıyız ve sürekli tempo yapmaya çalışmalıyız. Oyunun durması her zaman Mou'nun takımının işine yarar.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Hocam psikolojik olarak fenerin baskısına gelememek gerek

göeen seneki gibi de gevşeklik göstermesinler ama çok fazla strese de girince ters teper.

bence derbide sakin kalan kazanır.

zaten ellerinden geldiğince tahrik edip konstrasyon bozmaya çalışacaklar

tahriğe kapılmadan yenip geçmemiz lazım

• felsefesever kullanıcısına yanıt
    Vermek istediğim düşünceyi vurgulamak için biraz abartmış olabilirim ama kesinlikle saçmalamadım Hatta senin 2014 Brezilya-Almanya maçını örnek vermek daha saçma geldi Çok sağa sola gitmeye ne gerek var Geçen sezon yine böyle evimizde oynadığımız maç yüzünden şampiyonluk ertelendi Feneri yenip şampiyonluk kazandık diyebilme lüksü gitti elden ve son maça kaldı iş Neden çünkü gereksiz bir rehavet ve rahatlık vardı takımda Şimdi yine aynı gereksiz rehavet ve rahatlık var diyorum takımda Son oynadığımız az alkmar maçından sonra yine sırıtan hoca, fener maçı öncesi yapılan antrenman gırgır şamata görünce bu düşüncemde daha da haklı olduğumu düşündüm

Tahrik kısmı ayrı bir boyut Benim derdim takımın motivasyon ve konsantrasyon sorunu yaşamaması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derbiyi kazandırsak iki tane zor maçımız kalıyor
    Biri Trabzon diğeri küçüktaş

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Tabi ki tahrik edecekler Bunu takımın taraftarın bilmesi lazım ama laubali olunacak zaman da değil Yine ali koç'a komik bir soyunma odası konuşması yaptırmak istemiyorsak ayaklarımız yere basmalı Motive ve konsantre olmalıyız

• Ben senelerdir tek şey bilirim derbilerde orta sahası daha sert daha dinamik olan takım kazanır. Mertens oynadığı an kaybederiz Lemina oynadığı an ibre bize döner. BJK derbilerinde bile sadece Gedson bile bizim orta sahaya yetmişti kaç sezondur.

• Derbide süpriz golcü kutucu olabilir
    Fenerin iki kalecisi de uzaktan şutlarda iyi değil
    Sonradan oyuna giren kutucu, fırstatını buldukça uzaktan şut çekmeli

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    300 milyon euroyu bu arkadaşın kendisine verin bu takımı kurun kendisi dr ligde şampiyon yapar. bu arkadaş ya kendisini çok küçümsüyor ya da deha okan ı gözünde çok büyütüyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köstebek kimmiş?

• Yunus kaç maçtır yok Maaş dediler, sakatlık dediler vs. Acaip gol lazım olan maçlarda yoktu Bu maçta rakiple korakor mücadele edecek, oyunu iki yönlü de oynayacak sallai gibi dinamik adamların oynaması lazım (Ayrıca form düzeyi takım ortalamasının üzerinde olan birkaç adamdan biri sallai) Gerekirse yunus 2. yarı girmeli Mertens sadece bu maç için değil kalan tüm maçlarda da hamle oyuncusu olarak değerlendirilmeli Muslera da çok açık bi şekilde Günay'dan artısı yok şu form durumlarıyla, kesik yemeye devam etmeli
    Kısaca Okan beyde forma adaleti diye bişey varsa Yunus Muslera ve Mertensi ilk 11e almaz

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bizde kutucu bjk de semih in bacaklarında bi gariplik var vücuda göre bacaklar çok kalın aynı oranda da güçsüz. Tabi takımda yine en güçlü bacak kutucuda gerisi kadık futbolu gibi

Bu gözler burak yılmaz, drogba, sniejder, podolski görünce ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortasahada satısal üstünlükle bu maçı alabiliriz.

Lemina Toreira Sara üçlüsüne Sallai Barışda katkı verirse fb ortasahayı kolay geçemz. Tek formülleri cekoya nesriye top şişirip uzun topa kalırlar. Bu şekilde 1 puan cepte olur.

Ilerde ise Osimhen 3 stoper içinde tek bırakılmamalı. Baris Sallai Sara sestek vermeli. Oyuncular arasındaki son maçlardaki mesafeler uzak olmamalı birbirlerine.

Defansta ise apo sanchez riskten uzak kalmalılar. Hava toplarında konsantre olmalılar ve asla ceko nesriyi kaleye döndürmemeliler. Topa ilk müdaheleyi yapmalıyız.

Bence maçın kilit isimleri Frank Lemina Sara Osimhen olacak bizde.

Son olarakda Muslera çixgide kalmamalı yan toplara çıkmalı yoksa kornerden duran toptan yeriz.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

İyice ağırlaştı Yaş da artık kemale ermeye başladı Sözleşmeyi aldıktan sonra hepten salar kendini Geçmiş olsun

• Takım bir haftadır izinsiz çalışıyor bunun farkını yarın mutlaka görürüz diye tahmin ediyorum

İşleri ciddileştirmek avrupadan elenince aklına geldi okanın.Zaten ligi alıyorum diye saldı avrupayı çaycı herif

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐Goygoy Kahvesiyoutube
    Eray tayfa tepki Galatasaray Fenerbahçe derbisini ve İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarını değerlendiriyor. Okan Buruk'a ve yönetime ağır eleştiri içerir.
    https://www.youtube.com/watch?v=w91EUVRPG48&feature=youtu.be
  • Okan buruk'u eleştiriyoruz, kendisi de sağolsun bol bol malzeme veriyor eleştiri için ama her neyse bu ara bu Okan hocanın üzerine oynanma durumu var gibi Zırt pırt bir çoğu asparagas olan haberler pompalanıp duruyor Güncel örneği Mancini Galatasaray'ı çok özledim ve tekrar Türkiye'de çalışabilirim demişmiş

"Roberto Mancini: Türkiye'de çalıştığım dönemde çok iyi vakit geçirdim. Türk halkını çok seviyorum ve İstanbul harika bir şehir. Açıkçası İstanbul'u çok özledim. Türkiye'ye geri dönüp çalışır mıyım? Her şey olabilir. Galatasaray'da çok mutlu günler yaşadım, harika dostluklar edindim."

🗞️ Sabah Spor | ÖZEL

Diğer örneği de bikaç mesaj önce yine paylaştım Jelert'e gelen 15m euro'luk teklifi okan veto etmişmiş falan

Ahmet Çakar'ın komplo teorileri gibi olacak ama bu haberleri alttan altan yönetim yaptırıyor bile olabilir Muhtemel bir kötü gidişte günah keçisi olarak taraftarın önüne atacaklar Okan hocayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Şubat 2025; 13:8:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Kemik seslerinin geldiği bir antrenman lazım Böyle gırgır şamata bi antrenman değil Bizi en çok şu ciddiyetsizlik yıprattı
    Edit: Görseller dünkü antrenmandan

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    Sanki avrupada rezil olmamışlar gibi negüzel valla

• 
Sayfa: önceki 74847485748674877488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.