Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: qLhF Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (2 Mobil) - 23 Masaüstü3 Mobil
5 sn
149.672
Cevap
383
Favori
2.783.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74777478747974807481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 sene önce fener deplasmanında sakatlıktan dönen icardiyi 76. dakka almıştı Okan. İcardi de bir gol bir asistle feneri kanırtmıştı. Bakalım geçen 2 yılda ne kadar değişmiş Okan Yunusu 11 mi oynatacak yoksa 75. dakkayı bekleyecek mi

• burock76 kullanıcısına yanıt

En son Dürüm istiyordunuz? Ona cevap vermediniz buna mı veriyorsunuz?

• Şimdi eleştirileri bir kenara bırakıp kenetlenme zamanı, kazanırsak bu iş biter.

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lucca'yı sene sonu için şimdiden ayarlamak lazım.

• Ipswich - Tottenham maçına bakıyorum 3 gol var 35 dakikada o kadar kolay goller ki. İzleyince şaşırıyorum ıkınıyoruz şöyle gol atmak için ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osimhen icin bitiriciliği kötü diyodum qlınmasin diyodum. Lakin adamın aidiyet duygusu her maç kendini yırtması takım icin çabalaması ile alınsın derdim. Yine de alınmamalı bu adama yazık çünkü düzgün kadro kuramayan yiönetimle kendini boşa yırtıyor adam. Gitsin elit bir takıma keyfine baksın yazim günah 75e çöp bir kadro kurma parası olur dursuna..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

Isin guzel tarafi Fener'in ne oynadigi golleri nasil attigi az cok belli. Ortalama bir hocalik maharetiyle onlem alinabilir. Bizim son donemde ne oynadigimiz belli olmadigi icin bize calismak daha zor  

• Ne oldu Bu sözde TFF başkanı özde FB sözcüsü adama halen cevap verilmedi mi, "yapı var" demesi üzerine neden yargıya gidilmiyor ?

• Siz naptınız ya Aponun sözleşmesi 42m tlden 90m tlye çıkarılmış. Nerdeyse 2.4 m euroya yakın. Yaşı ilerledikçe benim bildiğim maaş düşer bizde artıyor. Bu şekilde gidersek ilerde maaş ödeyemeyecek hale geliriz. Maksimum 300 400 bin euro alacak adamlar milyon eurolar kazanıyor. Ilk kongrede ibra olmamalı bu yònetim. Hatta florya ve diğer tüm gayrimenkuller üzerinde tedbir konmalı.. güya bankalar birlğinden çıkıyoduk.

Koçun dedigi çıkıyor sen o kadar edermisin apo diyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 22 Şubat 2025; 19:37:47 >
  • ne olursa olsun erken kart almamalı bizimkiler.oyunu kuralım defansı sağlam tutalım yeter.onlar gelsin tuzağa düşmeyelim

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Galatasaray'ın bir avantajı bir de dezavantajı var. Gerçekten ortalama bir hoca Fenerbahçe'yi çözer bu avantaj ama ortalama bir hocası bile yok bu da dezavantaj.

• Sara - Torreira - Yunus Akgün(10 no)

deniliyor derbi için. Mertens Lemina yedek.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ortalama olmayan hoca sizi Kadıköy'de üçledi ama, fazla güvenme o dezavantajlara.

• Bize her maç goller atan Nuno da Costa cezalı duruma düşmüş bizim maçta olmaması iyi

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Okan tottenhamdan beri taktiği göstermemek için oynatmıyor olabilir mi ?

• animalmtr kullanıcısına yanıt

Galatasaray kötü oynuyor orası ayrı ama Fenerbahçe nasıl formda?

Devre arasından beri ligde 7 maç kazandilar. Hakem müdahalesi olmasa Konya ve Rize karşısında kaybetmişlerdi. Hatay, Adana, Kasımpaşa, Alanya gibi pilot takımlarını kabız futbolla yendiler. Göztepe maçında tüm ikili mücadelelerde Fener lehine faul çalarak Göztepe'nin oynamasını engelledi ve Göztepe'nin salakligi sayesinde maçı çevirdiler.

Avrupa'da ise Lyon ve Danimarka takımına karşı rezil bir futbol oynayıp berabere kaldıkları. Braga'nin son saniye golü iptal olmasa eleniyorlardı. Anderletch'i ise adamların as takımdan 6 eksiğiyle yenmeyi başardılar.

Ortada iyi bir oyun yok. Hakemler ve pilot takımları var. Dzeko ve Nesiri formda. Dzeko'yu kitledigimiz gibi merkezden tamamen kitleriz. Geriye kenar ortaları kalıyor. Sanchez ve Apo zahmet olmazsa savunacak o ortaları.

• Ahmet Çakar'a sağlam ceza yedirmişiz, artık bütün sezon kudurmuş gibi bize saldırır. Darısı diğerlerinin başına.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    O Ortalama olmayan hoca sizden birini Arabistan'a diğerini İran'a yolladı.

• 
Sayfa: önceki 74777478747974807481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.